Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Paulshadow napisał:

Kochane ciocie,

przybywam z daleka hihi, i przynosze Świateczny prezencik dla Rokusia :)

Otoz zorganizowalam bazarek w UK i przekazuje 550zl na Rokusia. Dziekuje wszystkim ktorzy wzieli udział w nim ❤️ 

Wszystkim zycze Wesolych Swiat, a dla Rokusia Duzooooo Zdrowka ❤️

Serdeczności świąteczne dla Ciebie i Bliskich :)
Wiem, że nie tylko Rokinson otrzymał piękny prezent ;)
pozdrawiam Cię serdecznie, Mamie gratuluję Córki, Córce Mamy :)

Posted
2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Serdeczności świąteczne dla Ciebie i Bliskich :)
Wiem, że nie tylko Rokinson otrzymał piękny prezent ;)
pozdrawiam Cię serdecznie, Mamie gratuluję Córki, Córce Mamy :)

Gusiaczku, jeszcze 3 inne psiaki dostały pomoc:) To piękne, że ludziom mieszkającym tak daleko chce sie pomóc naszym bidsiom:)

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Gusiaczku, jeszcze 3 inne psiaki dostały pomoc:) To piękne, że ludziom mieszkającym tak daleko chce sie pomóc naszym bidsiom:)

Bardzo mnie ujęła akcja w UK :) to takie budujące!

Posted

Wpadłam, żeby radośnie potwierdzić wpłynięcie na konto Rokusia 550 zł z bazarku Pauli w UK!!! Bardzo, ale to bardzo serdecznie dziękujemy! Zapisuję w rozliczeniu na pierwszej stronie:)

Posted

Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i miłość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem ... dla Was i dla Waszych Zwierzaków.
Niech Święta radością wypełnią Wasz dom.
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia!
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku życzymy z całego serca

choinka na czerwonym tle.jpg

Posted

Kochane, bardzo przepraszam, że zaniedbuje wątek. Walczymy z Jackiem, żeby wieczorem usiąść już w odnowionym pokoju. Do 2:30 sprzątałam, a Jacek malował ściany. Dzisiaj ostatnie malowanie, a pozostałe drobiazgi zrobimy po Nowym Roku. Jesteśmy wykończeni, ale widac już światełko w tunelu. Rokuś nie ślizga się na nowej podłodze, a to jest najważniejsze:)

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i w nowej chałupce, odnowionej i wysprzątanej.

Oby cały rok upłynął w zdrowiu i rodzinnym szczęściu. Oczywiście życzenia dotyczą zarówno dwu, jak i czteronożnych mieszkańców.

k,NTg0Mjk5MTcsNDU5MjYyMjE=,f,NOWY_ROK_007.gif

Posted

Mały off topiczek: proponujemy spotkanie w Warszawie, jak zawsze w Starbucksie na Pl.Bankowym w sobotę 7 stycznia. I są dwie wersje: godziny południowe tak ok. 14-15.00 (dojechałaby Irenas i moze konfirm) lub wieczorem, ok 18.00. Kto by co wolał? I czy są chętni? :) Wymiana fantów z bazarków, ploteczki, pogwarki o psach i kotach :)

Posted

Kochane, bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia! Dla Was wzajemnie wszystkiego najwspanialszego i dużo zdrowia!

Malagos, życzę Wam dobrej zabawy! Ja niestety sobotę i niedzielę spędzę na dalszym porządkowaniu i wykańczaniu pokoju po remoncie:(

Zakończył się w końcu bazarek biżuteryjny:) 

Rokus i Kulka dostali z niego 649,40 zł:)

Posted
Dnia 3.01.2017 o 12:24, Gusiaczek napisał:

Moc serdeczności noworocznych z najlepszymi życzeniami. Dobrego roku Kochani!
G&S&O

Bardzo dziękujemy i wzajemnie Gusiaczku:)

Dawno nie było zdjęć. Nie bardzo miałam czas i głowę do ich robienia, ale niewielka dokumentacja powstała i podzielę się nią z Wami. Rokuś w czasie remontu, kiedy był w mieszkaniu cały czas pilnował i nadzorował prace:) 

Rok01.jpg

Sunie też starały się być blisko nas, w związku z tym chodziłam z przenośnymi posłankami, żeby nie leżały na betonie:

Rok02.jpg

Starałam się zająć je czymś, żeby choć przez chwilę poleżały i odpoczęły:

