Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Lika czy psiak jest finansowany przez jakąs fundacje czy tylko z darow osob prywatnych, kto robi akcje, zbiorke na facebooku?

Elu, psiak finansowany jest tylko z naszych pieniążków. To jest naprawdę dramatyczna sytuacja, bo leczenie nużycy jest długie, i kosztowne :(
Lika jest w dość głupiej sytuacji, bo zalega z zapłatą za rachunek u weta, a Joszka pomimo ogłoszeń nadal u niej kwitnie. Może to dość niefortunne określenie, ale prawdziwe. I tak nie płacimy za jedzenie, za różnego rodzaju smaczki, ale przecież trzeba dziewczynę do końca wyleczyć.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Elu, psiak finansowany jest tylko z naszych pieniążków. To jest naprawdę dramatyczna sytuacja, bo leczenie nużycy jest długie, i kosztowne :(
Lika jest w dość głupiej sytuacji, bo zalega z zapłatą za rachunek u weta, a Joszka pomimo ogłoszeń nadal u niej kwitnie. Może to dość niefortunne określenie, ale prawdziwe. I tak nie płacimy za jedzenie, za różnego rodzaju smaczki, ale przecież trzeba dziewczynę do końca wyleczyć.

Dziekuję, o pomoc dla Lili a raczej dla Joszki zwrocila sie do Klubu WB obraczus87 w kwocie 200 zl, normalnie przyznajemy na leczenie do 150 zł, jestesmy na tak ale jeszcze muszą oddac swoj glos osoby z Zarządu:)

Posted

Ellig napisał(a):
Dziekuję, o pomoc dla Lili a raczej dla Joszki zwrocila sie do Klubu WB obraczus87 w kwocie 200 zl, normalnie przyznajemy na leczenie do 150 zł, jestesmy na tak ale jeszcze muszą oddac swoj glos osoby z Zarządu:)

Ojej, dziękuję bardzo w imieniu Joszki!!! :) :)

Posted

Ellig napisał(a):
Jeszcze chwila:)

Juz pomoc przyznana w wysokosci 200 zł, teraz Lika proszona jest o wyslanie swojego numeru konta do Macia, skarbnika a potem potwierdzenie wplaty na wątku Klubu WB:)Pozdrawiam:)

Posted

Kryzia napisał(a):
Ja jeszcze jakiś mały bazarek postaram się zrobić wkrótce dla Joszki - może parę złotych wpłynie, mam nadzieję :)

obraczus87 napisał(a):
Bardzo prosze ;)
Wątek czytam od samego początku, ale nie udzielałam wcześniej.

:)

Posted

Przyda się, bo u mnie nic nie idzie. Kurcze, wydawało mi się, że książki naprawdę warte uwagi, al jak widać zainteresowanie zerowe.
Lika, ja nie wiem czy powinnam o to pytać, ale w zasadzie wydajesz na jedzenie dla Joszki swoje własne pieniądze chyba, prawda? Ile ona Cię kosztuje miesięcznie? Pytam, bo to coraz starsza sunia, rośnie jak na drożdżach, no to i pieniędzy coraz więcej idzie na to :(

Posted

[quote name='mala_czarna']Przyda się, bo u mnie nic nie idzie. Kurcze, wydawało mi się, że książki naprawdę warte uwagi, al jak widać zainteresowanie zerowe.Lika, ja nie wiem czy powinnam o to pytać, ale w zasadzie wydajesz na jedzenie dla Joszki swoje własne pieniądze chyba, prawda? Ile ona Cię kosztuje miesięcznie? Pytam, bo to coraz starsza sunia, rośnie jak na drożdżach, no to i pieniędzy coraz więcej idzie na to :([/QUOTE]Dajmy spokoj z jedzeniem,fakt Joszka duzo je i zastanawiam sie nad dieta dla niej,tylko mi trudno bedzie,bo moje psy zawsze maja jedzenie w misce....Joszka to parowa....Ostatnio jak dawalam im kurze lapki to Joszka zabiera z pycha Rambowi zreszta nie tylko...Tel. milczy,nawet glupiego nie bylo....

Posted

Normalnie załamać się idzie. Już nawet płakać mi się nie chce, bo za stara baba jestem, a zresztą, co to zmieni? Moje dwa psy w hotelach od dwóch lat, los Joszki obchodzi mnie na równie ze Spajkiem i Foczką, bazarki nie idą, pieniędzy nie przybywa, a wręcz przeciwnie. A może ją na suchą tylko karmę przestawić? Tylko, że nie typu "light", bo z wielu rozmów i z ludźmi i wetami stwierdzam, że ona guzik daje. Może jakaś niskobiałkowa, i dawkowana ostrożnie? Cholera, tylko, że Joszka to szczeniak, więc białka potrzebuje. Oszaleć można :(