mala_czarna Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A ja ślepota dopiero dzisiaj zdjęcia Joszki ze spaceru zobaczyłam :) Fajnie wygląda, służy jej pobyt u Ciebie. Na spacerach jak ona biega luzem to nie ucieka nigdzie? Wraca na zawołanie? Do innych psów chyba raczej łagodna jest, przynajmniej tak po zdjęciach wnioskuję? Lilka, przepraszam, zapomniałam chusty wysłac, jak dzisiaj przyjdę do domu to wsadzę do torby, bo ja mam chyba zaawansowaną sklerozę. Kurcze, bazarek książkowy się skończył, i tylko Sonia się do mnie odezwała na PW, a reszta milczy, a na Dogo regularnie bywa :( Quote
lika1771 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Nie nie ucieka bardzo sie pilnuje,uwielbia sie bawic z psami jest do wszystkich nastawiona pozytywnie zreszta od poczatku taka byla.Tylko nie wiem jak do kotow?Nie przejmuj sie ja tez czesto zapominam.... Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 BAZAREK CEGIEŁKOWY gotowy! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/237595-CEGIE%C5%81KOWY-lodowo-%C5%9Bnie%C5%BCne-serce-do-02-01?p=20161935#post20161935 Quote
Nadziejka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 :iloveyou::tree1:Likuniu a ja dzis dopiero zdjateczka ujrzalam:loveu::iloveyou:sliiiicznosciii biala ksiezniczunia , a rude serdunko pieknosci :iloveyou: , to twoja sunienka Likuniu ? Milion pozdrowien slemy i caluski dla 3 serduniek:buzi: Quote
Nadziejka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ŻYCZENIA BOŻONARODZENIOWE WIERSZEM CZ. IJest cicho. Choinka płonie. Na szczycie cherubin fruwa. Na oknach pelargonie, blask świeczek złotem zasnuwa, a z kąta, z ust brata płynie kolęda na okarynie: Lulajże, Jezuniu… Aby Święta Bożego Narodzenia były Bliskością i Spokojem, a Nowy Rok – Dobrym Czasem.:iloveyou::tree1::tree1::x-mas:[FONT=comic sans ms]Spokoju i zdrowenka wszelkiego , radosci z dzioneczka kazdenkiego:loveu: Tobie Likuniu ,dzieciaczkom:loveu:calej Twej gromadce [/FONT] Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Odwiedzam Joszunie poswiatecznie :) Quote
Kryzia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Hej, ja też witam poświątecznie :) Właśnie przelałam z bazarku 80 zł dla Joszki. Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 jupi!!! :multi: :loveu: dlug powolutku maleje :) Quote
lika1771 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Kryzia napisał(a):Hej, ja też witam poświątecznie :) Właśnie przelałam z bazarku 80 zł dla Joszki.Sedrecznie dziekuje,jak tylko dojda napisze.Zamowilam ogl. dla Joszki. Quote
kolejna kobietka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 BAZAREK dla Joszki, bardzo prosze o udzial i pomoc :modla:: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237848-WYPRZEDA%C5%BB!!!-Wszystko-po-3-z%C5%82-do-10-stycznia?p=20192029#post20192029 Quote
lika1771 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Tekst do ogloszenSiedziała samotnie wśród dziesiątek psów. Patrzyła się smutnymi oczyma wokoło – nikt na nią nie spojrzał, nikt nie zwrócił uwagi – bo chora....schronisko ją skreśliło, nie dawało tej małej żadnej szansy na przeżycie. Na szczęście zjawił się człowiek,co ujrzał wielkie serce i Duszę pragnąca kochać, żyć i cieszyć się dzieciństwem. Zabrał Małą ze schroniska. Wyleczył,zaszczepił, odrobaczył, odkarmił, a teraz szuka dla niej domu –tego jedynego do końca życia! Tego co nie porzuci. Szuka Rodziny, która pokocha małą Joszkę!Jaka jest Joszka? Myślę że jak większość szczeniąt w jej wieku. Jak na 7 miesięcznego psiaka przystało jest skoro do zabaw i psocenia. Nie ma również problemów w kontaktach z psimi braćmi. Bardzo dobrze odnajduje się w stadzie.W stosunku do ludzi to najukochańsze stworzenie na świecie! Nieważne czy człowiek mały, czy duży, ona każdego traktuje z wielkim uczuciem, jest ufna i garnie się do ludzi. Joszka bardzo lubi również spacery,które z nią są sama przyjemnością. Na smyczy ładnie chodzi, nie szarpie się, słucha opiekuna, czasem gdy coś ją mocno zaciekawi to pociągnie, ale nie jest to uciążliwe. Drugą miłością tej młodej suni jest jedzenie...cokolwiek i w jakichkolwiek ilościach by się jej dało, ona wszystko pochłonie! Dlatego trzeba uważać by jej nie przekarmić i nie zrobić z niej tłustej świnki. W domu zazwyczaj zachowuje czystość,ale zdarza się jej jeszcze czasem nabrudzić, z dnia na dzień tych wpadek jest mniej, Joszka wie, że nie wolno się załatwiać w domu!Joszka to średnio- mała sunia, sięga do połowy łydki.Jeśli szukasz przyjaciółki, kompanki do spacerów, zabaw piłką, kogoś kto wyciągnie Cię z domu na spacer - napisz! Zadzwoń! Może Joszka jest Ci przeznaczona? Popatrz w jej oczy, zobacz psi uśmiech, ujrzyj jak wesoło merda ogon i zobacz jakie wspaniałe może być z nią życie.Pamiętaj pies to nie zabawka, to decyzja na długie lata, jesteśmy odpowiedzialni za naszych psich przyjaciół! Nie wydamy Joszki do kojca ani na łańcuch.[/QUOTE] Quote
lika1771 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Tekst do ogloszen; Siedziała samotnie wśród dziesiątek psów. Patrzyła się smutnymi oczyma wokoło – nikt na nią nie spojrzał, nikt nie zwrócił uwagi – bo chora....schronisko ją skreśliło, nie dawało tej małej żadnej szansy na przeżycie. Na szczęście zjawił się człowiek,co ujrzał wielkie serce i Duszę pragnąca kochać, żyć i cieszyć się dzieciństwem. Zabrał Małą ze schroniska. Wyleczył,zaszczepił, odrobaczył, odkarmił, a teraz szuka dla niej domu –tego jedynego do końca życia! Tego co nie porzuci. Szuka Rodziny, która pokocha małą Joszkę! Jaka jest Joszka? Myślę że jak większość szczeniąt w jej wieku. Jak na 7 miesięcznego psiaka przystało jest skoro do zabaw i psocenia. Nie ma również problemów w kontaktach z psimi braćmi. Bardzo dobrze odnajduje się w stadzie.W stosunku do ludzi to najukochańsze stworzenie na świecie! Nieważne czy człowiek mały, czy duży, ona każdego traktuje z wielkim uczuciem, jest ufna i garnie się do ludzi. Joszka bardzo lubi również spacery,które z nią są sama przyjemnością. Na smyczy ładnie chodzi, nie szarpie się, słucha opiekuna, czasem gdy coś ją mocno zaciekawi to pociągnie, ale nie jest to uciążliwe. Drugą miłością tej młodej suni jest jedzenie...cokolwiek i w jakichkolwiek ilościach by się jej dało, ona wszystko pochłonie! Dlatego trzeba uważać by jej nie przekarmić i nie zrobić z niej tłustej świnki. W domu zazwyczaj zachowuje czystość,ale zdarza się jej jeszcze czasem nabrudzić, z dnia na dzień tych wpadek jest mniej, Joszka wie, że nie wolno się załatwiać w domu! Joszka to średnio- mała sunia, sięga do połowy łydki. Jeśli szukasz przyjaciółki, kompanki do spacerów, zabaw piłką, kogoś kto wyciągnie Cię z domu na spacer - napisz! Zadzwoń! Może Joszka jest Ci przeznaczona? Popatrz w jej oczy, zobacz psi uśmiech, ujrzyj jak wesoło merda ogon i zobacz jakie wspaniałe może być z nią życie. Pamiętaj pies to nie zabawka, to decyzja na długie lata, jesteśmy odpowiedzialni za naszych psich przyjaciół! Nie wydamy Joszki do kojca ani na łańcuch. Quote
kolejna kobietka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 hihi ja bym raczej nie pisala o tym jedzeniu i swince :lol: o tym zalatwianiu tez raczej nie, jezeli z kazdym dniem jest coraz lepiej, to rownie dobrze moze przestac zanim te ogloszenia zostana wystawione... chyba pewne sprawy to juz lepiej wytlumaczyc podczas rozmowy :) Quote
lika1771 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 kolejna kobietka napisał(a):hihi ja bym raczej nie pisala o tym jedzeniu i swince :lol: o tym zalatwianiu tez raczej nie, jezeli z kazdym dniem jest coraz lepiej, to rownie dobrze moze przestac zanim te ogloszenia zostana wystawione... chyba pewne sprawy to juz lepiej wytlumaczyc podczas rozmowy :)Sama nie wiem....Zobaczymy czy ktos sie odezwie chcialabym,zeby szybko znalazla domek,bardzo sie do nas przywiazala..... Quote
Gabi79 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 lika1771 napisał(a):Sama nie wiem....Zobaczymy czy ktos sie odezwie chcialabym,zeby szybko znalazla domek,bardzo sie do nas przywiazala..... Tak to jest z tymczasami. Ja bardzo tęsknię za Nutką......... Quote
Nadziejka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Roku Nowego 2013 tego zdrowiuskiego szczesliwego spokojem pachnacego:Dog_run:zycze Wam Likuniu - caluniej rodzince ,zwierzunkom i ciotenkom:loveu:[/FONT] Quote
lika1771 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Petardy na Joszce nie robia zadnego wrazenia...... Quote
lika1771 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Kochani zajrzyjcie wczoraj dziuniek wyciagnela z palucha dwa biedaki,jeden stan tragiczny http://www.dogomania.pl/forum/threads/237740-Niech-przemówią-ludzkim-głosem-Sajgonek-i-Kłębuszek-JUŻ-W-DOMU! Quote
mala_czarna Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Przepraszam, że ja tak rzadko zaglądam, ale koniec i początek roku to u mnie w pracy jak zawsze katastrofa niestety :-( Lika, przelałam Ci na konto pieniążki z bazarku książkowego - 78,50 zł. Jak dojdą już to napisz proszę tutaj na wątku, dobrze? A tutaj link do bazarku książkowego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236706-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Joszki-z-nu%C5%BCyc%C4%85!!-Do-17-grudnia-do-godz-21-00 Quote
lika1771 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='mala_czarna']Przepraszam, że ja tak rzadko zaglądam, ale koniec i początek roku to u mnie w pracy jak zawsze katastrofa niestety :-(Lika, przelałam Ci na konto pieniążki z bazarku książkowego - 78,50 zł. Jak dojdą już to napisz proszę tutaj na wątku, dobrze?A tutaj link do bazarku książkowego:http://www.dogomania.pl/forum/threads/236706-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Joszki-z-nu%C5%BCyc%C4%85!!-Do-17-grudnia-do-godz-21-00Dziekuje serdecznie. Quote
toyota Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 lika1771 napisał(a):Petardy na Joszce nie robia zadnego wrazenia...... Bardzo dzielna dziewczynka :). Quote
lika1771 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Znowu sie dzisiaj zlala w lozko i to tak porzadnie,ze ja nawet mokra bylam....Dobrze,ze mam drugie lozko,bo w zdojonym nie daloby rady spac.Nie mam pojecia czemu ona to robi z lenistwa?Bo nie chce jej sie schodzic.....A juz tak ladnie bylo,wpadek coraz mniej.Dobrze,ze moj tz u tesciowej. Quote
mala_czarna Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Kurcze, a ona ostatni raz na spacer o której wychodzi? Może nie wytrzymuje z tym sikaniem? Pojęcia nie mam. Bo chorego pęcherza chyba nie ma, raczej by tylko popuszczała, ale nie sikała do łóżka :( Quote
Recommended Posts