Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tym bardziej! :) Ja już mam za sobą łącznie przeszło dwadzieścia (plus dwie kastracje psie, jedna kocia i dwie kocie sterylki ;))
Będzie dobrze, bo inaczej być nie może. A potem... do domku sio!!!!

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziewuchy, przynajmniej nie chorujcie!!!! U nas był telefon o Hopkę - bardzo obiecujący, ale... cisza. Cóż - ich strata, bo Hopka jest naprawdę fantastyczna pod każdym względem. Z DT nie pomogę, bo u mnie czystości trudno nauczyć, skoro nie ma nas w domu po 11 godzin :( Leją więc w domu - na szczęście, zdarza się, że na podkłady ;)

To jak Ty sobie radzisz, mając kilka tymczasów na raz? zostawiasz je w domu? Na 11 godzin? Plus swoje?

Posted

Jak jest zimno - niestety tak :( I sama się dziwię, że pozwala mi się psy na tymczasie mieć ;) Efektem jest notoryczna potrzeba wymiany chodników, wycieraczek, poduszek, narzut, a także mebli, ale... uratowane i wyekspediowane do super domków dziewuszki rekompensują straty materialne. Tym bardziej, że co i raz się któraś Ciotka zlituje i podeśle a to starą pościel, ręczniki, narzuty, a nawet... kanapę czy fotel :)

Posted (edited)

Nutusia napisał(a):
Jak jest zimno - niestety tak :( I sama się dziwię, że pozwala mi się psy na tymczasie mieć ;) Efektem jest notoryczna potrzeba wymiany chodników, wycieraczek, poduszek, narzut, a także mebli, ale... uratowane i wyekspediowane do super domków dziewuszki rekompensują straty materialne. Tym bardziej, że co i raz się któraś Ciotka zlituje i podeśle a to starą pościel, ręczniki, narzuty, a nawet... kanapę czy fotel :)

Ciociu Nutusiu, co prawda kanapy Ci nie mogę sprezentować ani fotela, ale jeśli potrzebowałabyś dla psiurów w dobrym stanie ale używaną pościel, ręczniki lub materace (tylko jak je przetransportować?), to mogę Ci je przekazać. Tylko daj znać. I proszę, nie myśl, że chcę zrobić śmietnik z Twojego domu :diabloti:

Edited by Gosiapk
Posted

Kochana, śmietnik to robi mi z domu całkiem kto inny ;) Bardzo dziękuję - chętnie przyjmę takie dary, bo i tak długo mi się nimi nie pozwolą nacieszyć te moje ukochane szkodniki...

Posted

Nutusia napisał(a):
Kochana, śmietnik to robi mi z domu całkiem kto inny ;) Bardzo dziękuję - chętnie przyjmę takie dary, bo i tak długo mi się nimi nie pozwolą nacieszyć te moje ukochane szkodniki...

Czekaj na desant. Już coś z Ziutką wykombinujemy :diabloti:

Fanty na bazarek tyż? (głownie książki)

Posted

A ja chętnie adoptuję kocyk, może być używany :)

U nas była akcja Jabłuszko - zaproszeni sąsiedzi i my zrywaliśmy jabłka w sadzie. Jest tego kilka skrzyń, ale małe, większość to drobnica. Tyle, że absolutnie ekologiczne :)
Dwoje dzieci, tej Uli, co adoptowała Sylwusia od Gallegro, bawiło się z tymczasami. Cała trójka psów i dzieci szaleli po sadzie, a my się śmieliśmy. Czyli psy przetestowane na dzieci :)

Posted (edited)

malagos napisał(a):
A ja chętnie adoptuję kocyk, może być używany :)

U nas była akcja Jabłuszko - zaproszeni sąsiedzi i my zrywaliśmy jabłka w sadzie. Jest tego kilka skrzyń, ale małe, większość to drobnica. Tyle, że absolutnie ekologiczne :)
Dwoje dzieci, tej Uli, co adoptowała Sylwusia od Gallegro, bawiło się z tymczasami. Cała trójka psów i dzieci szaleli po sadzie, a my się śmieliśmy. Czyli psy przetestowane na dzieci :)

Znajdzie się i kocyk używany dla psiaków. Zaiteresowana? Jeśli tak to napisz na PW jak odbierzesz. :hmmmm:

Edited by Gosiapk
Posted

Kochane jesteście, że tu zaglądacie :) Bardzo mi miło :)
Gusiaczku, doszły szeleczki - jak będę miała chwilkę czasu, założę je Pchełce i zobaczymy, co powie. Ogromne dzięks za nie :multi: :multi:

Posted

malagos napisał(a):
Kochane jesteście, że tu zaglądacie :) Bardzo mi miło :)
Gusiaczku, doszły szeleczki - jak będę miała chwilkę czasu, założę je Pchełce i zobaczymy, co powie. Ogromne dzięks za nie :multi: :multi:

Nie ma za co, naprawdę:)
O, jak szybko - wczoraj wysłane:)
Szeleczki mają regulację - niewielką, ale może uda się dopasować.
Pozdrawiam