Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Razem Z Figunią życzymy Wam
Spokojnych, Rodzinnych i Wesołych Świąt

a wszystkim samotnym Braciom Mniejszym - dobrego Człowieka i własnego kocyka.

Wesołych Świąt!!!

Posted

A co u Figuni? Figunia ma nowy przydomek Pies-W-Którym-Nie-Da-Się-Nie-Gmerać. Wymyślił go moj mąż, ktory od gmerania w niej jest uzależniony. I co koło niej przechodzi to w niej grzebie. Ja się Fidze dziwię, że to wytrzymuje. Chociaz z drugiej strony to Figunia uwielbia dotyk. Po główce, po lapce, za uszkiem - byle by czuć dotyk. Cwaniara chyba wie, że pańcio ma do niej słabość i w ramach odwzajemniania miłości wskakuje mu na brzuszek :)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
A co u Figuni? Figunia ma nowy przydomek Pies-W-Którym-Nie-Da-Się-Nie-Gmerać. Wymyślił go moj mąż, ktory od gmerania w niej jest uzależniony. I co koło niej przechodzi to w niej grzebie. Ja się Fidze dziwię, że to wytrzymuje. Chociaz z drugiej strony to Figunia uwielbia dotyk. Po główce, po lapce, za uszkiem - byle by czuć dotyk. Cwaniara chyba wie, że pańcio ma do niej słabość i w ramach odwzajemniania miłości wskakuje mu na brzuszek :)

Ale jej się trafiło, mmmm cudnie :loveu:

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Nie wiem, kojarzę tytuł, ale nie oglądałam tej bajki.

ja od 12-tu lat jestem na bieżąco ze wszystkimi super produkcjami Pixara, Disneya itd. :evil_lol:
jak mawia klasyk - nie chcem ale muszem :)