Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='kolejna kobietka']200 zl zostalo wplacone!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE]Cudownie.......Ja z ta gruba pojde z torbami,ja oprucz suchej karmy gotuje co drugi dzien kurczaka z ryzem lub makaronem nakladam w taka duza metalowa miske, oczywiscie do zarcia pierwsza Joszka, ku mojemu zdziwieniu opedzlowala cala,ledwo wyszla z kuchni,brzuch na podlodze...Nalozylam dla moich psiurow,a ona wleciala i dalej do zarcia.Wspomne tylko,ze jak mialam 5 psow to ta micha starczyla na caly dzien...Oczywiscie zwalila sie na srodku pokoju i znowu zebra,bo jem..

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co za lakomczuch straszny :eviltong: jezeli ciagle by chciala, a chuda nie jest, ja bym jej po prostu dawala mniej, tyle ile powinien taki szczeniak jesc, bo zdarza sie, ze sa psy, ktore moga jesc i jesc dopoki cos jest w misce, ona tez moze tak na razie wcinac z obawy, ze jej zabraknie, tak jakby na zapas, po schronie pewnie tak niektorym psiakom zostaje, ale tak jak wspomnialam, nie jest wychudzona, nie musi tyle jesc, wiec dawaj jej mniej, tyle ile powinna, a jak karmisz swoje to Joszke zamknac

Posted

[quote name='kolejna kobietka']z bazareczkow +- 100 zl juz jest, okolo moze 12 pazdziernika zasili ci konto na jedzonko dla malej :loveu: najgorsze to zalatwianie sie w domu egh :sad:[/QUOTE]Super tylko najpierw ureguluje weta.

Posted (edited)

Nie gotuj jej co drugi dzień kurczaka, bo to straszna fanaberia Joszki. Nie przyzwyczajaj jej do takiego jedzenia. Kurcze. Moja sunia ze schronu jedzie na suchym, a tylko w sobotę/niedzielę ma gotowane.

Edited by mala_czarna
Posted

O matko, jakie ona ma wielgachne uszyska!!! :evil_lol: Widac na zdjęciach, że ta skóra jeszcze nie wygląda dobrze. No nic, Lilka, tak jak obiecałam, pod koniec miesiąca również finansowo pomogę :)

Posted

Netoperek... zatuczony! ;) Moje psy prędzej by pękły, niż przestał jeść. I wcale nie są głodzone ;) Ograniczaj jej jedzenie (to znaczy dawaj tyle, ile pies o takiej wadze powinien jeść), bo odchudzanie potem jest bardzo trudne i przykre dla psa...

Posted

[quote name='Kryzia']Bidulka, aż mnie swędzi, jak na to patrzę.Ale z niej kluska, a czy nie wydaje wam się, że ona ma coś z bulteriera ? :)[/QUOTE]Kryzia u weta mowili,ze to mini labrador...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']lika jak juz mozesz robic zdjecia, wstaw prosze zdjecie faktury, chcialam zrobic rozliczenie na fb[/QUOTE]Jak wroci corka to wstawi,mam tylko na kartce z pieczatka lecznicy ta na kwote 179zl,reszta bedzie jak skonczy sie leczenie.