Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie ma za co.Gorzej, że kupujących jakoś nie ma :(Kiepsko mi jakoś ostatnio bazarki idą.
Bo ogolnie bazarkow jest sporo rozniastych....Kurcze trzeba uzbierac te pieniazki 375zl odjelam 155zl z mojego bazarku,zostal jeszcze jeden zastrzyk 11 grudnia i szczepienia to jeszcze zwiekszy dlug....

Posted

lika1771 napisał(a):
Bo ogolnie bazarkow jest sporo rozniastych....Kurcze trzeba uzbierac te pieniazki 375zl odjelam 155zl z mojego bazarku,zostal jeszcze jeden zastrzyk 11 grudnia i szczepienia to jeszcze zwiekszy dlug....

to pewnie cos kolo stowy do tego dojdzie :sad:

Posted

mi wychodzi inne saldo, przeklejam to co mam na fb i popraw mi prosze, jezeli cos zle spisalam:

Rozliczenie
Wpływy:
1. mala_czarna (dogo) 300 zł
2. Agnieszka K. z fb 200 zł
3. Anna K. z fb 35 zł
4. Ewu (dogo) 50 zł
5. z bazarku Ewci (dogo) 53 zł
6. z bazarku Kryzi (dogo) 160 zł
7. z bazarku lika1771 (dogo) 155 zł
8. z bazarku kolejna kobietka (dogo) 31,50 zł
Razem: 984,50 zł

Koszty leczenia:
pierwszy rachunek (pierwsza wizyta, w tym badanie zeskrobin, z dnia 1 października - skan rachunku w galerii)
179 zł
ps. kolejny (drugi) rachunek będzie zbiorczy, za wszystkie kolejne wizyty i koszty leczenia:
1.099 zł rozliczenie kosztów leczenia na dzień 22 listopada - do tego dojdzie jeszcze jeden zastrzyk 11 grudnia plus szczepienia
Razem koszty leczenia: 1278,00 zł

Saldo:
- 293,50 zł

Posted

lika1771 napisał(a):
Dzisiaj bylismy z Joszka u weta wszystko dobrze.Jeszcze dostanie dwa zastrzyki jeden we wtorek, drugi okolo 15 grudnia.
Pani wet zrobila rozliczenie koszt leczenia do tej pory:
1099zl-200zl p.Agnieszka K z fb-35zl Anna K z fb=864zl-334zl(to jest u mnie na koncie)=-530zl

o tutaj... post z 22 listopada, to czyli do tego jeszcze dojdzie koszt dwoch zastrzykow, a nie jednego i szczepien tak? wychodzi na to, ze zastrzyk byl 27 listopada... to ja tak pisze na fb -293,50 plus koszt dwoch zastrzykow i szczepien

Posted

lika1771 napisał(a):
Moze ja gdzies zle napisalam,ale ten rachunek 1099zl jest po odjeciu tych wplat z fb

teraz to juz nic nie rozumiem... jak po odjeciu tych wplat, jak od tej kwoty 1099 odejmujesz te wplaty z fb... jezeli by bylo bez odjecia, to bysmy mieli do splaty 528,50 plus koszt za 2 zastrzyki i szczepienia

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
o tutaj... post z 22 listopada, to czyli do tego jeszcze dojdzie koszt dwoch zastrzykow, a nie jednego i szczepien tak?
Tak no i jak pisalam dostala jeszcze witaminy.Wszystko mozna sprawdzic jak chcesz podam Ci numer do lecznicy i porozmawiasz....Joszka miala byc u mnie za karme i weta,za karme i kosci,smaczki nie odliczam,o szkodach nie wspominam....

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
teraz to juz nic nie rozumiem... jak po odjeciu tych wplat, jak od tej kwoty 1099 odejmujesz te wplaty z fb...
Wet odjal dajac mi ta kwote i leki jakie do tej pory dostawala Joszka.

Posted (edited)

ja sie tak dopytuje, bo musze zrobic rozpiske na fb, czyli koszt leczenia na dzien 22 listopada (lacznie z tym rachunkiem 179 zl) to 1513 zl tak? i dojdzie do tego koszt 2 zastrzykow, witamin i szczepien jeszcze...

1513 - 984,50 wplywy = 528,50 do splaty (plus dojdzie koszt 2 zastrzykow, witamin i szczepien)

Edited by kolejna kobietka
Posted

Rozliczenie
Wpływy:
1. mala_czarna (dogo) 300 zł
2. Agnieszka K. z fb 200 zł
3. Anna K. z fb 35 zł
4. Ewu (dogo) 50 zł
5. z bazarku Ewci (dogo) 53 zł
6. z bazarku Kryzi (dogo) 160 zł
7. z bazarku lika1771 (dogo) 155 zł
8. z bazarku kolejna kobietka (dogo) 31,50 zł
Razem: 984,50 zł
zaplacone;179zl,235zl
Zostaje 570zl na moim koncie.Przyblizony rachunek 1099+2 zastrzyki+witaminy+szczepienia nie wiem ile?
Leczenie jest bardzo drogie,Joszka przez dwa miesiace w dzien w dzien brala leki.

Posted

Koszty masakryczne, ale raczej mnie to nie dziwi, bo choroby skóry leczy się strasznie długo, i leczenie niestety kosztowne :( Słuchajcie, a może pożyczymy pieniązki z Kundelkowej Skarbonki? Ja jestem stałym deklarowiczem, więc można tam na wątku zapytać.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Koszty masakryczne, ale raczej mnie to nie dziwi, bo choroby skóry leczy się strasznie długo, i leczenie niestety kosztowne :( Słuchajcie, a może pożyczymy pieniązki z Kundelkowej Skarbonki? Ja jestem stałym deklarowiczem, więc można tam na wątku zapytać.
Nie wiem kurcze to spora kwota,ale trzeba ja splacic... I jeszcze tel. milczy.

Posted

Na cegiełkowy to ja się nie piszę, bo powiem szczerze, że nie mam na tyle inwencji twórczej żeby coś fajnego wymyślić :(
Zaraz napiszę na wątku Kundelkowej Skarbonki o wsparcie, tylko, że tam potrzebny chyba będzie rachunek od weta (skan), żeby udokumentować koszty leczenia. Lika, dałabyś radę wstawić go tutaj na wątku?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Na cegiełkowy to ja się nie piszę, bo powiem szczerze, że nie mam na tyle inwencji twórczej żeby coś fajnego wymyślić :(Zaraz napiszę na wątku Kundelkowej Skarbonki o wsparcie, tylko, że tam potrzebny chyba będzie rachunek od weta (skan), żeby udokumentować koszty leczenia. Lika, dałabyś radę wstawić go tutaj na wątku?
Niestety nie nawet gdyby probowala to nie mam aparatu....Corka wziela.

Posted

lika1771 napisał(a):
Niestety nie nawet gdyby probowala to nie mam aparatu....Corka wziela.

Lika czy psiak jest finansowany przez jakąs fundacje czy tylko z darow osob prywatnych, kto robi akcje, zbiorke na facebooku?