Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kiepsko jakoś adopcje idą :( Lika, przepraszam, pewnie pisałaś, tylko nie zauważyłam, bo latam po wątkach, ile jest cały czas długu w lecznicy?
Stan konta-980,50zl,brakuje -371zl

Posted

lika1771 napisał(a):
Stan konta-980,50zl,brakuje -371zl

Dostałam od koleżanki ciuszki po jej 3-letniej córeczce.
Są naprawdęw bardzo dobrym stanie, ale bazarek mogę zrobić najwcześniej w sobotę, bo jak przychodzę do domu po pracy to przy braku światła dziennego zdjęcia wychodzą fatalnie. Dużo tego nie ma, ale zawsze coś wpadnie. Z tym, że nie wiem czy będzie się cieszył zainteresowaniem.

Posted

[quote name='mala_czarna']Dostałam od koleżanki ciuszki po jej 3-letniej córeczce.Są naprawdęw bardzo dobrym stanie, ale bazarek mogę zrobić najwcześniej w sobotę, bo jak przychodzę do domu po pracy to przy braku światła dziennego zdjęcia wychodzą fatalnie. Dużo tego nie ma, ale zawsze coś wpadnie. Z tym, że nie wiem czy będzie się cieszył zainteresowaniem.Jak fajne ciuszki to mysle,ze pojdzie.Zamowilam ten preparat http://www.futrzakowo.pl/produkt-10537.html dzisiaj znowu sie chciala zlac na wersalke,ale zauwazylam i ja zdjelam jednak zdazyla mala kaluze zostawic,reszta na podlodze.

Posted

lika1771 napisał(a):
Dobrze,ze moj Tz juz pojechal.....

Nie dziwię się wcale :(
Owszem, kocham psy, ale też rozumiem, że takie zachowanie Joszki mogłoby człowieka po prostu z równowagi wyprowadzić, no nie oszukujmy się.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie dziwię się wcale :(Owszem, kocham psy, ale też rozumiem, że takie zachowanie Joszki mogłoby człowieka po prostu z równowagi wyprowadzić, no nie oszukujmy się.
Mam nadzieje,ze ten specyfik pomoze,bo tak dalej byc nie moze....

Posted

Kryzia napisał(a):
Zrobię na dniach bazarek - 50% będzie dla Joszki

mala_czarna napisał(a):
Dostałam od koleżanki ciuszki po jej 3-letniej córeczce.
Są naprawdęw bardzo dobrym stanie, ale bazarek mogę zrobić najwcześniej w sobotę, bo jak przychodzę do domu po pracy to przy braku światła dziennego zdjęcia wychodzą fatalnie. Dużo tego nie ma, ale zawsze coś wpadnie. Z tym, że nie wiem czy będzie się cieszył zainteresowaniem.

lika1771 napisał(a):
Mam nadzieje,ze ten specyfik pomoze,bo tak dalej byc nie moze....

super, na pewno jakis grosik wpadnie!!! :multi: :iloveyou:

tez mam taka nadzieje!

Posted

Daj znać, Lika czy pomoże, bo u mnie to samo. Ok. 9-miesięczna Żelka leje na przemian na łóżko i na kanapę w pokoju książkowym. Jako jedyna nie jest u nas wysterylizowana - może to dlatego? Chce, żeby jej było "na wierzchu". Kanapa jest już do wyrzucenia, bo to taki zabytkowy mebel - sprężyny i trawa morska. Tapicerka jest już całkiem sztywna, wyprać się nie da. W piątek sterylka - może to coś pomoże... Mamy też szczeniaka - ok. 10 tyg. i z nim nie ma tyle problemu, co z tą cholerą małą. Nauczył się (mniej więcej) sikać na podkłady, a jeśli mu się zdarzy gdzie indziej, to najwyżej na chodnik, który można wrzucić do pralki i wyprać.