Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo Figi to są bardzo pomysłowe sunie, wszędzie ich pełno i mają baaardzo ciekawe pomysły na super zabawy :D
jak czytam o Waszej to jakbym swoją widziała , a to dziurę na ścieżce wykopać , a to kwiatek z doniczki wyciągnąć , a to ubłocić się od stóp po głowę i jeszcze wytarzać się w jakim śmierdziuszku,a potem pod kołdrę się schować :) i jeszcze potem ten wzrok pod tytułem "ale o co chodzi ??? " ;)
my swoją z uwagi na rozpierającą ją energię przechrzciliśmy na Fiśkę ;)
pozdrowienia dla Figulca rozrabiaki :loveu:

Posted

Tak, Fiśka to byłby dobry pomysł. Ostatnio się w basenie wykąpała- po prostu wskoczyła za dzieciakami, ot tak. Energia nie idzie w parze z myśleniem. Ale jeżeli myślicie, że się choć trochę przestraszyła, to jesteście w błędzie. Dobrze, że basen płytki.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='toyota']Polecam poczytać, mi szczena opadła: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244231-©©©-Te-sunie-złamały-nam-serca-Obiecalismy-im-dom-POMOŻECIE-!-Bunia-i-Funia-©©©/page7

Chodzi o były DT Joszki.

Ja to już nie komentuję, nie odzywam się nawet, bo nie wiem co mam napisać.
Lika ma niestety problem dużo większy, na innym wątku. Jest skarbnikiem, i ma kłopot z oddaniem pieniędzy, a chore kociaki czekaja.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/217342-Jagoda?p=21146874#post21146874

Posted

[quote name='Nutusia']Super! Tylko patrzeć, jak na dogo będzie kolejna afera i wszyscy zaczną przecierać oczy ze zdumienia jak to było możliwe, że dali się tak nabrać...

Nic dodać, nic ująć :)
Zupełnie nie rozumiem, przecież jeśli decydujemy się na zabranie psa na dt to trzeba się chyba liczyć ze stratami, i pisanie o "obsranym perskim dywanie" jest po prostu nie na miejscu.

Posted

oj jak zaniedbałam wątek Figuni. Na usparawiedliwienie napiszę, że moj ukochany Maksik trochę choruje i musiałam się nim zająć. Wiek robi swoje, siadły mu stawy, zaczęły się łapki załamywać. Wczoraj jeszcze byliśmy u lekarza, dostał taki fajny lek o przedłużonym działaniu, po którym cytuję : ma stanąć na nogi. Działa przez miesiąc. A po drugiej dawce podobno i do dwóch miesięcy się działanie wydłuża. Ale kosztuje nieźle muszę przyznać.

Za to Figa - torpeda - uuuuuu!!!! Zdrowiutka, pełna energii i zadowolona z życia. Pokochała wodę. Mam super zdjęcia, jak atakuje wodę spuszczaną z basenu - zdjęcia nie oddają tego, co się działo ale i tak widać, że bardzo jej się zabawa z wodą podoba :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a mnie fascynuje, że nikt jeszcze nie poprosił o rozliczenie - o skany paragonów, o cokolowiek. Był bazarek, zero słowa o wpływach bazarkowych, nic, cisza.[/QUOTE]

Niektórzy prosili wielokrotnie, ale lilka pisała, że nie potrafi ich wstawić.

Posted

Jeśli to ten lek na stawy, o którym myślę, a nie pamiętam jego nazwy, to faktycznie działa i oby pomógł na jak najdłużej, bo starość się stwórcy wyjątkowo nie udała... W przeciwieństwie do dzieciństwa i młodości, pod warunkiem, że są szczęśliwe :)

Co do tematu nr 2, jeszcze się za mało uzbierało, żeby się przelało, a przy takiej bezkarności jej poczucie rośnie w postępie geometrycznym ;) Ja np. nie umiem robić ogłoszeń, a jakoś tymczasy domy znajdują :)