obiezyswiat75 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja też mam nadzieję, że lek zadziała, ponoć za 2-3 dni powinno być widać różnicę. Dziś rano podałam, bo to duże dziadostwo jest, musiałam pokroic na części i pilnować, żeby tylko Maksio zjadł. W maśle poszło gładko :) To co ma się uzbierać, żeby się przelało? Quote
Nutusia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Maksiu - jesteś dzielny chłopak i dasz radę! :) Wszystkiego się musi uzbierać ;) Napiszesz teraz, że lika jest nie do końca w porządku, to Cię zadziobią. Nie napiszesz - jak sprawa się rypnie, będą pretensje, że wiedziałaś, podejrzewałaś, ale nie napisałaś... No cóż, nikomu się do portfela nie zagląda - chce płacić, nie wiedząc na co i za co, nie chce tego sprawdzać - jego sprawa. Najprzykrzejsze jest tylko to, że wielokrotnie zwierzęta na tym cierpią, bo one to już całkiem głosu nie mają, jak ludzie zagłuszają swoje sumienie wpłatą i na tym koniec. Quote
obiezyswiat75 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia']Maksiu - jesteś dzielny chłopak i dasz radę! :) Wszystkiego się musi uzbierać ;) Napiszesz teraz, że lika jest nie do końca w porządku, to Cię zadziobią. Nie napiszesz - jak sprawa się rypnie, będą pretensje, że wiedziałaś, podejrzewałaś, ale nie napisałaś... No cóż, nikomu się do portfela nie zagląda - chce płacić, nie wiedząc na co i za co, nie chce tego sprawdzać - jego sprawa. Najprzykrzejsze jest tylko to, że wielokrotnie zwierzęta na tym cierpią, bo one to już całkiem głosu nie mają, jak ludzie zagłuszają swoje sumienie wpłatą i na tym koniec.[/QUOTE] Czyli Dogomania nie uczy się na błędach - szkoda. Pewno, że Maksik da radę - musi się jeszcze do Figi pozalecać, bo się zakochał (bez wzajemności) i jeszcze mam kilka krzaków do podkopania/wykopania. A poza tym Maksik ma bardzo dużą wolę życia - to mówi każdy lekarz (ostatnio oceniono go na jakieś 14-15 lat!) Quote
kolejna kobietka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Przykro mi strasznie z powodu choroby Maksika, ale pod taką troskliwą opieką na pewno wszystko będzie dobrze, jeszcze poszaleje tak, że Figa torpeda go nie dogoni! :) Quote
Nadziejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Joszinko kluseczko:buzi:sciskam choć z daleka i kciuki ogromne za wasze zdrowie , za Maksinka kochanego:modla: Quote
obiezyswiat75 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Atak na wodę ucieczka ponowny atak zasłużony odpoczynek :) Quote
kolejna kobietka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Figunia na nudę narzekać nie może! :lol: a ten skok chciałabym zobaczyć, Figa akrobatka :lol: Quote
Nutusia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Oj, to z niezłą siłą musiała na tę trampolinę się wmeldować ;) :) Quote
obiezyswiat75 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia']Oj, to z niezłą siłą musiała na tę trampolinę się wmeldować ;) :)[/QUOTE] Ona nic nie robi delikatnie :lol: Idzie z "siłą wodospadu".:evil_lol: Ale kochana z niej Dziuba. :loveu: Quote
Nutusia Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Mały... taranek ;) :) Trochę jak moja Lili, która nie zdaje sobie sprawy ze swojej siły i masy, bo przecie takiego boksia też się da na kolanka wziąć, skoro małe się mieszczą :) Quote
obiezyswiat75 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 47 stopni w słońcu powoduje znieruchomienie torpedy. Całkowite i całodzienne :cool3:. Jestem pewna, że nadrobi za kilka dni kiedy przyjdzie zapowiadane ochłodzenie. Na razie - psa nie ma. Dziwnie się z tym czuję muszę przyznać. Quote
kolejna kobietka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Faktycznie aż nie można sobie jej takiej wyobrazić :lol: Quote
obiezyswiat75 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 No to tak W ciągu ostatnich kilku tygodni Figa nauczyła się, że jeżeli jeden z kociaków nie chce się bawić jak piesek, to z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzić, że drugi też nie będzie chciał. A jeżeli kociaki sobie nie życzą, to tym bardziej nie należy zaczynać ze starą, tłustą, zaprawioną w bojach kocicą, bo można dostać ostre bęcki. Nie należy przegryzać balonów, bo jak pękają to walą w nos - a to też boli. Święta cierpliwość Sary kiedyś się kończy. Miłość Maksia kończy się przy misce. Róże mają kolce i należy je omijać. Ciekawe na jak długo starczy jej tych lekcji? Quote
toyota Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Oj Figunia, jaka Ty się już mądra robisz dziewczyno ! Quote
Nutusia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 No proszę - wszyscy na wakacjach wolni od przyswajania wiedzy, a Figunia nie próżnuje ;) I oby ta wiedza się w doświadczenie przerodziła... :) Quote
kolejna kobietka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Zapraszamy serdecznie na wątek kluseczek, chociaż do popatrzenia na te słodzinki i podrzucenia przy okazji wątku, bo jesteśmy całkiem same :sad: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246196-Psia-rodzinka-pilnie-potrzebuje-pomocy-%28[/url] Quote
obiezyswiat75 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Zapraszamy serdecznie na wątek kluseczek, chociaż do popatrzenia na te słodzinki i podrzucenia przy okazji wątku, bo jesteśmy całkiem same :sad: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246196-Psia-rodzinka-pilnie-potrzebuje-pomocy-([/URL][/QUOTE] Ta biszkoptowa to trochę do Figi podobna? Albo ja już wszędzie podobieństwo widzę.... Quote
Mortes Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Widziałam Joszkę u Obieżyświat jak przejeżdżałam koło niej z białogonkami :) Wygląda kwitnąco i widać że jest mega szczęśliwa :) Fajna , wesoła kluska :) SZCZĘŚCIARA :) Quote
obiezyswiat75 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 a ja tak z innej beczki - ile należy poczekać na rozliczenie wątku zanim się go zgłosi do moda? Quote
kolejna kobietka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nie mam zielonego pojęcia, a o co chodzi? :cool3: Quote
obiezyswiat75 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 o to http://www.dogomania.pl/forum/threads/244231-%C2%A9%C2%A9%C2%A9-Te-sunie-z%C5%82ama%C5%82y-nam-serca-Obiecalismy-im-dom-POMO%C5%BBECIE-!-Bunia-i-Funia-%C2%A9%C2%A9%C2%A9?p=21195185#post21195185 Quote
Recommended Posts