Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
I co i co i co i co??

jest dobrze :loveu: już tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu nie ma wpadek w domu - co prawda dziś rozmawiałam z młodym, a nie z Panią Dorotą, ale myslę, że by wiedział jakby coś się przytrafiało Zaszkowi :) popłakuje jak Pani Dorota idzie do pracy, ale bez dramatu :loveu: mądry kochany Zasiu

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Kochani trzymajcie kciuki za Zaszka - wczoraj rozmawiałam z jego Pańcią i był dramat - Zasiu dostał bardzo silnego ataku padaczki, myśleli, ze to już koniec, ale udało się go wyprowadzić - jest na luminalu, relanium, kroplówki, ma wszystko co potrzebne, miłość wielką i opiekę. Po ataku został mu oczopląs - dzisiaj jest odrobinkę lepiej, w Panią Dorotę wstąpiła nadzieja, że się uda to przetrwać, ale nadal lęk o Zasia jest ogromny. Pani Dorota bardzo go kocha, a Zasiu kocha Panią Dorotę - dzisiaj mi powiedziała, że Zasiu znaczy dla niej więcej niż cała rodzina, tak bardzo się zżyli ze sobą, że byłby straszny dramat jeśli by się teraz nie udało - musi się udać. Pomyślcie o Zaszku ciepło, niech mu się uda to przetrwać i wyjść na prostą.

Zasieńku - od całej naszej ekipy ślemy ciepłe myśli i trzymamy kciuki!!! Daj radę chłopaku bo masz cudowny domek :modla:

Posted

Zasiu się ustabilizował, ale to musiał być jakiś wylew bo na razie ma sparaliżowaną prawą stronę :( i nie trzyma moczu :( obiecałam Pani Dorocie, że zamówię pampersy psiaczkowe bo ludzkie mu zjeżdżają a jak się wytnie dziurę na ogonek to sypie się z nich ten wkład - może ktoś chciałby się dorzucić? Jedna paczka 12 sztuk kosztuje około 20 zł, nie wiemy jak długo potrwa nietrzymanie moczu, a może już zawsze :placz:

Posted

Biedny Zasiu! Trzymam bardzo mocno kciuki za zdrowie chłopaka!
Mam nadzieję, ze Pani Dorota z mężem przetrzymają to bo gdy Zasiu miał problemy z zaaklimatyzowaniem to mąż Pani Doroty był dość niezadowolony...
Monika wyślij mi na pw nr konta - wpłacę 20 zł - zawsze będzie na jedną paczuszkę...