sonia1974 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 odwiedzam kluseczkę i wymiziać proszę dziewczynkę Quote
kolejna kobietka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 ja rowniez odwiedzam i przytulam! :) Quote
Nadziejka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 i ja odwiedzam niunieczke cudna , caluski w noski dla Joszinki i braciszkow :buzi: Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ewa jak supermarket - już w listopadzie świątecznie się wpisuje ;) :) Quote
Nadziejka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Boc ja sie tak ogromnie raduje , ze u Likunii jest Joszinka :bye::iloveyou::iloveyou::tree1:ma jak w rajuniu :Dog_run: ja jako supermarketttt??:question::errrr::smokin::smokin: ...ja juz chce choineczke ubieraccccc:multi::loveu::evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Zdążysz, zdążysz... ani się obejrzysz, a już trza będzie jaja malować! ;) Quote
kolejna kobietka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 zagladam do malenkiej i przytulam mocno! :) Quote
Kryzia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ja też tu często wpadam, tylko nie zostawiam śladu. Lika nic nie pisze, znaczy, że mała nic nie zmalowała :lol: Quote
lika1771 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kryzia napisał(a):Ja też tu często wpadam, tylko nie zostawiam śladu. Lika nic nie pisze, znaczy, że mała nic nie zmalowała :lol:Ale co tu pisac...Joszka dala mi do wiwatu, ale trzeba sprawe doprowadzic do konca. Quote
mala_czarna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Fajnie by było jakby ją mozna było ogłaszać już, bo się dziewczyna zasiedzi u Ciebie, przyzwyczai :( Jak z tym sikaniem, nadal jej się zdarza narobić w domu? Quote
lika1771 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 mala_czarna napisał(a):Fajnie by było jakby ją mozna było ogłaszać już, bo się dziewczyna zasiedzi u Ciebie, przyzwyczai :(Jak z tym sikaniem, nadal jej się zdarza narobić w domu?Tak niestety,ale coraz rzadziej,ona taka roztrzepana...Moja corka mowi,ze Joszka to taki pies na depresje.Tez myslalam o oglaszaniu Joszki co myslicie o tym? Quote
mala_czarna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja bym ogłaszała, tylko jakieś super zdjęcia trzeba zrobić :) Czy na sterylkę jeszcze musimy poczekać? :) Quote
lika1771 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ze zdjeciami problem chyba,ze da sie wybrac z tych na watku?Potrzeba tekstu(ja nie umiem ladnie pisac) i moze sterylke w nowym domu... Quote
lika1771 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nutusia napisał(a):W jakim ona jest wieku aktualnie?...Joszka ma 6m. z kawalkiem Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Cholerka, tak do 7-8 miesiąca się powinno poczekać ze sterylką... A może ją ogłaszać i napisać, że zostanie wysterylizowana przed adopcją? Bo nie wiadomo kiedy domek znajdzie. A jeśli znajdzie taki "cud, miód i orzeszki", to może pójdzie bez, choć ja by nie ryzykowała. Tekst zaraz spróbuję jakiś sklecić, ale zdjęcia są absolutnie najważniejsze! Ludzie to wzrokowcy ;) Quote
lika1771 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nutusia napisał(a):Cholerka, tak do 7-8 miesiąca się powinno poczekać ze sterylką... A może ją ogłaszać i napisać, że zostanie wysterylizowana przed adopcją? Bo nie wiadomo kiedy domek znajdzie. A jeśli znajdzie taki "cud, miód i orzeszki", to może pójdzie bez, choć ja by nie ryzykowała.Tekst zaraz spróbuję jakiś sklecić, ale zdjęcia są absolutnie najważniejsze! Ludzie to wzrokowcy ;)Dziekuje serdecznie mysle,ze da sie wybrac z tych starych,fotki na str 18 post 438, str.15 post 375 moze ktores sie nadaje? Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Może tak?... Tylko przy kotach postawiłam [?] ;) Joszka to ok. półroczna sunia, która cudem uniknęła śmierci. Gdy zachorowała, zapadł wyrok - uśpić! Tylko w takim razie, po co było ją powoływać do życia, dawać szansę na normalną egzystencję, by potem tak łatwo się poddać?! Tym bardziej, że choroba jest jak najbardziej uleczalna i nie pozostawia śladu na dalsze życie! Joszka jest już zdrowa. Została odrobaczona i zaszczepiona. Teraz czeka tylko na swój własny dom, na ludzi, którzy ją pokochają i nigdy nie zawiodą jej bezgranicznego zaufania. Jak każdy szczeniak, Joszka uwielbia zabawę i psoty. Doskonale funkcjonuje wśród innych psów, a także kotów [?]. Jest bardzo pozytywną sunią, ufną w stosunku do ludzi, lubi dzieci. Potrafi chodzić na smyczy. Jeśli chodzi o zachowanie czystości, miewa jeszcze wpadki, ale coraz rzadziej. Przed adopcją sunia zostanie wysterylizowana. Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Quote
lika1771 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Super dziekuje teraz wybrac foty i zrobic ogloszenia.Sluchajcie,a moze dac tytul "Joszka na depresje"? Quote
lika1771 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nutusia napisał(a):Ewentualnie "Joszka - lek na smutki"Faktycznie moze byc tak..Nutusiu a jakie fotki moglabys doradzic? Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 To i takie domowe, z przodu, na którym ogryza kosteczkę. Ale przydałyby się jeszcze ze 2... Nie masz możliwości zrobić? Quote
kolejna kobietka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ale super ogloszenia beda :) a ja wpadam na szybciutko i sciskam malenka :) Quote
Nadziejka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Zagladam do malizny , wyczytalam ze 6 metrow :crazyeye::evil_lol:oj , mam j problemki z czytaniem:buzi::tree1:sciskuniam ogromnie domus Joszinkowy i trzymam kciuki za ogloszonka:multi: Quote
lika1771 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ewciu u Ciebie juz swieta...Zakupilam na bazarku pakiet 50 ogloszen-zobaczymy. Quote
Recommended Posts