Nutusia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 A nie można zadzwonić do lecznicy i zapytać?... Na takie przypadłości najlepszy jest węgiel, bo wchłania wszystkie toksyny z przewodu pokarmowego. Nie zmieniałaś jej karmy?... Myślę, że trzeba to zgłosić lekarzowi, bo maluchy szybko się odwadniają, a my to sobie możemy tylko gdybać... Quote
mala_czarna Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 lika1771 napisał(a):Mam awizo jutro pojde i odbiore smyczki.Cioteczki zapytam Joszka ma rozwolnienie ja mysle,ze to normalne po lekach.... Może po antybiotykach? A te jogurty dawałas Joszce, bo kurcze, może to ten jogurt spowodował rozwolnienie? Sama nie wiem już. Quote
lika1771 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Nutusia napisał(a):A nie można zadzwonić do lecznicy i zapytać?... Na takie przypadłości najlepszy jest węgiel, bo wchłania wszystkie toksyny z przewodu pokarmowego. Nie zmieniałaś jej karmy?... Myślę, że trzeba to zgłosić lekarzowi, bo maluchy szybko się odwadniają, a my to sobie możemy tylko gdybać...Dzisiaj kupka juz lepsza, karmy nie zmienilam i na przemian gotuje na dwa dni kurczaka z ryzem lub makaronem,albo puchy karma sucha to purina.Zjadla mi fotel tzn. z siedzenia wyciagnela gabke....?A jeszcze pogryzla ladowarke do kompa.. Quote
lika1771 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 mala_czarna napisał(a):Może po antybiotykach? A te jogurty dawałas Joszce, bo kurcze, może to ten jogurt spowodował rozwolnienie? Sama nie wiem już.Wlasnie teraz skojarzylam,ze to moze po jogurcie... Quote
lika1771 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Doszla wplata z bazarku Kryzi-160zl.Bardzo dziekuje cioteczko.Stan konta 234zl Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 cudnie!!! :multi: :loveu: dobrze, ze kupka juz lepsza :) oj rozrabiara z niej jest, a moze jakby jej kupowac takie prasowane kosci badz wedzone uszy do gryzienia? moze mialaby sie czym zajac i tak by nie niszczyla? Quote
lika1771 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Kryziu ona ma gnat do gryzienia i co dwa dni kupuje ucho,kosteczki,ale to idzie w mig....Jeszcze jedno drugiemu zabiera,moja Mela to z koscia nawet spi tak pilnuje,czasami obudze sie w nocy przez tego gnata,bo mi sie wbije np.w brzuch... Quote
lika1771 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Aisza ma tylko jeden dzień życia na znalezienie bezpiecznego miejsca! POMOCY! Jezeli do jutra nic sie nie znajdzie 3l kochana sunia zostanie uspiona...http://www.dogomania.pl/forum/threads/234078-Aisza-ma-tylko-jeden-dzień-życia-na-znalezienie-bezpiecznego-miejsca!-POMOCY! Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 widzialam na fb :shake: ktos z fb chce oplacic miesiac hotelu! :iloveyou: Quote
lika1771 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 lika1771 napisał(a):Wrocilismy jest dobrze Pani wet powiedziala,ze zarasta,ladnie wyglada,urosla i wazy 8kg.Dostalismy antybiotyki Conrenia,Marbocyl,,Immunodol i zostala zakropiona.Wrocilismy od weta dostalismy takie same leki jw.Bardzo ladnie zarasta brzuszek,szyja,grzbiet wygladaja super,najgorzej idzie z lapkami. Za tydzien do kontroli. Quote
mala_czarna Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 No grubasek z niej, bez dwóch zdań :) Cieszę się, że już zarasta, musi przecież pięknie wyglądać, bo może już za kilka tygodni będzie można Joszkę ogłaszać? A jak z tym załatwianiem się? Nadal leje w domu? Quote
kolejna kobietka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 odwiedzam dziewczynke :) ciesze sie, ze coraz lepiej malenka wyglada :) Quote
lika1771 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 mala_czarna napisał(a):No grubasek z niej, bez dwóch zdań :)Cieszę się, że już zarasta, musi przecież pięknie wyglądać, bo może już za kilka tygodni będzie można Joszkę ogłaszać? A jak z tym załatwianiem się? Nadal leje w domu?Leje ale troche mniej....Dzisiaj mnie wkurzyla do weta jechalismy autobusem,bo padalo wracalismy na piechte,zeby sie zalatwila,a Joszka przyszla do domu i walnela kupe.Czesto jej sie zdarza,ze wracamy ze spaceru,a ona sika. Joszka straszna rozrabia na spacerze goni liscie,worki,papierki,a siku to w domu... Quote
mala_czarna Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Lika, a szelki doszły? Kurcze, ja nie wiem czemu ona tak wali to kupsko w domu, a na spacerze nie robi. A jak w ogóle z chodzeniem na smyczy? Szarpie się, ciągnie? :) Quote
lika1771 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 mala_czarna napisał(a):Lika, a szelki doszły? Kurcze, ja nie wiem czemu ona tak wali to kupsko w domu, a na spacerze nie robi. A jak w ogóle z chodzeniem na smyczy? Szarpie się, ciągnie? :)Na spacerze tez robi,ale przyjdzie do domu i np.za 10 minut zrobi w domu,na smyczy w miare troche ciagnie,bo przeciez wszystko sie rusza...Joszka jest grzeczna jak spi.Szelki doszly dziekuje Quote
mala_czarna Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 No tak, jak każdy szczeniak. Grzeczny jak śpi, i jeść nie prosi :evil_lol: Quote
lika1771 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 mala_czarna napisał(a):Przelałam 100 złotych dla JoszkiDziekuje Ci bardzo. Quote
lika1771 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Kurcze dziewczyny gdzie ja robie blad...Wyprowadzam ja w dzien co dwie godziny po przebudzeniu,zje czy wypije dzisiaj wchodze do pokoju mojej corki starszej,a tam na lozku nasikane i nasrane.Przeciez ona zaraz bedzie miala pol roku...Czy to przez chorobe? Quote
mala_czarna Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nie, to chyba nie ma żadnego związku z chorobą :( Zaraz napiszę na FB do Furciaczkowej, może coś podpowie, bo to się zaczyna dla Ciebie na pewno robić męczące, czemu się w ogóle nie dziwię. Quote
kolejna kobietka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 mala_czarna napisał(a):Przelałam 100 złotych dla Joszki :multi: :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 wspolczuje ci ogromnie z tym zalatwianiem sie w domu... mam nadzieje, ze Furciaczkowa cos podpowie :) Quote
lika1771 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 mala_czarna napisał(a):Nie, to chyba nie ma żadnego związku z chorobą :( Zaraz napiszę na FB do Furciaczkowej, może coś podpowie, bo to się zaczyna dla Ciebie na pewno robić męczące, czemu się w ogóle nie dziwię.Dzieki zapytaj,bo ona tak to wszystko rozumie jak slyszy,ze biore tabletki czy widzi strzykawke to ucieka.Nakrzyczalam na nia to sie pogniewala i spi w sypialni. Quote
mala_czarna Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Lika, dzwoniła Furciaczkowa? Wczoraj na FB dałam jej namiary do Ciebie. Jak się ta nasza "malutka" Joszka dzisiaj sprawuje? :) Quote
Recommended Posts