Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, myslałam, że powolutku jakoś to się normuje, a tu nic z tego? :(
Słuchajcie, a może ona ma przeziębiony pęcherz? Juz tak dawno w domu szczeniaka nie miałam, że różne głupoty mi do głowy przychodzą z tym sikaniem,

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kurcze, myslałam, że powolutku jakoś to się normuje, a tu nic z tego? :(Słuchajcie, a może ona ma przeziębiony pęcherz? Juz tak dawno w domu szczeniaka nie miałam, że różne głupoty mi do głowy przychodzą z tym sikaniem,
Ja tez, ale ona szaleje,lata no i wiadomo sporo pije co za tym idzie sika.

Posted

Dzisiaj miala kapiel w szamponie ktory sie wciera i pozostawia na 15 minut.Natarlam i zostawilam,zeby nie slyszec szczekania i piskow odkurzalam mieszkanie....Cholera pamietliwa jak zobaczyla rekawiczki na rekach to uciekala..

Posted

Nutusia napisał(a):
Gdyby zaniemówił z wrażenia, to go Joszko... uszczypnij :)
Chcialabym....myslalam,ze juz bedzie z gorki przyszly wyniki zeskrobin Joszka ma gromkowca i jakies dwie bakterie, na ktore nie ma jednego antybiotyku.Wiec najpierw mamy antybiotyk na tydzien, a po tyg. zmiana i inny antybiotyk.Leczenie bedzie dlugie i kosztowne....

Posted

Niekoniecznie. Jeśli się trafi z antybiotykiem, będzie dobrze. Tośka miała gronkowca, którego mógł zwalczyć tylko antybiotyk stosowany u ludzi do leczenia... uwaga... trądu!!! Był problem z jego zakupem, ale się znalazł, wzięła 2 opakowania i gronkowiec wywiesił białą flagę ;)

Posted

W badaniu z rany stwierdzono Escherichia coli++ Staphylococcus koagulazododatni++ Enterococcus sp. Leki Conrenia po 7 dniach drugi antybiotyk,Immunodol 1 tab.Malaseb do kapieli co drugi dzien.