kolejna kobietka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) psiak jest finansowany tylko z darow osob prywatnych :sad: ja prowadze wydarzenie na fb Edited December 4, 2012 by kolejna kobietka Quote
mala_czarna Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ellig napisał(a):Lika czy psiak jest finansowany przez jakąs fundacje czy tylko z darow osob prywatnych, kto robi akcje, zbiorke na facebooku? Elu, psiak finansowany jest tylko z naszych pieniążków. To jest naprawdę dramatyczna sytuacja, bo leczenie nużycy jest długie, i kosztowne :( Lika jest w dość głupiej sytuacji, bo zalega z zapłatą za rachunek u weta, a Joszka pomimo ogłoszeń nadal u niej kwitnie. Może to dość niefortunne określenie, ale prawdziwe. I tak nie płacimy za jedzenie, za różnego rodzaju smaczki, ale przecież trzeba dziewczynę do końca wyleczyć. Quote
Ellig Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 mala_czarna napisał(a):Elu, psiak finansowany jest tylko z naszych pieniążków. To jest naprawdę dramatyczna sytuacja, bo leczenie nużycy jest długie, i kosztowne :( Lika jest w dość głupiej sytuacji, bo zalega z zapłatą za rachunek u weta, a Joszka pomimo ogłoszeń nadal u niej kwitnie. Może to dość niefortunne określenie, ale prawdziwe. I tak nie płacimy za jedzenie, za różnego rodzaju smaczki, ale przecież trzeba dziewczynę do końca wyleczyć. Dziekuję, o pomoc dla Lili a raczej dla Joszki zwrocila sie do Klubu WB obraczus87 w kwocie 200 zl, normalnie przyznajemy na leczenie do 150 zł, jestesmy na tak ale jeszcze muszą oddac swoj glos osoby z Zarządu:) Quote
mala_czarna Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ellig napisał(a):Dziekuję, o pomoc dla Lili a raczej dla Joszki zwrocila sie do Klubu WB obraczus87 w kwocie 200 zl, normalnie przyznajemy na leczenie do 150 zł, jestesmy na tak ale jeszcze muszą oddac swoj glos osoby z Zarządu:) Ojej, dziękuję bardzo w imieniu Joszki!!! :) :) Quote
Ellig Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 mala_czarna napisał(a):Ojej, dziękuję bardzo w imieniu Joszki!!! :) :) Jeszcze chwila:) Quote
Ellig Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ellig napisał(a):Jeszcze chwila:) Juz pomoc przyznana w wysokosci 200 zł, teraz Lika proszona jest o wyslanie swojego numeru konta do Macia, skarbnika a potem potwierdzenie wplaty na wątku Klubu WB:)Pozdrawiam:) Quote
kolejna kobietka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Dziekujemy ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: :Rose: Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Serdecznie dziekuje, obraczus87 Tobie za wniosek do boloniarek o pomoc dziekuje. Quote
Macia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Przelew już zrobiony. Poproszę o potwierdzenie jak dojdzie. Przy okazji zostanę na wątku ;). Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Macia napisał(a):Przelew już zrobiony. Poproszę o potwierdzenie jak dojdzie. Przy okazji zostanę na wątku ;).Dziekuje i serdecznie zapraszamy. Quote
kolejna kobietka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Macia napisał(a):Przelew już zrobiony. Poproszę o potwierdzenie jak dojdzie. Przy okazji zostanę na wątku ;). dziekujemy! :) taka nas garstka zostala :sad: Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 kolejna kobietka napisał(a):dziekujemy! :) taka nas garstka zostala :sad:Fakt....ale damy rade,przyjedzie moja corka zrobimy foty i nowe ogloszenia. Quote
Kryzia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja jeszcze jakiś mały bazarek postaram się zrobić wkrótce dla Joszki - może parę złotych wpłynie, mam nadzieję :) Quote
obraczus87 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Bardzo prosze ;) Wątek czytam od samego początku, ale nie udzielałam wcześniej. Quote
kolejna kobietka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Kryzia napisał(a):Ja jeszcze jakiś mały bazarek postaram się zrobić wkrótce dla Joszki - może parę złotych wpłynie, mam nadzieję :) obraczus87 napisał(a):Bardzo prosze ;) Wątek czytam od samego początku, ale nie udzielałam wcześniej. :) Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 obraczus87 napisał(a):Bardzo prosze ;)Wątek czytam od samego początku, ale nie udzielałam wcześniej.Witam i bardzo dziekuje Quote
kolejna kobietka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a ja przy okazji przypomne o bazareczku ksiazkowym od cioci mala_czarna: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236706-Super-książki-dla-Joszki-z-nużycą!!-Do-17-grudnia-do-godz-21-00 Quote
kolejna kobietka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 jestem w koncu, ehhh dzisiaj zalatany dzien mialam, ale jutro zabieram sie za obiecany bazarek :) Quote
mala_czarna Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Przyda się, bo u mnie nic nie idzie. Kurcze, wydawało mi się, że książki naprawdę warte uwagi, al jak widać zainteresowanie zerowe. Lika, ja nie wiem czy powinnam o to pytać, ale w zasadzie wydajesz na jedzenie dla Joszki swoje własne pieniądze chyba, prawda? Ile ona Cię kosztuje miesięcznie? Pytam, bo to coraz starsza sunia, rośnie jak na drożdżach, no to i pieniędzy coraz więcej idzie na to :( Quote
lika1771 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='mala_czarna']Przyda się, bo u mnie nic nie idzie. Kurcze, wydawało mi się, że książki naprawdę warte uwagi, al jak widać zainteresowanie zerowe.Lika, ja nie wiem czy powinnam o to pytać, ale w zasadzie wydajesz na jedzenie dla Joszki swoje własne pieniądze chyba, prawda? Ile ona Cię kosztuje miesięcznie? Pytam, bo to coraz starsza sunia, rośnie jak na drożdżach, no to i pieniędzy coraz więcej idzie na to :([/QUOTE]Dajmy spokoj z jedzeniem,fakt Joszka duzo je i zastanawiam sie nad dieta dla niej,tylko mi trudno bedzie,bo moje psy zawsze maja jedzenie w misce....Joszka to parowa....Ostatnio jak dawalam im kurze lapki to Joszka zabiera z pycha Rambowi zreszta nie tylko...Tel. milczy,nawet glupiego nie bylo.... Quote
toyota Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Dziwne, taka cudna, piękna foczka i nikt jej nie chce :placz:! Quote
lika1771 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='toyota']Dziwne, taka cudna, piękna foczka i nikt jej nie chce :placz:![/QUOTE]I mloda.... Quote
mala_czarna Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Normalnie załamać się idzie. Już nawet płakać mi się nie chce, bo za stara baba jestem, a zresztą, co to zmieni? Moje dwa psy w hotelach od dwóch lat, los Joszki obchodzi mnie na równie ze Spajkiem i Foczką, bazarki nie idą, pieniędzy nie przybywa, a wręcz przeciwnie. A może ją na suchą tylko karmę przestawić? Tylko, że nie typu "light", bo z wielu rozmów i z ludźmi i wetami stwierdzam, że ona guzik daje. Może jakaś niskobiałkowa, i dawkowana ostrożnie? Cholera, tylko, że Joszka to szczeniak, więc białka potrzebuje. Oszaleć można :( Quote
kolejna kobietka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 zagladam i podnosze i ide robic bazarek w miedzyczasie :) Quote
mala_czarna Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To czekamy na bazarek, może z kolejnym pójdzie lepiej, bo u mnie póki co słabiutko ;) Quote
Recommended Posts