Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!!

Magda, info o tej suni tutaj: KLIK
Post 3388

Ale maa jest biedna bardzo :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!!

sunia w schronie , waży jakieś 8-10 kg , ciężko dokładnie określić , nie mamy wagi :( cycochy ma wyciągnięte bo jest mamą 5 tygodniowych maluchów , ale nie karmi już , maluchy trafiły do schronu parę dni wcześniej , wtedy suni nie udało się złapać , zresztą są już samodzielne ,a mała i tak nie mogła by karmić .

Posted

[quote name='Malgoska']jezu jaka biedna ta druga psinka z ranami, ona ma to tak odkryte? Żadnych opatrunków?

Zapraszam na wątek schroniska w Tomaszowie. Tam sa informacje o tej suni:
info o tej suni tutaj: KLIK
Post 3388

Wet. Ją widział. Wiecej info na watku :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jestem i ja. Punia śliczna i biedniusia z tymi "właścicielami", ale to drugie maleństwo - o matko!!!! Ona też w schronie? Jak jest duża? W jakim wieku? Cycochy ma, jakby karmiła albo miała ciążę urojoną... Ziutka, normalnie bym Cię... walnęła, ale nie mogę, no!!!!!!!!
Za dwa miesiące już będziesz mogła :evil_lol:

Mi też leży na serduchu ta kruszynka :shake:
Aniu, ona ma jakieś imię ?

Posted

Malutka z poharatanym brzuszkiem ma na imię Zula, ma około 2 lat.
Ja jej króciutką metryczkę zrobię, jak każdemu naszemu psiakowi, jak wrócę z pracy do domu.
Jest bardzo kochana, do nas się czołgała, jak zobaczyła ludzi, tzn mnie, Anke i Stasia

Posted

ocelot napisał(a):
Malutka z poharatanym brzuszkiem ma na imię Zula, ma około 2 lat.
Ja jej króciutką metryczkę zrobię, jak każdemu naszemu psiakowi, jak wrócę z pracy do domu.
Jest bardzo kochana, do nas się czołgała, jak zobaczyła ludzi, tzn mnie, Anke i Stasia

Dzięki Aniu :) to czekamy na metryczkę :)

Posted

savahna napisał(a):
Bidna,faktycznie rudziowa trochę....:roll:
Wiesz Ziutka, myślę,że ona nie jest poprostu dopilnowana.Do naszego schronu też wracają psy z całkiem przyzwoitych miejsc.Odstatnio jakiś wrócił, bo mieli kiepskie ogrodzenie i im zwiał, ale ogrodzenie poprawili i przyjechali po psiaka.Mam nadzieję ,ze los się do suni wreszcie uśmiechnie....
Młode psy nie dla starszych ludzi ....

z naszym psiakiem ze szchronu moja mama poszła na spacer w okolice schronu i biedak kilkaset metrów od schronu zaparł sie i dalej nie posedł

Posted

Nutusia napisał(a):
Ziutka, nie wiem co Ci zrobię, jak z powrotem pojedyncza będziesz!!!!!!!!!

Już dawno nie będziesz pamiętać, że Ci "to" zrobiłam :eviltong:

Posted

Anja2201 napisał(a):
Będziemy kombinować .Elza22 bardzo dziękujemy !

Ziutka napisz w tytule ,że pilnie potrzebny transport Tomaszów/ Łódź - Wrocław , jak możesz .

Się robi Aniu :)

Posted

Ziutka napisał(a):
Się robi Aniu :)

Ja teraz uciekam z Mironem na rehabilitację , ale jak wrócę to założę wątek na transportowym , przydało by się też zbierać fundusze na transport obu dziewczynek .

Tak sobie też pomyślałam ,może dołączyć Zulę do tego wątku , niech mają wspólny może ? Bo i tak połowa tu o Zuli jest :)

Posted

Elza - pieknie dziekujemy :) !!!!

EDIT: Anja, Zuli chyba trzeba nowy zalozyc. Jednak Ona bedzie pewnie w innym DT, inne koszty (bo dochodzi leczenie itd). Wydaje mi sie, że jak beda dwa watki to bedzie czytelniej. Zawsze posty o Zuli mozna przeniesiesc (znaczy Moderator moze przeniesc do innego watku)