sybil Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Tak trzymaj Zasiu! :Cool!::bigcool::sweetCyb::laola::sweetCyb::bigcool::Cool!: Quote
WATACHA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 hura, kupa !:multi:hura, siku!:multi: Quote
Saththa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 WATACHA napisał(a):hura, kupa !:multi:hura, siku!:multi: suoerrrrrrrrrrrrrrrrr :laola: Quote
malawaszka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Saththa napisał(a):I co i co i co i co?? jest dobrze :loveu: już tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu nie ma wpadek w domu - co prawda dziś rozmawiałam z młodym, a nie z Panią Dorotą, ale myslę, że by wiedział jakby coś się przytrafiało Zaszkowi :) popłakuje jak Pani Dorota idzie do pracy, ale bez dramatu :loveu: mądry kochany Zasiu Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff No i mówiły my ze będzie dobrze to Zaś postanowił przyprawić nam trochę siwych włosów;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 no dokładnie... siwych włosów, łysych placków i łez... masakra, ale już chyba można pomału odetchnąć Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 malawaszka napisał(a):no dokładnie... siwych włosów, łysych placków i łez... masakra, ale już chyba można pomału odetchnąć Siku i kupka na dworzu będzie ;) Quote
AnkaG Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Stres minął i Zasiu wie już, że w domku nie bardzo... :) Quote
ania0112 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Wiadomo co u chłopaka? Dalej wszytko dobrze? Quote
malawaszka Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Kochani trzymajcie kciuki za Zaszka - wczoraj rozmawiałam z jego Pańcią i był dramat - Zasiu dostał bardzo silnego ataku padaczki, myśleli, ze to już koniec, ale udało się go wyprowadzić - jest na luminalu, relanium, kroplówki, ma wszystko co potrzebne, miłość wielką i opiekę. Po ataku został mu oczopląs - dzisiaj jest odrobinkę lepiej, w Panią Dorotę wstąpiła nadzieja, że się uda to przetrwać, ale nadal lęk o Zasia jest ogromny. Pani Dorota bardzo go kocha, a Zasiu kocha Panią Dorotę - dzisiaj mi powiedziała, że Zasiu znaczy dla niej więcej niż cała rodzina, tak bardzo się zżyli ze sobą, że byłby straszny dramat jeśli by się teraz nie udało - musi się udać. Pomyślcie o Zaszku ciepło, niech mu się uda to przetrwać i wyjść na prostą. Zasieńku - od całej naszej ekipy ślemy ciepłe myśli i trzymamy kciuki!!! Daj radę chłopaku bo masz cudowny domek :modla: Quote
farmerka63 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Zaszku...myślę ciepło, pozytywnie i z nadzieją o Tobie i Twojej kochanej pańci. Pokonaj to paskudztwo i żyj sobie dalej w ciepełku i miłości. DASZ RADĘ, MALCU KOCHANY ! Quote
WATACHA Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ojej co za smutne wiadomości.Jak sytuacja na dziś?Trzymam kciuki Quote
malawaszka Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 dziś nie wiem jeszcze, ale wczoraj było lepiej więc mam nadzieję, że już tylko lepiej będzie! Quote
MALWA Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Witam! Dziewczyny, czy moge prosić o pomoc, wczoraj wyciągnęłyśmy interwencyjnie bokserka Messiego - z Olkusza. Oto watek biedaczka: http://www.dogomania.pl/forum/thread...łagam-pomóż Dziękuję z góry za pomoc Quote
malawaszka Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Zasiu się ustabilizował, ale to musiał być jakiś wylew bo na razie ma sparaliżowaną prawą stronę :( i nie trzyma moczu :( obiecałam Pani Dorocie, że zamówię pampersy psiaczkowe bo ludzkie mu zjeżdżają a jak się wytnie dziurę na ogonek to sypie się z nich ten wkład - może ktoś chciałby się dorzucić? Jedna paczka 12 sztuk kosztuje około 20 zł, nie wiemy jak długo potrwa nietrzymanie moczu, a może już zawsze :placz: Quote
ania0112 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Biedny Zasiu! Trzymam bardzo mocno kciuki za zdrowie chłopaka! Mam nadzieję, ze Pani Dorota z mężem przetrzymają to bo gdy Zasiu miał problemy z zaaklimatyzowaniem to mąż Pani Doroty był dość niezadowolony... Monika wyślij mi na pw nr konta - wpłacę 20 zł - zawsze będzie na jedną paczuszkę... Quote
ania0112 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='ania0112'] Monika wyślij mi na pw nr konta - wpłacę 20 zł - zawsze będzie na jedną paczuszkę...[/QUOTE] Znalazłam ten nr - pieniążki wpłacone Quote
Recommended Posts