Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

Ja też mam nadzieję, że lek zadziała, ponoć za 2-3 dni powinno być widać różnicę. Dziś rano podałam, bo to duże dziadostwo jest, musiałam pokroic na części i pilnować, żeby tylko Maksio zjadł. W maśle poszło gładko :)

To co ma się uzbierać, żeby się przelało?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maksiu - jesteś dzielny chłopak i dasz radę! :)

Wszystkiego się musi uzbierać ;) Napiszesz teraz, że lika jest nie do końca w porządku, to Cię zadziobią. Nie napiszesz - jak sprawa się rypnie, będą pretensje, że wiedziałaś, podejrzewałaś, ale nie napisałaś... No cóż, nikomu się do portfela nie zagląda - chce płacić, nie wiedząc na co i za co, nie chce tego sprawdzać - jego sprawa. Najprzykrzejsze jest tylko to, że wielokrotnie zwierzęta na tym cierpią, bo one to już całkiem głosu nie mają, jak ludzie zagłuszają swoje sumienie wpłatą i na tym koniec.

Posted

[quote name='Nutusia']Maksiu - jesteś dzielny chłopak i dasz radę! :)

Wszystkiego się musi uzbierać ;) Napiszesz teraz, że lika jest nie do końca w porządku, to Cię zadziobią. Nie napiszesz - jak sprawa się rypnie, będą pretensje, że wiedziałaś, podejrzewałaś, ale nie napisałaś... No cóż, nikomu się do portfela nie zagląda - chce płacić, nie wiedząc na co i za co, nie chce tego sprawdzać - jego sprawa. Najprzykrzejsze jest tylko to, że wielokrotnie zwierzęta na tym cierpią, bo one to już całkiem głosu nie mają, jak ludzie zagłuszają swoje sumienie wpłatą i na tym koniec.[/QUOTE]

Czyli Dogomania nie uczy się na błędach - szkoda.

Pewno, że Maksik da radę - musi się jeszcze do Figi pozalecać, bo się zakochał (bez wzajemności) i jeszcze mam kilka krzaków do podkopania/wykopania. A poza tym Maksik ma bardzo dużą wolę życia - to mówi każdy lekarz (ostatnio oceniono go na jakieś 14-15 lat!)

Posted

[quote name='Nutusia']Oj, to z niezłą siłą musiała na tę trampolinę się wmeldować ;) :)[/QUOTE]

Ona nic nie robi delikatnie :lol:
Idzie z "siłą wodospadu".:evil_lol:
Ale kochana z niej Dziuba. :loveu:

Posted

Mały... taranek ;) :) Trochę jak moja Lili, która nie zdaje sobie sprawy ze swojej siły i masy, bo przecie takiego boksia też się da na kolanka wziąć, skoro małe się mieszczą :)

Posted

47 stopni w słońcu powoduje znieruchomienie torpedy. Całkowite i całodzienne :cool3:.
Jestem pewna, że nadrobi za kilka dni kiedy przyjdzie zapowiadane ochłodzenie. Na razie - psa nie ma.
Dziwnie się z tym czuję muszę przyznać.

Posted

No to tak
W ciągu ostatnich kilku tygodni Figa nauczyła się, że
jeżeli jeden z kociaków nie chce się bawić jak piesek, to z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzić, że drugi też nie będzie chciał. A jeżeli kociaki sobie nie życzą, to tym bardziej nie należy zaczynać ze starą, tłustą, zaprawioną w bojach kocicą, bo można dostać ostre bęcki.
Nie należy przegryzać balonów, bo jak pękają to walą w nos - a to też boli.
Święta cierpliwość Sary kiedyś się kończy.
Miłość Maksia kończy się przy misce.
Róże mają kolce i należy je omijać.
Ciekawe na jak długo starczy jej tych lekcji?

Posted

Zapraszamy serdecznie na wątek kluseczek, chociaż do popatrzenia na te słodzinki i podrzucenia przy okazji wątku, bo jesteśmy całkiem same :sad:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246196-Psia-rodzinka-pilnie-potrzebuje-pomocy-%28[/url]

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Zapraszamy serdecznie na wątek kluseczek, chociaż do popatrzenia na te słodzinki i podrzucenia przy okazji wątku, bo jesteśmy całkiem same :sad:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246196-Psia-rodzinka-pilnie-potrzebuje-pomocy-([/URL][/QUOTE]

Ta biszkoptowa to trochę do Figi podobna?
Albo ja już wszędzie podobieństwo widzę....

Posted

Widziałam Joszkę u Obieżyświat jak przejeżdżałam koło niej z białogonkami :) Wygląda kwitnąco i widać że jest mega szczęśliwa :) Fajna , wesoła kluska :) SZCZĘŚCIARA :)