kolejna kobietka Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 hihi no to faktycznie :lol: ...chyba mojego też do ciebie wyślę, też by mu się troszkę przydało :lol: Quote
Nutusia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Super wiadomości! No, może z wyjątkiem cieczki, bo trzeba będzie odczekać co najmniej miesiąc po... Quote
Gabi79 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Proszę jaka jestem piękna :) Cudne dziewczynki:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 No nie mówcie, że nie jest chudsza... A to nie na temat, ale nie mogłam się oprzeć, bo kot ma minę rewelacyjną Quote
Gabi79 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Jaki fajny!!!!!!!!! http://img51.imageshack.us/img51/9269/tosiap.jpg Czyj ten kotek??? Quote
obiezyswiat75 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Jak to czyj? :) oczywiście że mój - ostatnia z moich kociaków - tymczasowiczów. Chętnych nie było, to została :) Quote
Gabi79 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Jak to czyj? :) oczywiście że mój - ostatnia z moich kociaków - tymczasowiczów. Chętnych nie było, to została :) Głupie pytanie zadałam:evil_lol: Ela, czy masz fotki wszystkich swoich futrzaków, chętnie zobaczę Quote
Nadziejka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Cudne serdunka:iloveyou::thumbs::thumbs:odwiedzam i sciskam za zdrowenko Quote
obiezyswiat75 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Gabi79 napisał(a):Głupie pytanie zadałam:evil_lol: Ela, czy masz fotki wszystkich swoich futrzaków, chętnie zobaczę No ba, pewno że mam :) podaj na PW maila, to wyślę Oprócz Maksia, Figi i Sary jest jeszcze Zuzia, Felek, Gucia i Pipi. Chociaż historię Zuzi znasz z wątku Maksia :) Quote
Gabi79 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):No ba, pewno że mam :) podaj na PW maila, to wyślę Oprócz Maksia, Figi i Sary jest jeszcze Zuzia, Felek, Gucia i Pipi. Chociaż historię Zuzi znasz z wątku Maksia :) Już wysyłam:lol: Quote
kolejna kobietka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 od razu mi sie rzucilo w oczy, ze schudla! :) a jakie towarzystwo cudne, fajny szkrabik :) ...kotka wyglada tak, jakby chciala komus z piachy przylac :diabloti: Quote
toyota Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):No ba, pewno że mam :) podaj na PW maila, to wyślę Oprócz Maksia, Figi i Sary jest jeszcze Zuzia, Felek, Gucia i Pipi. Chociaż historię Zuzi znasz z wątku Maksia :) Zapodaj fotki tutaj. Wszyscy chętnie poznamy kumpli Figi :). Quote
obiezyswiat75 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 kolejna kobietka napisał(a):od razu mi sie rzucilo w oczy, ze schudla! :) a jakie towarzystwo cudne, fajny szkrabik :) ...kotka wyglada tak, jakby chciala komus z piachy przylac :diabloti: Taaaaaak, kotka ma jakieś pól roku i jest wcielonym diabłem :) Quote
obiezyswiat75 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 To wrzucę zdjęcia tutaj :) Ta czarna to Tosia zwana również Czarną Panterą :) A Figunia poszczepiona, zdrowiutka i szczęśliwa. Jest taka słodka i kochana, że słowa tego nie opiszą. Mądra bestia łapie szybciutko zasady współżycia społecznego :) Przestała skakać na ludzi, nie próbuje wyżerać psom z misek, nauczyła się respektu dla kotów- no tego to ją nauczyła nasza stara kocica. I nawet już parę razy sama została i nic się nie wydarzyło. Coprawda nie było nas krótko, ale od czegoś trzeba zacząć :) Bardzo się zmieniła, ale to głownie zasługa Saruni, nie moja :) Quote
kolejna kobietka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 madra psinka, jednak z labka cos faktycznie ma :) masz ciocia dobra reke do psiakow, zupelnie inny pies :) Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja to myślę, ze ona jest po prostu wybiegana i wybawiona. I to cała filozofia. Zgubiła gdzieś tylko swoją prześliczną obrożę :cool3:. Obstawiam, że gdzieś ją zakopała. Mąż wczoraj przy robieniu zakupów zajrzał do zoologicznego, ale na szczęście "nic ciekawego nie było". Nie wiem co ma z labka, ale na pewno po jamniku ma zamiłowanie do kopania :evil_lol: Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Tosię już znacie, to jest Zuzia zwana również skunksikiem (jak się przestraszy, to bardzo zapachowe bączki puszcza). Zuzię znalazłam na tarasie w pewną lutową mroźną niedzielę. Była zagłodzona, pogryziona, wycieńczona, miała liczne odmrożenia, myślałam, że nie żyje. To jest Sara w całej okazałości. Przyjechała do mnie z Lublina, śmiejemy się, że wygraliśmy na nią przetarg. Było dużo chętnych, ale Pani Monika chciała, żeby poszła do domu z ogrodem i nie do kojca tylko na kanapę :) Niedawno znalazłam jej wątek na dogo:) Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Maksia przywiozłam z Łodzi, żeby mógł odejść godnie i we własnym domu. Jest u nas od 10 m-cy i nigdzie się nie wybiera :) A to Sara i Pipi. Pipi jest "zwrotem". Ot, któregoś dnia się komuś znudziła i postanowił ją oddać do sklepu, gdzie akurat przez przypadek był mój mąż. Wbrew imieniu jest to chłopiec. Zdjęcie nie ja robiłam, ja opiepr*** za brak wyobraźni. Quote
obiezyswiat75 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Reszta później, bo nie mogę znaleźć zdjęć Guci i Felka. Quote
kolejna kobietka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 obiezyswiat75 napisał(a): Zgubiła gdzieś tylko swoją prześliczną obrożę :cool3:. hihihi padłam :lol: widzisz ciocia marzenia czasami się spełniają :evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Śliczne zwierzaki :) ale miały szczęście trafiając na ciebie :) Quote
Nutusia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Cudny zwierzyniec! :) Sunia z chomiczkiem - zupełnie jak moja Nutka (w avatarku właśnie zdjęcie z chomikiem :)) A Figunia - linia już wzorowa ;) Quote
toyota Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 To nie chomiczek, tylko świnka morska :evil_lol:. Quote
Nutusia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ekhem.... co ślepemu po oczach, no co?... ;) Quote
Recommended Posts