obiezyswiat75 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 kolejna kobietka napisał(a):hihihi padłam :lol: widzisz ciocia marzenia czasami się spełniają :evil_lol: Obrożę moje dzieci wykopały dziś w piaskownicy....:razz: Quote
obiezyswiat75 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 a sąsiadka dziś nam powiedziała, że śliczny ten nasz JAMNICZEK :cool3: Quote
toyota Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 (edited) No, przy ON-ce to rzeczywiście wygląda jak jamniczek ;). Edited May 1, 2013 by toyota Quote
obiezyswiat75 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 To już miesiąc :) Mój mąż zakochany w niej po uszy. Nie może koło niej przejść, żeby jej nie dotknąć, pogłaskać, przytulić. Ja wiedziałam, że on zwierzęta kocha, ale czegoś takiego nie widziałam wcześniej. Z drugiej strony nie dziwię się, bo Figunia jest tak słodka, tak przytulaśna, tak wdzięczna i tak zapatrzona w człowieka, że ma się ochotę przytulać ją non stop. Jak wychodzę rano do pracy, to żegna mnie jeden wielki smuteczek. Ale jak wracam, to radość jest tak wielka, że aż skóra na niej chodzi. I pózniej już nie odstępuje mnie na krok. A wieczorem, jak już się położę, przychodzi na pieszczotki i zasypia. Dobrze, że mamy duże łóżko, bo jeszcze Zuzia z nami śpi a często i Sara. Boi się trochę jak się koty za bardzo rozbawią, ale na szczęście może się za Sarunią, lub pod Sarunią schować- mieści się na stojąco :) Quote
kolejna kobietka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Obrożę moje dzieci wykopały dziś w piaskownicy....:razz: Nutusia napisał(a):A to pech ;) :) z ust mi to wyjelas ;) Quote
kolejna kobietka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 To co napisalas Elu jest tak piekne, ze musze to zacytowac na fb, niech sie pozostali rowniez naciesza szczesciem Figuni :loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Dzisiaj kosiliśmy trawę. Kosiarki Figa nie zna, atakowała, szczekała, skakała. Jak to stwierdził mój mąż - miastowa była, a my ją chcemy na wieśniarę przerobić :) Za to bardzo jej się nawilżacz do trawy podobał. I teraz taka mokra wpakowała się do łóżka i śpi niczym aniołeczek :) A tu z ukochaną "mamusią" EDIT: Mój mąz powiedział, że ja nie umiem robić zdjęć bo wszyscy na nich niekorzystnie wychodzą. Figa tu wyszła jak klucha, a wcale nie jest. I teraz mam zrobić zdjęcie ukazujące Figę w biegu, bo wtedy widać podcięcie z tyłu i ładne mięsnie. Tia, na pewno zrobię.... Edited May 5, 2013 by obiezyswiat75 Quote
obiezyswiat75 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Taka jestem pomarszczona :) EDIT: Po namyśle dochodzę do wniosku, że głowa nie pasuje do reszty ciała :) EDIT2: Ma strasznie dużo luźnej skóry - i jak biega, to biegnie pies a obok skóra.... EDIT3 Mój mąż ma rację - nawet te łapy jakoś tak potężnie wyszły...:flaming: Edited May 5, 2013 by obiezyswiat75 Quote
Poker Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 i tak jest cudna śpiocha z niej. Te facety tak mają, burczą, złoszczą się ,a potem wpadają po uszy w miłości do suniek. Quote
kolejna kobietka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 zdjecia przeslodkie :loveu: ale na tym trzecim faktycznie zabawnie wyszla :lol: Quote
obiezyswiat75 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Koniec cieczki. Nareszcie. W końcu. Już po. Następnej nie będzie - już ja się o to postaram. Pościeli doprać nie mogę. Gustowne majtasy cieczkowe pożarte - 4 sztuki. Dziewczyna się ruszyć w tych majtkach nie mogła, bo reszta moich psów głupawki dostawała. No bo kto widział, żeby szanujący się pies w majtach chodził? Rwały na niej jedne gatki po drugich. Nigdy więcej cieczki! Cieczce mówię sttanowcze nie!!!! Quote
kolejna kobietka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 :lol: i tak trzymać! :) a ja się nie mogę napatrzeć na te foteczki powyżej ehhh cudne są :loveu: Quote
Kryzia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Wpadam z wizytą. Zdjęcia - dolce vita, dolce far niente u cioci obiezyswiat :loveu: Quote
Gabi79 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Uwielbiam czytać relacje z życia Figuni i reszty stada oraz oglądać przecudne foteczki:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 To był bardzo udany tydzień. Fidze udało się wytarzać w zdechłym ptaku i zeżreć myszkę. Ona była przeszczęśliwa, ja jakby mniej. A tak poza tym, to wszystko w porządku. Jej ulubioną zabawką stał się zraszacz do trawy i muszę kiedyś uwiecznić, jak atakuje krople wody. Quote
kolejna kobietka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 bleee... na nudę Figa narzekać nie może :evil_lol: ;) Quote
Nadziejka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Z radoscia wielka odwiedzam:iloveyou::iloveyou:cudnie tam u Was ciociu:loveu::iloveyou:pozdrawiam całunie stadeczko serduszkowe Quote
Nutusia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Ciocie, jeśli któraś właśnie wystawiła bądź zamierza wkrótce wystawić bazarek, a nie ma czasu/cierpliwości/możliwości wysyłać dziesiątków zaproszeń - polecam bazarek, który oferuje wysyłanie zaproszeń do 70 osób! :smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243730-Zaproszeniowy-bazarek-do-2-06-dla-MAMBY-I-ZNAJDEK Quote
obiezyswiat75 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 W środę o 14 Figa będzie ciachana. Trzymajcie proszę kciuki, bo ja się zawsze boję, że coś pójdzie nie tak. Niby prosty zabieg, no ale jednak zabieg i narkoza... Quote
Recommended Posts