sonia1974 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Bidulka mała apetyt to jej dopisuje :evil_lol: Quote
lika1771 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) i....dobranoc Edited October 7, 2012 by lika1771 Quote
toyota Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Jaka parówka :diabloti:. I co jej się stało z uszami, przecież jak ją pakowałam do auta to miała kłapiaste :evil_lol: ! Do prądu ją podłączyłaś czy jak :evil_lol: ?! Quote
sonia1974 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Z takim uszami jak się uprze to poleci ŚWIETNE:loveu: . Pewnie w krochmalu uprane Quote
Nadziejka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 :loveu::crazyeye::thumbs::iloveyou::iloveyou:u Lilianki -odzyla i ucholki poszly w gorenke :loveu: Quote
Nadziejka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 :iloveyou:Dziendoberek serdunka kochane Likuniowe Quote
kolejna kobietka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 hihihi uszenka coraz dluzsze! :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 lika jak bedziesz potwierdzac wplate 200 zl, to podaj mi prosze date wplywu oraz imie i pierwsza litere nazwiska, potrzebuje do rozliczen na fb. Quote
toyota Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Czy Nutusiu podjęłabyś się tymczasowania tego drugiego chorego malucha ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/233165-Kolejny-szczeniak-z-nużycą-w-schronie-do-eutanzji-(-Potrzebny-DT Quote
kolejna kobietka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 lika, mam kolejna wplate z fb!!! :multi::loveu: poszla na konto lecznicy, bede potrzebowac date wplywu oraz imie i poczatek nazwiska Quote
lika1771 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 kolejna kobietka napisał(a):lika, mam kolejna wplate z fb!!! :multi::loveu: poszla na konto lecznicy, bede potrzebowac date wplywu oraz imie i poczatek nazwiskaSuper...Dziewczyny dawno nie mialam szczeniaka i moze tak jest z ta nauka czystosci?Mam juz Joszke obczajana, wiem kiedy sie zalatwia i w tym momencie szybko ide na dwor,sunia czasami sie zalatwi, ale czesciej przychodzi ze spaceru i sika...Macie jakies rady? Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Cudna jest i te uszy:)Przelew poszedł,powinien być na koncie w poniedziałek. Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='toyota']Czy Nutusiu podjęłabyś się tymczasowania tego drugiego chorego malucha ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/233165-Kolejny-szczeniak-z-nużycą-w-schronie-do-eutanzji-(-Potrzebny-DT Biedne maleństwo:( Quote
lika1771 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ewu napisał(a):Cudna jest i te uszy:)Przelew poszedł,powinien być na koncie w poniedziałek.Serdecznie dziekuje Ewu. Quote
auraa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Co to za rasa?;) A tak poważnie to jest jeszcze biedniutka..... Quote
lika1771 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 auraa napisał(a):Co to za rasa?;)A tak poważnie to jest jeszcze biedniutka..... Sama sie zastanawiam?Moj syn mowi,ze jamnik...dopiero Joszka zaczela leczenie. Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='toyota']Czy Nutusiu podjęłabyś się tymczasowania tego drugiego chorego malucha ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/233165-Kolejny-szczeniak-z-nużycą-w-schronie-do-eutanzji-(-Potrzebny-DT Przykro mi, podjęłam już inne zobowiązanie... Sunia ze schronu w Tomaszowie z otwartą raną brzucha :( I tak będzie "nadplanowa", bo kiedyś - dawno temu - zakładałam 1 tymczasa... Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 odwiedzam Joszke :)... lika jak bedziesz u weta potwierdz prosze wplaty... Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 kolejna kobietka napisał(a):odwiedzam Joszke :)... lika jak bedziesz u weta potwierdz prosze wplaty...Postaram sie...ide dopiero w czwartek po nastepna porcje advokata i antybiotyk sie konczy.Nie wiem czy beda mogli sprawdzic od razu....Joszka rozrabia,je,bawi sie,sika,podgryza wersalke....Zachowanie zdrowego szczeniaka. Quote
Recommended Posts