mala_czarna Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 lika1771 napisał(a):Doszla wplata od ewu-50zl.No koncie Joszki jest 21zl.Nie lubie tych kapieli suni piszczy,placze dzisiaj zwymiotowala....Teraz spi pod kocykiem. Zestresowana bidulka jest, nie ma sie co dziwić. Ale lepiej już choć trochę wygląda ta skóra, czy nadal zaognione? Quote
lika1771 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) mala_czarna napisał(a):Zestresowana bidulka jest, nie ma sie co dziwić.Ale lepiej już choć trochę wygląda ta skóra, czy nadal zaognione?Nie drapie sie juz,wiec ranek juz nie ma, skora jak dotykam juz nie jest tak goraca mniej zaogniona.Jeszcze skora jej smierdzi....Wiec ogolnie idziemy malymi kroczkami do przodu. Edited October 12, 2012 by lika1771 Quote
Nutusia Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Słodki, duszący zapaszek... pamiętam... Quote
lika1771 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 To ja poszlam,zeby tej zolzie kupic kosci do gryzienia i karme,a ona mi takie pobojowisko zrobila wywalila duzego kwiata,oskubala,pogryzla klapki i kalosze mojej corki....Jeszcze na to wszystko nasrala... Quote
pumcia02 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 I w nagrodę dostanie kosteczki do gryzienia :D To był pewnie odwet za te kąpiele Quote
lika1771 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 pumcia02 napisał(a):I w nagrodę dostanie kosteczki do gryzienia :DTo był pewnie odwet za te kąpieleWidzisz.....No i trzeba dodac chowanie michy z zarciem. Quote
pumcia02 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Przecież piesek powinien mieć cały czas dostęp do jedzenia! Krzywdę mu robisz :razz: Quote
lika1771 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Cioteczki moze ktoras ma zbedna smycz i obroze? Moja suni dzisiaj wytytlala sie chyba we wszystkim.....Szybko jej zdjelam obroze i ze smycza polozylam na wersalke Joszka miala zajecie. Quote
kolejna kobietka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 ja niestety nie mam, ale jak nikt nie bedzie mial, to kup liko z tych pieniedzy na Joszke, w koncu to jej robota :eviltong: Quote
lika1771 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 kolejna kobietka napisał(a):ja niestety nie mam, ale jak nikt nie bedzie mial, to kup liko z tych pieniedzy na Joszke, w koncu to jej robota :eviltong:Kape tez mam ladna, po bokach ladnie pogryziona fredzle lataja, a wczoraj wzielam ja na wersalke,bo tak szalala z Rambem , ze chlopak ktory mial czery panienki w domu to jeszcze pol osiedla obraca mial dosc, patrzyl na mnie blagalnym wzrokiem....Wzielam gnata i Josze i mam ladny azurek.Kobietko kochanie jezeli nikt nie bedzie mial to kupie sama to tez moja wina.Ciagle zapominam,ze mam szczeniaka w domu, zawsze mialam staruszki i tego bede sie trzymala. Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 ale z niej niszczyciel maly! :ekmm: Quote
Nutusia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Niszczy, jak to szczeniak. Nasza Hopka ma ok. 8 miesięcy, a sobie chodnik z przedpokoju na posłanie przytargała i frędzelki... zlikwidowała, co się będą frędzlić! ;) Zdecydowanie trzeba kierować jej niszczycielstwo na zabawki i gryzaki - muszą mieć ząbki zajęcie... Quote
mala_czarna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 lika1771 napisał(a):Cioteczki moze ktoras ma zbedna smycz i obroze? Moja suni dzisiaj wytytlala sie chyba we wszystkim.....Szybko jej zdjelam obroze i ze smycza polozylam na wersalke Joszka miala zajecie. Mam szelki skórzane, jeszcze po mojej Wikuni, ale nie wiem czy będą dobre. Poszukam dzisiaj. Może i obróżka też się jakaś gdzieś ostała. Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 kochane przepraszam, ze tutaj, ale jestem w podbramkowej sytuacji :sad: czy nie wiecie moze, czy ktos nie chcialby koteczki do adopcji? Klementynka obecnie jest w lecznicy, niestety brakuje miejsca dla kotow po zabiegach... nie wiem co robic :-( https://www.facebook.com/media/set/?set=a.412886162097855.95685.100001294245674&type=1 kicia ma watek na miau i ogloszenia jej porobilam, ale cisza :bigcry: Quote
lika1771 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 mala_czarna napisał(a):Mam szelki skórzane, jeszcze po mojej Wikuni, ale nie wiem czy będą dobre. Poszukam dzisiaj. Może i obróżka też się jakaś gdzieś ostała.Dziekuje Joszka ma sporo gryzakow,ale to szczeniak i rozrabia przy taka smieszna jak ona wczoraj spala padlybyscie tak zaluje,ze nie mam fotek.....Wiecie juz kilka osob mi mowilo,ze Joszka wyglada jak swinka....Sasiadka wola na nia Joszka-Lozka. Quote
mala_czarna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Jaka tam świnka. Sąsiadki coś z oczami mają po prostu ;) No biała jest, grubiutka, ale żeby zaraz świnka? :) Quote
Kryzia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Wiecie, ja nie chciałam tego pisać , ale po pierwszych zdjęciach liki też miałam takie skojarzenie - skrzyżowanie prosiaczka z bulterierem i wtedy napisałam tylko o bulterierze :lol: Quote
lika1771 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Jeszcze w sloncu ma przewity i widac rozowa skorke,a jak biega pasc mozna....Jak czeka w kolejce do michy najpierw spokojnie siedzi,a jak juz jej za dlugo to szczeka, po wielu nieudanych probach wejscia na wersalke w koncu znalazla sposob ze dwa razy sie rozpedzi,bo za pierwszym razem czasem spadnie...Stanie na koncu pokoju i biegne mam z niej ubaw. Quote
Nutusia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 To są właśnie zalety szczeniąt, zdecydowanie przeważające nad... "wadami" ;) Quote
mala_czarna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Lika, napisz mi jeszcze raz na pw adres do wysyłki, bo gdzieś posiałam. Jutro wyslę Ci szelki. Już uprałam materiałowe, czerwone, bo nie mogę znaleźć tych Wikusiowych. Quote
lika1771 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 mala_czarna napisał(a):Lika, napisz mi jeszcze raz na pw adres do wysyłki, bo gdzieś posiałam. Jutro wyslę Ci szelki. Już uprałam materiałowe, czerwone, bo nie mogę znaleźć tych Wikusiowych.Dziekuje Ci serdecznie zaraz wysylam adres mam nadzieje,ze beda pasowac. Quote
mala_czarna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Adres już dostałam, dzięki :) Szeleczki są regulowane, więc powinny być dobre :) Mam jedną smycz, ale to dla psiaków jak do hotelu jeżdżę. Mogę kupić, ale dopiero pod koniec miesiąca. Quote
Recommended Posts