Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

Jezu biedne maleństwo :( A facet... bez komentarza. [B]lika, [/B]powiedziałaś mu że taki pies powinien wychodzić w kagańcu? Bo jeżeli pies atakuje pozytywnie nastawionego szczeniaka, a facet nie potrafi go utrzymać na smyczy to coś jest z nimi nie tak.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, ludzie są bezmyślni i perfidni. Ja bym spać po nocach nie mogła jakby mój pies zrobił krzywdę jakiemuś innemu stworzeniu, a taki jeden z drugim ma to gdzieś. Najgorsze jest to, że ten pies mieszka w pobliżu (chyba dobrze zrozumiałam, że to pies jakiegoś sąsiada). Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to dzwoń/pisz ;)

Posted

[quote name='basiunia131']Wiem, ludzie są bezmyślni i perfidni. Ja bym spać po nocach nie mogła jakby mój pies zrobił krzywdę jakiemuś innemu stworzeniu, a taki jeden z drugim ma to gdzieś. Najgorsze jest to, że ten pies mieszka w pobliżu (chyba dobrze zrozumiałam, że to pies jakiegoś sąsiada). Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to dzwoń/pisz ;)[/QUOTE]Dziekuje Basiu teraz liczy sie Joszka,a faceta bede omijac z daleka.

Posted

A to łobuziara mała, nawet taka pogryziona i obolała rozrabia! Dobrze, że zauważyłaś w porę, bo jeszcze nie daj boże coś by się podpaliło. Ja w ten sam sposób straciłam ładowarke od telefonu i komputera, z tym że mój pies miał juz wtedy 1,5-2 lata i nadal niszczy wszystko co napotka na swojej drodze :(

Posted

[quote name='lika1771']Joszka juz dobrze bawi sie,rozrabia.U weta tez zaczepiala psy,teraz zjadla wziela leki i patrzy co zbroic...[/QUOTE]

Lika, pod koniec miesiąca może wyslę dla dziewczynki jakąś zabaweczkę i gryzaki, niech zajmie czymś sensownym, a nie tylko łobuzuje :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Lika, pod koniec miesiąca może wyslę dla dziewczynki jakąś zabaweczkę i gryzaki, niech zajmie czymś sensownym, a nie tylko łobuzuje :)[/QUOTE]Joszka ma kosci,gryzaki,pluszaki dzieki kochana.

Posted

:-(:-(:-(o matulu malenka kochana :calus:poleciala sie pewnie witac ...ech ....:shake: Likuniu sciskuniam was mocno mocno , co za ludzie nieodpowiedzialni :-(
Likuniu u was ma raj ta Joszinka cudna , wracaj do zdrowenka malenstwo kochane:thumbs::iloveyou::iloveyou:

Posted

Wrocilismy od weta rany ladnie sie goja wszysto ok.Dostala nastepna partie lekow i w piatek advokat,wet powiedzial,ze najprawdobodobniej leczenie do konca miesiaca,najgorzej z tylnymi nogami zarastaja bardzo powoli....Joszka to taka wesola rozrabiara wszedzie jej pelno,szczekliwa przyjazdna do wszystkiego i wszystkim mimo tego pogryzienia nadal rwie sie do wszystkich psow.Niestety bedzie miala problemy z waga przyszly dom bedzie musial uwazac.....Ja jej teraz daje raz dziennie jedzenie,ale ona potrafi odgonic moje psy od miski Rambowi (bardzo sie lubia) potrafi z mordy wyjac.Zamykam ja w lazience to szczeka i drapie.Wazy 10,8 kg.....

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosc1.gif[/IMG]i ja zagladam z pozdrowionkiem do kluseczki:loveu:i braciszkow [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosc1.gif[/IMG]

Posted

[quote name='mala_czarna']Dawno nie zaglądałam, przepraszam :oops: Co u Joszki słychać? Lika, a jak Ty kochana z pieniędzmi stoisz, czy zalegacie u weta??[/QUOTE]Mam 334zl + z mojego bazarku beda pieniazki,dwie osoby wplacily bezposrednio na konto weta jedna osoba 200zl,druga nie wiem...Rachunek bedzie jak leczenie sie zakonczy mysle,ze leczenie do konca miesiaca no i szczepienia no i nie wiem jak sterylka,ale przy tej chorobie to mus. Ja tez doloze do rachunku,bo to pogryzienie (narkoza,szycie) tez bedzie ujete w rachunku.W sumie to dwa miesiace leczenia...

Posted

[quote name='toyota']Mogę ją zgłosić do Sterylkowej Skarbonki, gdzie jestem stałą deklarowiczką.

Potrzebuję tylko dane gabinetu i cenę zabiegu.

Sterylkowa Skarpeta zawsze prosi, żeby wynegocjować jak najniższą cenę dla bezdomniaka. W razie jakby kwota jednak była zbyt wygórowana dla Sterylkowej Skarbonki to możemy resztę dołożyć z bazarków (dziękuję basiunia131 :loveu:).[/QUOTE]

odnosnie sterylki mamy z gorki :loveu: