AlfaLS Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Lobaria']Cioteczki, potrzebuję bardzo pilnie nr telefonu do lilka 1771, zgubiłam telefon i straciłam wszystkie kontakty, a sprawa nieciepiąca zwłoki, pomóżcie, proszę !!!!!!!!!!!! Jeśli do lika1771 to 721 836 799 - taki przynajmniej jest podany na wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244231-©©©-Te-sunie-złamały-nam-serca-Obiecalismy-im-dom-POMOŻECIE-!-Bunia-i-Funia-©©©/page27 post 270... Quote
obiezyswiat75 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 U nas wszystko w porządku, tylko zarobiona po uszy jestem a w sobotę przyjeżdżają do nas kociaki... Quote
Nutusia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ooooo.... to wesoło będzie! :) Figula - szukuj się ;) Quote
obiezyswiat75 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 No i proszę. Okazało się, że mam w domu wysoko wykwalifikowaną kocią mamę. Taką co to i pupę umyje i pobawi się i ogrzeje podczas snu. Podziwiam Figulę za cierpliwość. Szczyl ciągnie ją za uszy, wiesza się na nosie, pakuje się pod szyję żeby się ogrzać. A Figunia- nic. Siła spokoju i skała normalnie. W weekend postaram się zdjęcia wrzucić bo są słodkie. Quote
Gabi79 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) obiezyswiat75 napisał(a):No i proszę. Okazało się, że mam w domu wysoko wykwalifikowaną kocią mamę. Taką co to i pupę umyje i pobawi się i ogrzeje podczas snu. Podziwiam Figulę za cierpliwość. Szczyl ciągnie ją za uszy, wiesza się na nosie, pakuje się pod szyję żeby się ogrzać. A Figunia- nic. Siła spokoju i skała normalnie. W weekend postaram się zdjęcia wrzucić bo są słodkie. Zaniedbałam ostatnio moje ulubione psiaki, w tym Figunię, a tu okazuje, że Figunia jest mamą zastępczą na medal:loveu: Edited October 22, 2013 by Gabi79 Quote
Nutusia Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ale czad, jak mawia młodzież! :) Już się na foty doczekać nie mogę... Figa-bohaterka :) Quote
kolejna kobietka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ja też się nie mogę doczekać! :) Ale kochana mamunia :loveu: Quote
Gabi79 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Cudna Figunia i cudny koci maluch, Elunia ile macie tych kociaków? Quote
obiezyswiat75 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 już tylko jednego (i dzięki Bogu) :) przez chwilkę były 4 i to nie jest na moje nerwy. Quote
Gabi79 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):już tylko jednego (i dzięki Bogu) :) przez chwilkę były 4 i to nie jest na moje nerwy. Tak mi się wydawało, że na fotkach jest ten sam maluch:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 A Ty wiesz co się działo jak 4 były? Przez 2 dni nie robiłam nic innego tylko zdejmowalam z firanek, kanap, foteli, szafek, stołów. Jeden gryzl mnie w nogę, jak się schylalam zeby go odsunąć to kolejny gryzl mnie w rękę. Psy się pochowały a dorosłe koty wyniosły do domku na drzewie. Autentycznie zastanawiałam się przez chwilę czy to duze świństwo wsadzić je w bagażnik na te dwa dni. I naprawdę podziwiam Figulę bo był moment, że z każdego ucha wisiał jej kot. Fruzia (bo tak ma na imię szczylek) zakochała się w Fidze od pierwszego wejrzenia. No i pewno już u nas zostanie. Quote
Gabi79 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):A Ty wiesz co się działo jak 4 były? Przez 2 dni nie robiłam nic innego tylko zdejmowalam z firanek, kanap, foteli, szafek, stołów. Jeden gryzl mnie w nogę, jak się schylalam zeby go odsunąć to kolejny gryzl mnie w rękę. Psy się pochowały a dorosłe koty wyniosły do domku na drzewie. Autentycznie zastanawiałam się przez chwilę czy to duze świństwo wsadzić je w bagażnik na te dwa dni. I naprawdę podziwiam Figulę bo był moment, że z każdego ucha wisiał jej kot. Fruzia (bo tak ma na imię szczylek) zakochała się w Fidze od pierwszego wejrzenia. No i pewno już u nas zostanie. Właśnie miałam pytać, czy ta Figuni "córeczka" zostaje na stałe. Kolejny futrzaczek, który trafił do najwspanialszego domu pod słońcem:loveu: A pozostałe już w DS? Quote
obiezyswiat75 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Tak, pozostałe już w nowych, sprawdzonych domkach. Szczylki powinny jeszcze 2 tyg być przy matce, ale matka je odrzuciła. Wykarmila je pipetą i potem butelką córka znajomych. Chylę czoła. Quote
Gabi79 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Tak, pozostałe już w nowych, sprawdzonych domkach. Szczylki powinny jeszcze 2 tyg być przy matce, ale matka je odrzuciła. Wykarmila je pipetą i potem butelką córka znajomych. Chylę czoła. Ja też chylę czoła!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Rewelacja! Figunia - pomnik Ci się należy :) http://img266.imageshack.us/img266/3435/gxl8.jpg Quote
kolejna kobietka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ja się uśmiałam, ale wam pewnie do śmiechu nie było :razz: Quote
Nadziejka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Pieknosci:loveu::loveu:o matenkoooo jaka Figunia mamunia:D:D:Dcudne kocinkowo :buzi:pozdrawiam ogromnie calunia wielka brygadę zwierzunkowa:iloveyou::iloveyou:ciociuniu ile teraz czterolapenkow? Quote
obiezyswiat75 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 4 psy, 4 koty i świnka. Razem 9. Ale obawiam się, że niedługo jedna z kotek odejdzie. Ma kolejną wznowę nowotworu i nie będziemy jej kolejny raz operować. Quote
obiezyswiat75 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):4 psy, 4 koty i świnka. Razem 9. Ale obawiam się, że niedługo jedna z kotek odejdzie. Ma kolejną wznowę nowotworu i nie będziemy jej kolejny raz operować. Dzisiaj pożegnaliśmy się z Gucią. Kocicą - zakapiorem, która ustawiła sobie wszystkie zwierzęta na naszej ulicy. Kocicą, która przychodziła na dźwięk swojego imienia. Kocicą, której nie podskoczył żaden pies i kot, ale dzieciaki mogły zrobić z nią wszystko. Przegraliśmy 3 letnią walkę Boli jak cholera :placz: Quote
Nutusia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Obieżyświat - przytulam najmocniej i najserdeczniej jak potrafię... Quote
kolejna kobietka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Strasznie mi przykro :sad: [*] współczuję Elu :glaszcze: Quote
Recommended Posts