Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Cioteczki, potrzebuję bardzo pilnie nr telefonu do lilka 1771, zgubiłam telefon i straciłam wszystkie kontakty, a sprawa nieciepiąca zwłoki, pomóżcie, proszę !!!!!!!!!!!!
Jeśli do lika1771 to 721 836 799 - taki przynajmniej jest podany na wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244231-©©©-Te-sunie-złamały-nam-serca-Obiecalismy-im-dom-POMOŻECIE-!-Bunia-i-Funia-©©©/page27 post 270...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No i proszę. Okazało się, że mam w domu wysoko wykwalifikowaną kocią mamę. Taką co to i pupę umyje i pobawi się i ogrzeje podczas snu. Podziwiam Figulę za cierpliwość. Szczyl ciągnie ją za uszy, wiesza się na nosie, pakuje się pod szyję żeby się ogrzać. A Figunia- nic. Siła spokoju i skała normalnie. W weekend postaram się zdjęcia wrzucić bo są słodkie.

Posted (edited)

obiezyswiat75 napisał(a):
No i proszę. Okazało się, że mam w domu wysoko wykwalifikowaną kocią mamę. Taką co to i pupę umyje i pobawi się i ogrzeje podczas snu. Podziwiam Figulę za cierpliwość. Szczyl ciągnie ją za uszy, wiesza się na nosie, pakuje się pod szyję żeby się ogrzać. A Figunia- nic. Siła spokoju i skała normalnie. W weekend postaram się zdjęcia wrzucić bo są słodkie.

Zaniedbałam ostatnio moje ulubione psiaki, w tym Figunię, a tu okazuje, że Figunia jest mamą zastępczą na medal:loveu:

Edited by Gabi79
Posted

już tylko jednego (i dzięki Bogu) :)
przez chwilkę były 4 i to nie jest na moje nerwy.

Tak mi się wydawało, że na fotkach jest ten sam maluch:loveu:

Posted

A Ty wiesz co się działo jak 4 były? Przez 2 dni nie robiłam nic innego tylko zdejmowalam z firanek, kanap, foteli, szafek, stołów. Jeden gryzl mnie w nogę, jak się schylalam zeby go odsunąć to kolejny gryzl mnie w rękę. Psy się pochowały a dorosłe koty wyniosły do domku na drzewie. Autentycznie zastanawiałam się przez chwilę czy to duze świństwo wsadzić je w bagażnik na te dwa dni. I naprawdę podziwiam Figulę bo był moment, że z każdego ucha wisiał jej
kot. Fruzia (bo tak ma na imię szczylek) zakochała się w Fidze od pierwszego wejrzenia. No i pewno już u nas zostanie.

Posted

A Ty wiesz co się działo jak 4 były? Przez 2 dni nie robiłam nic innego tylko zdejmowalam z firanek, kanap, foteli, szafek, stołów. Jeden gryzl mnie w nogę, jak się schylalam zeby go odsunąć to kolejny gryzl mnie w rękę. Psy się pochowały a dorosłe koty wyniosły do domku na drzewie. Autentycznie zastanawiałam się przez chwilę czy to duze świństwo wsadzić je w bagażnik na te dwa dni. I naprawdę podziwiam Figulę bo był moment, że z każdego ucha wisiał jej
kot. Fruzia (bo tak ma na imię szczylek) zakochała się w Fidze od pierwszego wejrzenia. No i pewno już u nas zostanie.

Właśnie miałam pytać, czy ta Figuni "córeczka" zostaje na stałe.

Kolejny futrzaczek, który trafił do najwspanialszego domu pod słońcem:loveu:

A pozostałe już w DS?

Posted

Tak, pozostałe już w nowych, sprawdzonych domkach. Szczylki powinny jeszcze 2 tyg być przy matce, ale matka je odrzuciła. Wykarmila je pipetą i potem butelką córka znajomych. Chylę czoła.

Ja też chylę czoła!!!!!!!!!

Posted

Pieknosci:loveu::loveu:o matenkoooo jaka Figunia mamunia:D:D:Dcudne kocinkowo :buzi:pozdrawiam ogromnie calunia wielka brygadę zwierzunkowa:iloveyou::iloveyou:ciociuniu ile teraz czterolapenkow?

• 3 weeks later...
Posted

4 psy, 4 koty i świnka. Razem 9. Ale obawiam się, że niedługo jedna z kotek odejdzie. Ma kolejną wznowę nowotworu i nie będziemy jej kolejny raz operować.

Dzisiaj pożegnaliśmy się z Gucią. Kocicą - zakapiorem, która ustawiła sobie wszystkie zwierzęta na naszej ulicy.
Kocicą, która przychodziła na dźwięk swojego imienia. Kocicą, której nie podskoczył żaden pies i kot, ale dzieciaki mogły zrobić z nią wszystko.
Przegraliśmy 3 letnią walkę
Boli jak cholera :placz: