Jump to content
Dogomania

Fenris w DS - wszystkim ogromnie dziękujemy za wsparcie finansowe i pomoc!

Recommended Posts

Posted

A ja chciałam powiedzieć, że dziś oczka Fena wyglądały duużo lepiej niż w poniedziałek.. niestety nie zdążyłam dzisiaj wyjść z nim na spacer, musiałam wyjść z Alfą i Librą, ale próbowałam zrobić mu zdjęcie w boksie.. niestety strasznie się wiercił...próbowałam też nagrać filmik, ale mało co na nim widać... za chwilę spróbuję go wrzucić (jak tylko znajdę kabel:evil_lol: )...

co do soboty.. podobno nie pasowała Pani godzina zaproponowana przez Pawła :roll:... - tak powiedziała nam p. kierownik w poniedziałek ...
eh... nie chcę tego komentować...

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania91sc']A więc wieści ze schroniska...
Fenris dalej czeka, gdyż Pani ma syna, czy kogoś tam z rodziny kto pracuje w Katowicach i tylko w ten sposób może przyjechać po Fena, bo sama nie jeździ autem...
Dokładnie nie wiadomo, czy jutro się zjawi w schronie, czy kiedy :( :( :(
Powiedziano mi, że jeśli do końca tygodnia nie przyjedzie po biedaka będą do Niej dzwonić...[/QUOTE]
[quote name='Martika@Aischa']Aniu ja już nawet tego NIE skomentuję :-([/QUOTE]
[quote name='ania91sc']Wiem, dokładnie Cię rozumiem...
Też tylko przekazałam wieści ze schroniska i nic nie będę pisać na ten temat od siebie... [/QUOTE]
[quote name='maciaszek']Tym bardziej dziwi mnie upór pani w samodzielnym odebraniu Fena, zwłaszcza że była propozycja dowiezienia go na miejsce. Ech. [/QUOTE]

... i tak jeszcze można by cytować i cytować... Powiedzieć dziwne to wszystko - to chyba mało...
Dziwne to i kompletnie niezrozumiałe - najpierw adopcja już, tego samego dnia, a potem zwlekanie z dnia na dzień...
Ech, żeby tylko w ogóle wyszło coś z tego domu i żeby Fen nie musiał siedzieć w schronisku...
Super, że oczka lepiej....

Posted

Kompletnie niezrozumiałe jest dla mnie postępowanie tej Pani:shake:
Miejmy tylko nadzieję, że to nie są czcze słowa i odwlekanie sprawy, która w końcu do niczego nie doprowadzi...

Posted

Mam filmik, ale niewiele na nim widać.. bo Fen jak mnie zobaczył to myślał, że na spacer pójdzie, a ja niestety musiałam już wracać :(
[url]http://www.youtube.com/watch?v=5ckSfC1H5cc[/url]

Posted

I mnie niepokoi ta sytuacja.........Pani chce psa, schronisko che psa dowieźć na miejsce, panie nie chce, sama też nie przyjedzie, bo co chwila "coś", przecież gdyby chciała, to juz by dawno Fen grzał dopkę w domku........

A co to za problem wziąźć urlop, wsiąść do pociągu lub poprosić kogoś ze znajomych i przyjechać za psa?

Czy u tej Pani w ogóle była przeprowadzana wizyta przedadopcyjna?

Posted

Wizyty u Pani nie było... i dopóki Pani psa nie adoptuje niestety nie dostaniemy danych Pani...
Wolontariusze dostają nr telefonu dopiero po podpisaniu umowy i adopcji psa... niestety...

Posted

[quote name='iwonamaj']Możecie mnie zlinczować, trudno...:-(
Ta osoba jest niewiarygodna i nieodpowiedzialna.[/QUOTE]
też tak myślę, i jeszcze jedna moja myśl, czy aby nie jest chora umysłowo:(

Posted

Smutne i dziwne (co najmniej) jest to wszystko, ta cała historia z adopcją....
Może jednak zacząć szukać czegoś alternatywnego dla Fena, bo wiadomo - łatwo znaleźć nie będzie i dlatego wg mnie szkoda tracić każdego dnia....