Rok03.jpg

Rok04.jpg

Posted

Kiedy w końcu remont dobiegl końca, a właściwie kiedy w pokoju znowu stanęła ukochana kanapa - piękna, wyprana i czyściutka, Rokuś natychmiast z niej skorzystał i stracil zainteresowanie tym, co jeszcze robimy w domu. Odzyskał ulubione miejsce do spania i to było najważniejsze:

Rok05.jpg

Rok06.jpg\

Nic nie było go w stanie odwołać z tego miejsca:)

Rok07.jpg

Mijały godziny, a Rokuś zmieniał tylko miejsce na kanapie:) 

Rok08.jpg

Jest słodki, kochany i bardzo dobry. Na każdym kroku okazuje wdzięczność i przywiązanie do nas. Kochamy go bardzo mocno:)

• Upvote 2
Posted

Dostałam dzisiaj wspaniały prezent dla Rokusia od cudownej przyjaciółki o wielkim sercu.Marie, dziękuję z całego serca.

Z powodu choroby i śmierci mojego Taty , nie będzie mnie tutaj przez dłuzszy czas...Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam wszystkiego co najlepsze.

15894974_10207475954129319_5229799565515121387_n.jpg

• Upvote 1
Posted
26 minut temu, Ellig napisał:

Dostałam dzisiaj wspaniały prezent dla Rokusia od cudownej przyjaciółki o wielkim sercu.Marie, dziękuję z całego serca.

Z powodu choroby i śmierci mojego Taty , nie będzie mnie tutaj przez dłuzszy czas...Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam wszystkiego co najlepsze.

15894974_10207475954129319_5229799565515121387_n.jpg

Eluśku kochana, mocno Cię przytulam i bardzo, ale to bardzo mi przykro:(

Podziękowania dla Przyjaciółki za wspaniały gest! 

Posted
Dnia ‎04‎.‎01‎.‎2017 o 23:53, Ewa Marta napisał:

Mijały godziny, a Rokuś zmieniał tylko miejsce na kanapie:) 

Rok08.jpg

Zmeczyl Pana Psa ten remont,to odpocząć przecież musi:)))Tyle się chłopina napracowal:(

Musze Wam napisac,ze Rokus wygląda cuuuuuuuuuuudownie.Przy spotkaniu nie bylam namolna to i na mnie nie buczał,ale tez nie był zainteresowany moja osoba:(

No to Ewa mowi''daj mu smaczki to zamerda ogonkiem"Smaczki dziad zjadł i nie zamerdał.Pewnie stwierdził,ze mu się nalezaly:)i nie ma za co dziekowac.:))))

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, UlaFeta napisał:

Zmeczyl Pana Psa ten remont,to odpocząć przecież musi:)))Tyle się chłopina napracowal:(

Musze Wam napisac,ze Rokus wygląda cuuuuuuuuuuudownie.Przy spotkaniu nie bylam namolna to i na mnie nie buczał,ale tez nie był zainteresowany moja osoba:(

No to Ewa mowi''daj mu smaczki to zamerda ogonkiem"Smaczki dziad zjadł i nie zamerdał.Pewnie stwierdził,ze mu się nalezaly:)i nie ma za co dziekowac.:))))

Ula, dokładnie tak uważa Czarny łobuz:) Na spacerach terroryzuje i żąda smaczków:) Umiem zaopiekować się chorym psem, umiem o niego zadbać i spowodować, że uwierzy, że człowiek może go kochać, ale nie umiem psa wychować:) Inna sprawa, że Rokusiowi nie zostało bardzo wiele czasu i chciałabym wynagrodzić mu ten czas, kiedy był bity i kiedy nikt go nie przytulał. No, ale same zobaczcie jaki to terrorysta na spacerze:) 

Posted

Spacerowaliśy godzinę i 20 minut. W międzyczasie próbowaliśmy złapać biegającego, zagubionego psa, ale niestety bezskutecznie. Rokuś przeważnie ganiał i bawił się śniegiem. Za to po spacerze zaległ i śpi jak zabity do teraz. Sunie też śpią:Roki100.jpg

• Upvote 1
Posted
9 minut temu, UlaFeta napisał:

Ewciu to u Was chyba cieplej:).

Moja Feta po 20 minutach lapki do góry podnosila:(

Rokus to nie terrorysta:)To WYMUSZACZ jest:))))))i nie ma zmiłuj.

U nas niestety psy uwielbiają śnieg i nie ma szans na krótki spacer:) Rokuś w kubraczku miał cieplutko, a sunie ganiały cały czas:)