Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boc ja sie tak ogromnie raduje , ze u Likunii jest Joszinka :bye::iloveyou::iloveyou::tree1:ma jak w rajuniu :Dog_run:
ja jako supermarketttt??:question::errrr::smokin::smokin:
...ja juz chce choineczke ubieraccccc:multi::loveu::evil_lol:

Posted

Kryzia napisał(a):
Ja też tu często wpadam, tylko nie zostawiam śladu. Lika nic nie pisze, znaczy, że mała nic nie zmalowała :lol:
Ale co tu pisac...Joszka dala mi do wiwatu, ale trzeba sprawe doprowadzic do konca.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Fajnie by było jakby ją mozna było ogłaszać już, bo się dziewczyna zasiedzi u Ciebie, przyzwyczai :(Jak z tym sikaniem, nadal jej się zdarza narobić w domu?
Tak niestety,ale coraz rzadziej,ona taka roztrzepana...Moja corka mowi,ze Joszka to taki pies na depresje.Tez myslalam o oglaszaniu Joszki co myslicie o tym?

Posted

Cholerka, tak do 7-8 miesiąca się powinno poczekać ze sterylką... A może ją ogłaszać i napisać, że zostanie wysterylizowana przed adopcją? Bo nie wiadomo kiedy domek znajdzie. A jeśli znajdzie taki "cud, miód i orzeszki", to może pójdzie bez, choć ja by nie ryzykowała.
Tekst zaraz spróbuję jakiś sklecić, ale zdjęcia są absolutnie najważniejsze! Ludzie to wzrokowcy ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Cholerka, tak do 7-8 miesiąca się powinno poczekać ze sterylką... A może ją ogłaszać i napisać, że zostanie wysterylizowana przed adopcją? Bo nie wiadomo kiedy domek znajdzie. A jeśli znajdzie taki "cud, miód i orzeszki", to może pójdzie bez, choć ja by nie ryzykowała.Tekst zaraz spróbuję jakiś sklecić, ale zdjęcia są absolutnie najważniejsze! Ludzie to wzrokowcy ;)
Dziekuje serdecznie mysle,ze da sie wybrac z tych starych,fotki na str 18 post 438, str.15 post 375 moze ktores sie nadaje?

Posted

Może tak?... Tylko przy kotach postawiłam [?] ;)

Joszka to ok. półroczna sunia, która cudem uniknęła śmierci. Gdy zachorowała, zapadł wyrok - uśpić! Tylko w takim razie, po co było ją powoływać do życia, dawać szansę na normalną egzystencję, by potem tak łatwo się poddać?! Tym bardziej, że choroba jest jak najbardziej uleczalna i nie pozostawia śladu na dalsze życie!

Joszka jest już zdrowa. Została odrobaczona i zaszczepiona. Teraz czeka tylko na swój własny dom, na ludzi, którzy ją pokochają i nigdy nie zawiodą jej bezgranicznego zaufania.

Jak każdy szczeniak, Joszka uwielbia zabawę i psoty. Doskonale funkcjonuje wśród innych psów, a także kotów [?]. Jest bardzo pozytywną sunią, ufną w stosunku do ludzi, lubi dzieci.

Potrafi chodzić na smyczy. Jeśli chodzi o zachowanie czystości, miewa jeszcze wpadki, ale coraz rzadziej.

Przed adopcją sunia zostanie wysterylizowana.

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:

Posted

Zagladam do malizny , wyczytalam ze 6 metrow :crazyeye::evil_lol:oj , mam j problemki z czytaniem:buzi::tree1:sciskuniam ogromnie domus Joszinkowy i trzymam kciuki za ogloszonka:multi: