Kryzia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja tak sobie pomyślałam, że ten advocat i szampon to może być za mało, a koszty zeskrobin spore. Dzisiaj zrobię bazarek. Quote
Nutusia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Na co te zerskrobiny? Na grzybki jakieś?... Dramatyczny koszt :( Cholera, i pomyśleć, że można było tego wszystkiego uniknąć, gdyby od razu podać kropelki... Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Kryzia']Ja tak sobie pomyślałam, że ten advocat i szampon to może być za mało, a koszty zeskrobin spore. Dzisiaj zrobię bazarek.[/QUOTE] Przyda się!! :) Dziękujemy :) Quote
lika1771 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Kryzia']Ja tak sobie pomyślałam, że ten advocat i szampon to może być za mało, a koszty zeskrobin spore. Dzisiaj zrobię bazarek.[/QUOTE]Wiem,ze spore sama bylam zdziwiona,ale oni lecza mnie po kosztach wiedza,ze przyprowadzam same biedy to sa najlepsi weci w mojej okolicy. Quote
lika1771 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Na co te zerskrobiny? Na grzybki jakieś?... Dramatyczny koszt :(Cholera, i pomyśleć, że można było tego wszystkiego uniknąć, gdyby od razu podać kropelki...[/QUOTE]Tak to badanie jest potrzebne zeby po wynikach zaczac od razu odpowiednie leczenie i wykluczyc swierzba.Zostala wykapana w szamponie siedzi w lazience i piszczy-szczeka....Zapach straszny. Edited October 1, 2012 by lika1771 Quote
lika1771 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Stan konta Joszki: wplywy mala-czarna 100zl wydatki: wet 179zl. Stan konta -79zl. Quote
toyota Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 (edited) Otrzymałam od aidy 30 zł na transport malucha. Ogromnie dziękuję :loveu:. Mój TZ przekazał już wczoraj całą kwotę za transport na trasie Żukowo-Słupsk, tj. 50 zł, synowi danki1234. Liko1771, poproś moda, żeby przyznał Ci drugi post na rozliczenie finansów, bo leczenie będzie o wiele dłuższe i bardziej kosztowne niż nam się zdawało :(. Edited October 1, 2012 by toyota Quote
lika1771 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Bylismy na malych zakupach kupilam purine dla szczeniakow,ucho do gryzienia i boczus do zucia.Joszka zostala sama byla grzeczna spala ze szczescia,ze wrocilismy zrobila kaluze. Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Lika, czy to jakiś zaprzyjaźniony weterynarz, czy raczej nie? Pytam, bo byłoby super gdybyś mogła np. jakąś fakturę czy rachunek opłacić pod koniec miesiąca? Leczyłas tam jakieś bezdomniaczki, czy tylko swojego pieska? Quote
lika1771 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='mala_czarna']Lika, czy to jakiś zaprzyjaźniony weterynarz, czy raczej nie? Pytam, bo byłoby super gdybyś mogła np. jakąś fakturę czy rachunek opłacić pod koniec miesiąca? Leczyłas tam jakieś bezdomniaczki, czy tylko swojego pieska?[/QUOTE]Mysle,ze nie bedzie problemu,zeby w ten sposob zalatwic.Tylko prosze o te 79zl jezeli ktos moze grosic dozucic....Nie chce na karme tylko prosze o pokrycie kosztow weta. Quote
kolejna kobietka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 faktycznie koszty zaczynaja nas przerastac :crazyeye: :sad: biedactwo, az tak chore :-( ponowilam apel na fb, bazarek bardzo sie przyda! :multi: Quote
kolejna kobietka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 wyszperalam 3 fanty dla niuni, co prawda za zwrot przesylki :sad: ale moze akurat :) Quote
