Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

:loveu:oj tak , juz w sercu swieta , bo kazdego dzioneczka trzeba swietowac , poki jestesmy na tej ziemi naszej , poki serca bija , poki dlon mozemy wyciagnac z pomoca , chocby z chlebenka kromenka:modla::bye:jak widzimy iskierenke nadziei- w innych oczach- to wtedy swiat caly jest swietowaniem , nadzieja wielka , sciskuniam was kochani :iloveyou:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']:loveu:oj tak , juz w sercu swieta , bo kazdego dzioneczka trzeba swietowac , poki jestesmy na tej ziemi naszej , poki serca bija , poki dlon mozemy wyciagnac z pomoca , chocby z chlebenka kromenka:modla::bye:jak widzimy iskierenke nadziei- w innych oczach- to wtedy swiat caly jest swietowaniem , nadzieja wielka , sciskuniam was kochani :iloveyou:

pieknie napisane!

Posted

Dzisiaj bylismy z Joszka u weta wszystko dobrze.Jeszcze dostanie dwa zastrzyki jeden we wtorek, drugi okolo 15 grudnia.
Pani wet zrobila rozliczenie koszt leczenia do tej pory:
1099zl-200zl p.Agnieszka K z fb-35zl Anna K z fb=864zl-334zl(to jest u mnie na koncie)=-530zl

Posted

[quote name='lika1771']Dzisiaj bylismy z Joszka u weta wszystko dobrze.Jeszcze dostanie dwa zastrzyki jeden we wtorek, drugi okolo 15 grudnia.
Pani wet zrobila rozliczenie koszt leczenia do tej pory:
1099zl-200zl p.Agnieszka K z fb-35zl Anna K z fb=864zl-334zl(to jest u mnie na koncie)=-530zl

o matko :crazyeye: :mdleje:

Posted

Niestety leczenie nuzycy jest drogie,wraz ze wzrostem wagi podawanie lekow jest zwiekszane.To byla dwa miesiace leczenia.Patrzylam na watkach psow chorych na nuzyce koszty podobne.Rachunek bedzie po tych dw9ch zastrzykach.

Posted

lika1771 napisał(a):
Niestety leczenie nuzycy jest drogie,wraz ze wzrostem wagi podawanie lekow jest zwiekszane.To byla dwa miesiace leczenia.Patrzylam na watkach psow chorych na nuzyce koszty podobne.Rachunek bedzie po tych dw9ch zastrzykach.

Cos tam podeslę dzisiaj ;)
Konto juz mam.

Posted

lika1771 napisał(a):
Bardzo Ci dziekuje wiem,ze utrzymujesz dwa psiaki bez deklaracji dlatego prosze jezeli ktos moze zrobic bazarek?

Lika, w weekend się raczej nigdzie nie wybieram, więc postaram się jakiś książkowy bazarek zorganizować.
Wiem, że sporo jest tych bazarków w książkami, ale warto spróbować :)

Posted (edited)

kolejna kobietka napisał(a):
warto warto :) mozesz dorzucic do bazarku ode mnie: "Ksiezyc w nowiu" Stephenie Meyer?

Pewnie :)
Najwyżej w bazarku dopiszę, że wysyłka od Ciebie, a zdjęcie ściągnę z sieci.
Tylko musisz mi cenę podać, za jaką chcesz puścić.

Btw. Lika, poleciało do Ciebie 50 zł dla Joszki :)

Edited by mala_czarna