Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kryzia']Ja tak sobie pomyślałam, że ten advocat i szampon to może być za mało, a koszty zeskrobin spore. Dzisiaj zrobię bazarek.[/QUOTE]Wiem,ze spore sama bylam zdziwiona,ale oni lecza mnie po kosztach wiedza,ze przyprowadzam same biedy to sa najlepsi weci w mojej okolicy.

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Na co te zerskrobiny? Na grzybki jakieś?... Dramatyczny koszt :(Cholera, i pomyśleć, że można było tego wszystkiego uniknąć, gdyby od razu podać kropelki...[/QUOTE]Tak to badanie jest potrzebne zeby po wynikach zaczac od razu odpowiednie leczenie i wykluczyc swierzba.Zostala wykapana w szamponie siedzi w lazience i piszczy-szczeka....Zapach straszny.

Edited by lika1771
Posted (edited)

Otrzymałam od aidy 30 zł na transport malucha. Ogromnie dziękuję :loveu:.

Mój TZ przekazał już wczoraj całą kwotę za transport na trasie Żukowo-Słupsk, tj. 50 zł, synowi danki1234.

Liko1771, poproś moda, żeby przyznał Ci drugi post na rozliczenie finansów, bo leczenie będzie o wiele dłuższe i bardziej kosztowne niż nam się zdawało :(.

Edited by toyota
Posted

Lika, czy to jakiś zaprzyjaźniony weterynarz, czy raczej nie? Pytam, bo byłoby super gdybyś mogła np. jakąś fakturę czy rachunek opłacić pod koniec miesiąca? Leczyłas tam jakieś bezdomniaczki, czy tylko swojego pieska?

Posted

[quote name='mala_czarna']Lika, czy to jakiś zaprzyjaźniony weterynarz, czy raczej nie? Pytam, bo byłoby super gdybyś mogła np. jakąś fakturę czy rachunek opłacić pod koniec miesiąca? Leczyłas tam jakieś bezdomniaczki, czy tylko swojego pieska?[/QUOTE]Mysle,ze nie bedzie problemu,zeby w ten sposob zalatwic.Tylko prosze o te 79zl jezeli ktos moze grosic dozucic....Nie chce na karme tylko prosze o pokrycie kosztow weta.

Posted (edited)

Zagladam do cudnego serdunka:iloveyou:cudowna iskiereczka malenka .
Likuniu jak dobrze , ze wzielas malenka :modla:sciskuniam calem sercem- imionko przesliczne
zrobilam na szybciutenko bazarus , zapraszam kochane moje http://www.dogomania.pl/forum/threads/233030-Uratowana-od-smierci-malenka-sunia-zaprasza-na-maluni-bazarod-1-10-10-10-godz-22-00

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='lika1771']Mysle,ze nie bedzie problemu,zeby w ten sposob zalatwic.Tylko prosze o te 79zl jezeli ktos moze grosic dozucic....Nie chce na karme tylko prosze o pokrycie kosztow weta.[/QUOTE]

Jutro przeleję 30 złotych.

Posted

[quote name='toyota']

Liko1771, poproś moda, żeby przyznał Ci drugi post na rozliczenie finansów, bo leczenie będzie o wiele dłuższe i bardziej kosztowne niż nam się zdawało :(.[/QUOTE]

Przypominam o tym wpisie toyoty!!
Lika, napisz do moda, bo później są afery straszne, że ktoś pieniążki dla siebie zgarnia, a chyba nam to niepotrzebne?
I wklejaj skany rachunków na wątku. Musi być wszystko jasne i przejrzyste, zwłaszcza, że jest również wydarzenie na FB.
Czy możemy o jakieś zdjęcia niuni poprosić?

Posted

[quote name='mala_czarna']Przypominam o tym wpisie toyoty!!Lika, napisz do moda, bo później są afery straszne, że ktoś pieniążki dla siebie zgarnia, a chyba nam to niepotrzebne?I wklejaj skany rachunków na wątku. Musi być wszystko jasne i przejrzyste, zwłaszcza, że jest również wydarzenie na FB.Czy możemy o jakieś zdjęcia niuni poprosić?[/QUOTE]Zaraz napisze do moda,ze zdjeciami bedzie problem...bo ja nie umiem, wczoraj nawet przyszla do mnie kolezanka,ale ani aparatu,ani kabela corka wszystko wziela,,przyjezdza w sobote to wdedy wstawi chyba,ze kogos wczesniej znajde.Mala-czarna,ewu dziekuje za pomoc dla Joszki.