Gosiapk Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ziutka napisał(a):Cytuję Anię z ogólnego wątku schroniska : Ziuteczko, daj namiary na wątek tego schroniska. pls Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Gosiapk']Ziuteczko, daj namiary na wątek tego schroniska. pls http://www.dogomania.pl/forum/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!! Quote
Gosiapk Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Ziutka']Zobaczcie jaka śliczna i biedna koleżanka Puni :( Dajcie więcej danych o tej suni. Ile waży? Nada się do Mikropsów? Quote
storozak Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Zaglądam do małej. Boję się, że jak ona tak będzie sama po mieście biegać to to się źle skończy:( Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Nutusia']Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!! Magda, info o tej suni tutaj: KLIK Post 3388 Ale maa jest biedna bardzo :( Quote
Tymonka Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Nutusia napisał(a):Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!! sunia w schronie , waży jakieś 8-10 kg , ciężko dokładnie określić , nie mamy wagi :( cycochy ma wyciągnięte bo jest mamą 5 tygodniowych maluchów , ale nie karmi już , maluchy trafiły do schronu parę dni wcześniej , wtedy suni nie udało się złapać , zresztą są już samodzielne ,a mała i tak nie mogła by karmić . Quote
Malgoska Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 jezu jaka biedna ta druga psinka z ranami, ona ma to tak odkryte? Żadnych opatrunków? Quote
obraczus87 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Malgoska']jezu jaka biedna ta druga psinka z ranami, ona ma to tak odkryte? Żadnych opatrunków? Zapraszam na wątek schroniska w Tomaszowie. Tam sa informacje o tej suni: info o tej suni tutaj: KLIK Post 3388 Wet. Ją widział. Wiecej info na watku :) Quote
Ziutka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Nutusia']Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!! Za dwa miesiące już będziesz mogła :evil_lol: Mi też leży na serduchu ta kruszynka :shake: Aniu, ona ma jakieś imię ? Quote
ocelot Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Malutka z poharatanym brzuszkiem ma na imię Zula, ma około 2 lat. Ja jej króciutką metryczkę zrobię, jak każdemu naszemu psiakowi, jak wrócę z pracy do domu. Jest bardzo kochana, do nas się czołgała, jak zobaczyła ludzi, tzn mnie, Anke i Stasia Quote
Ziutka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ocelot napisał(a):Malutka z poharatanym brzuszkiem ma na imię Zula, ma około 2 lat. Ja jej króciutką metryczkę zrobię, jak każdemu naszemu psiakowi, jak wrócę z pracy do domu. Jest bardzo kochana, do nas się czołgała, jak zobaczyła ludzi, tzn mnie, Anke i Stasia Dzięki Aniu :) to czekamy na metryczkę :) Quote
wilczy zew Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 savahna napisał(a):Bidna,faktycznie rudziowa trochę....:roll: Wiesz Ziutka, myślę,że ona nie jest poprostu dopilnowana.Do naszego schronu też wracają psy z całkiem przyzwoitych miejsc.Odstatnio jakiś wrócił, bo mieli kiepskie ogrodzenie i im zwiał, ale ogrodzenie poprawili i przyjechali po psiaka.Mam nadzieję ,ze los się do suni wreszcie uśmiechnie.... Młode psy nie dla starszych ludzi .... z naszym psiakiem ze szchronu moja mama poszła na spacer w okolice schronu i biedak kilkaset metrów od schronu zaparł sie i dalej nie posedł Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Witam się serce się kroi patrząc na te psie nieszczęścia:( Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dzięki, Martuś - wpisałam się na schroniskowym. Ziutka, nie wiem co Ci zrobię, jak z powrotem pojedyncza będziesz!!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nutusia napisał(a):Ziutka, nie wiem co Ci zrobię, jak z powrotem pojedyncza będziesz!!!!!!!!! Już dawno nie będziesz pamiętać, że Ci "to" zrobiłam :eviltong: Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Chociaż jestem Strzelcem, po skorpioniemu sobie tym razem... ZAPAMIĘTAM!!!! ;) Quote
Elza22 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 mogę dać małej BDT tylko nie wiem czy uda się zorganizować transport do Wrocławia mogę po nią wyjechać. Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bosko! Figu jeździ do Katowic na ten przykład. Można też zapytać Bros - swego czasu jej znajoma jeździła regularnie z Wrocławia do Wwy w weekendy... Quote
Tymonka Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Będziemy kombinować .Elza22 bardzo dziękujemy ! Ziutka napisz w tytule ,że pilnie potrzebny transport Tomaszów/ Łódź - Wrocław , jak możesz . Quote
Ziutka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Anja2201 napisał(a):Będziemy kombinować .Elza22 bardzo dziękujemy ! Ziutka napisz w tytule ,że pilnie potrzebny transport Tomaszów/ Łódź - Wrocław , jak możesz . Się robi Aniu :) Quote
Tymonka Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Ziutka napisał(a):Się robi Aniu :) Ja teraz uciekam z Mironem na rehabilitację , ale jak wrócę to założę wątek na transportowym , przydało by się też zbierać fundusze na transport obu dziewczynek . Tak sobie też pomyślałam ,może dołączyć Zulę do tego wątku , niech mają wspólny może ? Bo i tak połowa tu o Zuli jest :) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Elza - pieknie dziekujemy :) !!!! EDIT: Anja, Zuli chyba trzeba nowy zalozyc. Jednak Ona bedzie pewnie w innym DT, inne koszty (bo dochodzi leczenie itd). Wydaje mi sie, że jak beda dwa watki to bedzie czytelniej. Zawsze posty o Zuli mozna przeniesiesc (znaczy Moderator moze przeniesc do innego watku) Quote
Recommended Posts