Posted

sorki za nieobecność na wątku, ale zamiast na posiedzenie z założeniami zabrano mnie do szpitala...

dziś rozmawiałam ze schroniskiem i powiedziano mi, że nie będą już dzwonić do tej Pani, że mamy szukać innego rozwiązania.

Więc szukamy dla Fena tymczasu.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Czytałam gdzieś że w hoteliku u lilki są wolne miejsca niestety w kojcu ale to i tak zbawienie dla Fena bo będzie dopilnowany i leczony. To okolice Kluczborka więc w miarę nie daleko. Zapytać o miejsce ?????????[/QUOTE]

Ja jestem za...

Posted

Na Fenrisa wpłynęło 150 zł od Michała W., bardzo dziękujemy!

Jeszcze wierzę, że jutro ta Pani odbierze Fenrisa, jeżeli nie to jedzie do hotelu,

przyszedł mi do głowy jeszcze inny pomysł,m ale nie znam kosztów, jest nowy gabinet wet. na Brynowie i mają szpital, może tam umieścić Fenrisa na 15 dni???

Posted

[quote name='soboz4']Na Fenrisa wpłynęło 150 zł od Michała W., bardzo dziękujemy!

Jeszcze wierzę, że jutro ta Pani odbierze Fenrisa, jeżeli nie to jedzie do hotelu,

przyszedł mi do głowy jeszcze inny pomysł,m ale nie znam kosztów, jest nowy gabinet wet. na Brynowie i mają szpital, może tam umieścić Fenrisa na 15 dni???[/QUOTE]

Bożenko proszę dzwoń i zapytaj o koszt .......ja czekam na odpowiedź od Nescca ........

Posted

koszt hospitalizacji za 1 dobę 35 zł (+ koszt leków), chcą jutro zobaczyć Fenrisa, mnie z domu nie wypuszczą, mam odpoczywać po szpitalu, [SIZE=3]kto może jechać z nim??? Czekają żeby go zobaczyć miedzy 10- a 13!!!!
[SIZE=2]
nie napisałam gdzie...
[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=2]ul. Kanarków 7, Katowice, PL.
603 105 175[/SIZE][/B]

Posted

Jestem na prośbę Martiki&Aishy. Pytałam hotelik o opieke nad psiakiem. Zgodził się i prosi o ewentualny zakup kubraczka na zimę. Kojce są duże osłonięte od wiatru ,zadaszone ,budy ocieplone. Psy za parę dni przechodzą na karmę gotowaną z czystym mięsem (2xdziennie). Dwa razy dziennie spacer do lasu oraz wahadłowe wypuszczane są na duży wybieg. Hotelik dowozi psiaki do weta...wet przyjeżdza na miejsce. Mozliwe dalsze kursy za zwrot kosztów paliwa. Cena dla dogomaniaków 300zł z karmą. Dajcie znać proszę czy rezerwować miejsce.

Posted

[quote name='nescca']Jestem na prośbę Martiki&Aishy. Pytałam hotelik o opieke nad psiakiem. Zgodził się i prosi o ewentualny zakup kubraczka na zimę. Kojce są duże osłonięte od wiatru ,zadaszone ,budy ocieplone. Psy za parę dni przechodzą na karmę gotowaną z czystym mięsem (2xdziennie). Dwa razy dziennie spacer do lasu oraz wahadłowe wypuszczane są na duży wybieg. Hotelik dowozi psiaki do weta...wet przyjeżdza na miejsce. Mozliwe dalsze kursy za zwrot kosztów paliwa. Cena dla dogomaniaków 300zł z karmą. Dajcie znać proszę czy rezerwować miejsce.[/QUOTE]

Nesco kochana jak zwykle pięknie Ci DZIĘKUJĘ :loveu: 300 zł z karmą to naprawdę fantastyczna cena !!!!! Ja jestem jak najbardziej na TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!