Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']Lika1771 nam udowodniła, że Joszka wychodzi na spacery i nawet biega :diabloti:.Ale tam śniegu u Was :crazyeye:.[/QUOTE]Joszka smiga jak wariat, fajnie wyglada jak biegnie w zaspach.Wiesz dawno u nas tyle sniegu nie bylo...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawę lika, odwaliłaś kawał dobrej roboty -Joszka wyleczona, śladu po choróbsku nie ma i jeszcze taka wypasiona :loveu:!

Normalnie powinnam Ci pomnik wystawić, że się nie przestraszyłaś podjąć takiego trudnego wyzwania :loveu:!

Prześlij mi koniecznie listę leków, bo wet ma pacjenta z nużycą - prawie całkiem już łysego buldożka, bo zamiast lepiej to jest coraz gorzej. Jest to pacjent prywatny, ale przecież też go szkoda.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']sliczna dziewczynka :) teraz tylko domku brak...Chyba juz po swietach zrobimy ogloszenia,tyle bid czeka na dt....Joszunia musi znalesc wspanialy domek i zrobic miejsce nastepnemu.

Posted

[quote name='mala_czarna']Ja mam, kupiłam kiedyś na bazarku Dogo :)Jutro Ci wyślę :)[/QUOTE]Dziekuje bardzo.Dziewczynki Joszla ma juz 7 miesiecy,kiedy moze byc pierwsza cieczka?Boje sie,bo mam Casanove w domu...

Posted

[quote name='lika1771']Dzisiaj Joszka dostala tab.na robale,pewnie nic nie bedzie,ale trzeba.Moze jednak zrobic bazarek cegielkowy na splate dlugu,bazarki z ciuchami nie ida,a moze pare zl wpadnie?[/QUOTE]

Z bazarku książkowego będzie 72 zł, ale dopiero rozliczenie właśnie na stronie zaczne robić. Mało coś :(

Posted

a ja mam w koncu cegielke zrobiona i jutro zakladam bazarek cegielkowy (min na Joszke), robilam ja 2 dni!!! :mdleje:w photoshopie, gdzie wczesniej tego programu nie znalam i stad ten czas, mamma mia nie napisze ile lacznie godzin, bo ktos kto jest w nim oblatany to chyba by padl :lol:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']a ja mam w koncu cegielke zrobiona i jutro zakladam bazarek cegielkowy (min na Joszke), robilam ja 2 dni!!! :mdleje:w photoshopie, gdzie wczesniej tego programu nie znalam i stad ten czas, mamma mia nie napisze ile lacznie godzin, bo ktos kto jest w nim oblatany to chyba by padl :lol:[/QUOTE]Serdecznie dziekuje.Ty chociaz potrafisz,a ja nawet fotek nie wstawie....