Nadziejka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) Zagladam do cudnego serdunka:iloveyou:cudowna iskiereczka malenka . Likuniu jak dobrze , ze wzielas malenka :modla:sciskuniam calem sercem- imionko przesliczne zrobilam na szybciutenko bazarus , zapraszam kochane moje http://www.dogomania.pl/forum/threads/233030-Uratowana-od-smierci-malenka-sunia-zaprasza-na-maluni-bazarod-1-10-10-10-godz-22-00 Edited October 1, 2012 by ewa gonzales Quote
lika1771 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='ewa gonzales']Zagladam do cudnego serdunka:iloveyou:cudowna iskiereczka malenka .Likuniu jak dobrze , ze wzielas malenka :modla:sciskuniam calem sercem- imionko przesliczne zrobilam na szybciutenko bazarus , zapraszam kochane moje http://www.dogomania.pl/forum/threads/233030-Uratowana-od-smierci-malenka-sunia-zaprasza-na-maluni-bazarod-1-10-10-10-godz-22-00Ewuniu dziekuje serdecznie. Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='lika1771']Mysle,ze nie bedzie problemu,zeby w ten sposob zalatwic.Tylko prosze o te 79zl jezeli ktos moze grosic dozucic....Nie chce na karme tylko prosze o pokrycie kosztow weta.[/QUOTE] Jutro przeleję 30 złotych. Quote
ewu Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Podajcie konto na pw przeleję 50 zł, potem jeszcze dorzucę ale czekam na pieniądze za zlecenie. Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='toyota'] Liko1771, poproś moda, żeby przyznał Ci drugi post na rozliczenie finansów, bo leczenie będzie o wiele dłuższe i bardziej kosztowne niż nam się zdawało :(.[/QUOTE] Przypominam o tym wpisie toyoty!! Lika, napisz do moda, bo później są afery straszne, że ktoś pieniążki dla siebie zgarnia, a chyba nam to niepotrzebne? I wklejaj skany rachunków na wątku. Musi być wszystko jasne i przejrzyste, zwłaszcza, że jest również wydarzenie na FB. Czy możemy o jakieś zdjęcia niuni poprosić? Quote
toyota Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Mam już na koncie 20 zł za transport od Aldrumki. Ogromnie dziękuję :loveu:! Quote
Kryzia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ufff, dziewczyny zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233033-mój-pierwszy-bazarek-proszę-o-cierpliwość-) tylko nie wiem jak zmienić tytuł :oops: Quote
lika1771 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='mala_czarna']Przypominam o tym wpisie toyoty!!Lika, napisz do moda, bo później są afery straszne, że ktoś pieniążki dla siebie zgarnia, a chyba nam to niepotrzebne?I wklejaj skany rachunków na wątku. Musi być wszystko jasne i przejrzyste, zwłaszcza, że jest również wydarzenie na FB.Czy możemy o jakieś zdjęcia niuni poprosić?[/QUOTE]Zaraz napisze do moda,ze zdjeciami bedzie problem...bo ja nie umiem, wczoraj nawet przyszla do mnie kolezanka,ale ani aparatu,ani kabela corka wszystko wziela,,przyjezdza w sobote to wdedy wstawi chyba,ze kogos wczesniej znajde.Mala-czarna,ewu dziekuje za pomoc dla Joszki. Quote
kolejna kobietka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Kryzia']ufff, dziewczyny zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233033-mój-pierwszy-bazarek-proszę-o-cierpliwość-) tylko nie wiem jak zmienić tytuł :oops: aleeeeeeeeeeeeeeee bazarek wspanialy!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::loveu: ps. o zmiane tytulu to chyba do moda trzeba napisac? Quote
kolejna kobietka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 dla wszystkich wspierajacych cioteczek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi::buzi::buzi: Quote
mala_czarna Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Kryzia']ufff, dziewczyny zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233033-mój-pierwszy-bazarek-proszę-o-cierpliwość-) tylko nie wiem jak zmienić tytuł :oops: Najpierw zrób: edytuj post, a później zaawansowana edycja ;) Quote
Recommended Posts