Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='obraczus87']jestem i ja :) Punia jest piekna!!! Cześć Martusiu :) Punia jest prześliczna :loveu: mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. I malusi Kajtuś :( też mi na serduchu ciężko jak patrze na skrzata, ehh :( Quote
storozak Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 jeju jaki to słodziak!!! Zapisuję się u małej:) Piękna jest!!! Quote
Igiełka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Jestem na posterunku :) zarówno Punia i jak i Skrzatuś podbijają serducho a swoją drogą co to za ludzie i co to za dom że za każdym razem sunia łapie trop i pędzi do bidula :( Quote
Malgoska Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 jestem u Punieczki dziękuje za zaproszenie Quote
Gosiapk Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Jest mała, ładna i młoda, ciotencja Ziutencja zrobi ogłoszonka i rzucą się ludziska po psiaczka :) Gdzie ona teraz przebywa? W schronisku? Nadal w domu? Kto się zajmie jej przekazaniem do nowego domu? Będzie DT? Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Gosiapk']Jest mała, ładna i młoda, ciotencja Ziutencja zrobi ogłoszonka i rzucą się ludziska po psiaczka :) Gdzie ona teraz przebywa? W schronisku? Nadal w domu? Kto się zajmie jej przekazaniem do nowego domu? Będzie DT?[/QUOTE] Ogłoszonka zrobi niezastąpiona Macia :loveu: Punia jest w schronisku, przekazaniem do DS jeśli taki się znajdzie (mam nadzieje, że ludzie będą dzwonić po ogłoszeniach Maci) zajmie się ocelot, na nią sa namiary do ogłoszeń. DT jak narazie nie ma :roll: Quote
malagos Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 I mnie zaproszono - jak ja lubię takie slicznotki! Cud miód! Quote
asiuniab Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Sunia jest śliczna i na pewno znajdzie szybko dom :)[/QUOTE] podpisuję się pod tym stwierdzeniem!! Quote
ocelot Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Sunia jest u nas w schronisku. Jest mała, drobna i sliczna i bardzo kochana. Zaraz opiszę Wam całą jej historię. Byl telefon do schroniska. Pan z udarem trafił do szpitala, Pani niepełnosprawna ruchowo, a na podwórku Punia z cieczką i cała masa psiaków. Punia zaslioniona, zmęczona trafila do schroniska. Panstwo mieli się jej zrzec, bo nie dawali rady z opieką. Po kilku dniach Pani przyjechała z córką, że odbiorą Punię po sterylizacji. I tak się stało. Po 2-3 dniach jechaliśmu do schroniska i an bardzo ruchliwej ulicy zauwazyłam Punie, nie Punię, nie byłam pewna. Jak wróciliśmy psa nie było. Okazało się, że na drugi dzień rano juz była pod bramą. Wpuszczona pobiegla do swojej budki, przegnała psiaka co w niej był zainstalowany i zamieszkała. Odebrana wróciła znowu. Potem znowu odebrana i znowu jest. Ja nie wiem co się tam dzieje w domu, dla mnie jest szokujace, że przebiega pół miasta i wraca do schroniska. Nawet jesli nie jest dobrze ogrodzone podwórko i lubi sie szwendac to powinna wracać do domu? Lubi dzieciaki, mój syn się wczoraj z nią bawił Quote
barb Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 wasabi81 napisał(a):Punia jest sliczna!! Zapisze sobie :-) Też zapisuję :lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ocelot napisał(a):Sunia jest u nas w schronisku. Jest mała, drobna i sliczna i bardzo kochana. Zaraz opiszę Wam całą jej historię. Byl telefon do schroniska. Pan z udarem trafił do szpitala, Pani niepełnosprawna ruchowo, a na podwórku Punia z cieczką i cała masa psiaków. Punia zaslioniona, zmęczona trafila do schroniska. Panstwo mieli się jej zrzec, bo nie dawali rady z opieką. Po kilku dniach Pani przyjechała z córką, że odbiorą Punię po sterylizacji. I tak się stało. Po 2-3 dniach jechaliśmu do schroniska i an bardzo ruchliwej ulicy zauwazyłam Punie, nie Punię, nie byłam pewna. Jak wróciliśmy psa nie było. Okazało się, że na drugi dzień rano juz była pod bramą. Wpuszczona pobiegla do swojej budki, przegnała psiaka co w niej był zainstalowany i zamieszkała. Odebrana wróciła znowu. Potem znowu odebrana i znowu jest. Ja nie wiem co się tam dzieje w domu, dla mnie jest szokujace, że przebiega pół miasta i wraca do schroniska. Nawet jesli nie jest dobrze ogrodzone podwórko i lubi sie szwendac to powinna wracać do domu? Lubi dzieciaki, mój syn się wczoraj z nią bawił :crazyeye: dobrze rozumiem, że ona najpierw była u tych ludzi? długo? dopiero potem do schroniska trafiła? szok! Quote
Gosiapk Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Czy schronisko już jej nie wyda? Chodzi mi o sytuację, gdy znajdzie się DT/DS, a byli właściciele ponownie po nią przyjdą. Quote
Tymonka Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Znalazłam tylko jedno zdjęcie Puni , stare z poprzednich pobytów w schronie , wczorajsze kompletnie nie wyszły Quote
Mazowszanka13 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zapiszę sobie, jutro doczytam historię biedulki :) Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Gosiapk napisał(a):Czy schronisko już jej nie wyda? Chodzi mi o sytuację, gdy znajdzie się DT/DS, a byli właściciele ponownie po nią przyjdą. Anja....ocelotku - odpowiedzcie jak możecie Quote
Tymonka Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Ziutka napisał(a):Anja....ocelotku - odpowiedzcie jak możecie Myślę , że nie , ale na 100 % nie jestem w stanie zapewnić , już za ostatnim razem miała nie być wydana . Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zobaczcie jaka śliczna i biedna koleżanka Puni :( Quote
wasabi81 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 biedactwo :-( :-( Co ona ma na brzuszku?? Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 wasabi81 napisał(a):biedactwo :-( :-( Co ona ma na brzuszku?? Cytuję Anię z ogólnego wątku schroniska : Anja2201 napisał(a):Z tego co wiem wpadła do jakiejś studzienki . Wet widział i pozszywał co się dało , reszta musi być otwarta bo 1.miała tam oderwany kawał skóry i nie było jak do szycia naciągnąć .2. musi wypływać płyn z rany . Anja2201 napisał(a):A jak kochana , tuliła się do mnie , prosiła o głaskanie , oczy prosiły o choć chwilę uwagi . Quote
Recommended Posts