kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ok eh to maly urwis! :eviltong: a to sikanie chociaz troche sie zmienilo? czesto sie zalatwia w domu, czy juz rzadziej? Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 kolejna kobietka napisał(a):okeh to maly urwis! :eviltong:a to sikanie chociaz troche sie zmienilo? czesto sie zalatwia w domu, czy juz rzadziej?Niestety nadal sika.... Quote
mala_czarna Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kurcze, myslałam, że powolutku jakoś to się normuje, a tu nic z tego? :( Słuchajcie, a może ona ma przeziębiony pęcherz? Juz tak dawno w domu szczeniaka nie miałam, że różne głupoty mi do głowy przychodzą z tym sikaniem, Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 mala_czarna napisał(a):Kurcze, myslałam, że powolutku jakoś to się normuje, a tu nic z tego? :(Słuchajcie, a może ona ma przeziębiony pęcherz? Juz tak dawno w domu szczeniaka nie miałam, że różne głupoty mi do głowy przychodzą z tym sikaniem,Ja tez, ale ona szaleje,lata no i wiadomo sporo pije co za tym idzie sika. Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jak to dziecko - zabawi się i do kibelka... nie zdąża ;) Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nutusia napisał(a):Jak to dziecko - zabawi się i do kibelka... nie zdąża ;)Lepiej tego nie mozna bylo ujac.... Quote
Nadziejka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dziendoberkowo sciskuniamy i slemy pozdrowionka :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ulalaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Piękny wynik! A jak tam Joszka - zarasta golasek? ;) Quote
lika1771 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kryzia napisał(a):Z bazarku będzie 152 zł :multi:Super serdeczecznie dziekuje Kryziu.Mysle,ze jest lepiej,jutro ide do weta nie widzial Joszki tydzien zobaczymy co powie. Quote
lika1771 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dzisiaj miala kapiel w szamponie ktory sie wciera i pozostawia na 15 minut.Natarlam i zostawilam,zeby nie slyszec szczekania i piskow odkurzalam mieszkanie....Cholera pamietliwa jak zobaczyla rekawiczki na rekach to uciekala.. Quote
wasabi81 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Witaj malutka! :-) Bardzo jestem ciekawa co powie dzisiaj pan/pani doktor :-) Quote
Nutusia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Gdyby zaniemówił z wrażenia, to go Joszko... uszczypnij :) Quote
lika1771 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nutusia napisał(a):Gdyby zaniemówił z wrażenia, to go Joszko... uszczypnij :)Chcialabym....myslalam,ze juz bedzie z gorki przyszly wyniki zeskrobin Joszka ma gromkowca i jakies dwie bakterie, na ktore nie ma jednego antybiotyku.Wiec najpierw mamy antybiotyk na tydzien, a po tyg. zmiana i inny antybiotyk.Leczenie bedzie dlugie i kosztowne.... Quote
mala_czarna Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ja pierniczę, czyli to nie nużyca, tylko jeszcze gorsze świństwo :( No jeśli gronkowca u psa leczy sie tak długo i ciężko jak u ludzi to jesteśmy w czarnej du... e Quote
Kryzia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jak nie urok, to ból głowy ale to znaczy, że nie ma nużeńca, czy dodatkowo gronkowca ? Quote
Nutusia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Niekoniecznie. Jeśli się trafi z antybiotykiem, będzie dobrze. Tośka miała gronkowca, którego mógł zwalczyć tylko antybiotyk stosowany u ludzi do leczenia... uwaga... trądu!!! Był problem z jego zakupem, ale się znalazł, wzięła 2 opakowania i gronkowiec wywiesił białą flagę ;) Quote
lika1771 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 W badaniu z rany stwierdzono Escherichia coli++ Staphylococcus koagulazododatni++ Enterococcus sp. Leki Conrenia po 7 dniach drugi antybiotyk,Immunodol 1 tab.Malaseb do kapieli co drugi dzien. Quote
Recommended Posts