Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Adres już dostałam, dzięki :)Szeleczki są regulowane, więc powinny być dobre :)Mam jedną smycz, ale to dla psiaków jak do hotelu jeżdżę.Mogę kupić, ale dopiero pod koniec miesiąca.
Dziekuje nic nie kupuj nie trzeba,poszukam bazarku ze smyczami i kupie.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika1771 napisał(a):
Z bazarku Ewci uzbieralo sie 53zl,Ewciu dziekuje. Stan konta -74zl.

Szelki dzisiaj wysłałam. Jakby się trochę w kopercie poplątały to trzeba będzie jakoś rozplątać. Wielokrotnie sama miałam z tym problem ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Szelki dzisiaj wysłałam. Jakby się trochę w kopercie poplątały to trzeba będzie jakoś rozplątać. Wielokrotnie sama miałam z tym problem ;)
Dziekuje mala-czarna, zebrazebra serdeczne dzieki.

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
dobre wiesci! :)lika, kiedy potwierdzisz wplaty na konto lecznicy? chcialabym zrobic rozliczenie :)
Ja prosilam jak bylam tydzien temu,zeby wet sprawdzil wplaty,ale wiesz czy nie zapomniala....Nie chce tez marudzic,bo lecza na kreche.

Posted

Nutusia napisał(a):
Uuuuu... Marbocyl to baaaaaaaaardzo gruba artyleria jest :(

Moja Wikosława dostawała kiedyś bo miała zapalenie pęcherza, ale nawet nie wiedziałam, że to jakoś silnie działający lek.

Posted

Bardzo silny antybiotyk. Ja też nie wiedziałam, ale Chmurka, która do mnie przyjechała z potężną raną szarpaną brzucha właśnie go dostawała. Ponieważ rana była czysta, p. Doktor odstawiła od razu, bo jak się wyraziła "o ho, ho... z grubej rury ten antybiotyk". Stąd wiem ;) Joszka brała już wcześniej, czy teraz dostała? Bo skoro jest już prawie dobrze... W każdym razie pamiętaj Liko, żeby jej podawać probiotyk (min. 2 godz. po antybiotyku), żeby nam się Maleńtas nie wyjałowił :)

Posted

Odwiedziłam dzisiaj like i miałam przyjemność poznać Joszkę, małego urwisa. Przez godzinę szalała, po czym padła :D słodka, mała rozrabiarka. Udało mi się zrobić kilka zdjęć, ale mała jest tak ruchliwa, że ciężko było ją uchwycić. Efekt moich starań poniżej :)

brzusio