Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Tym bardziej! :) Ja już mam za sobą łącznie przeszło dwadzieścia (plus dwie kastracje psie, jedna kocia i dwie kocie sterylki ;)) Będzie dobrze, bo inaczej być nie może. A potem... do domku sio!!!! Quote
malagos Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Nutusia napisał(a):Dziewuchy, przynajmniej nie chorujcie!!!! U nas był telefon o Hopkę - bardzo obiecujący, ale... cisza. Cóż - ich strata, bo Hopka jest naprawdę fantastyczna pod każdym względem. Z DT nie pomogę, bo u mnie czystości trudno nauczyć, skoro nie ma nas w domu po 11 godzin :( Leją więc w domu - na szczęście, zdarza się, że na podkłady ;) To jak Ty sobie radzisz, mając kilka tymczasów na raz? zostawiasz je w domu? Na 11 godzin? Plus swoje? Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jak jest zimno - niestety tak :( I sama się dziwię, że pozwala mi się psy na tymczasie mieć ;) Efektem jest notoryczna potrzeba wymiany chodników, wycieraczek, poduszek, narzut, a także mebli, ale... uratowane i wyekspediowane do super domków dziewuszki rekompensują straty materialne. Tym bardziej, że co i raz się któraś Ciotka zlituje i podeśle a to starą pościel, ręczniki, narzuty, a nawet... kanapę czy fotel :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dobrze, że gmina dołoży się. Przynajmniej to zrobi, będzie dla innej dogomaniackiej suczki parę setek więcej. Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kolejne maciupeństwo, które się zabłąkało... :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/233388-Ma%C5%82a-Ksi%C4%99%C5%BCniczka-szuka-domu?p=19790848#post19790848 Quote
Gosiapk Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Nutusia napisał(a):Jak jest zimno - niestety tak :( I sama się dziwię, że pozwala mi się psy na tymczasie mieć ;) Efektem jest notoryczna potrzeba wymiany chodników, wycieraczek, poduszek, narzut, a także mebli, ale... uratowane i wyekspediowane do super domków dziewuszki rekompensują straty materialne. Tym bardziej, że co i raz się któraś Ciotka zlituje i podeśle a to starą pościel, ręczniki, narzuty, a nawet... kanapę czy fotel :) Ciociu Nutusiu, co prawda kanapy Ci nie mogę sprezentować ani fotela, ale jeśli potrzebowałabyś dla psiurów w dobrym stanie ale używaną pościel, ręczniki lub materace (tylko jak je przetransportować?), to mogę Ci je przekazać. Tylko daj znać. I proszę, nie myśl, że chcę zrobić śmietnik z Twojego domu :diabloti: Edited October 9, 2012 by Gosiapk Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kochana, śmietnik to robi mi z domu całkiem kto inny ;) Bardzo dziękuję - chętnie przyjmę takie dary, bo i tak długo mi się nimi nie pozwolą nacieszyć te moje ukochane szkodniki... Quote
Gosiapk Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nutusia napisał(a):Kochana, śmietnik to robi mi z domu całkiem kto inny ;) Bardzo dziękuję - chętnie przyjmę takie dary, bo i tak długo mi się nimi nie pozwolą nacieszyć te moje ukochane szkodniki... Czekaj na desant. Już coś z Ziutką wykombinujemy :diabloti: Fanty na bazarek tyż? (głownie książki) Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No właśnie słyszałam... :) Z bazarkami gorzej, bo czasu brak - tyle mi sprzątanie po tych szkodnikach czasu zabiera ;) Quote
malagos Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 A ja chętnie adoptuję kocyk, może być używany :) U nas była akcja Jabłuszko - zaproszeni sąsiedzi i my zrywaliśmy jabłka w sadzie. Jest tego kilka skrzyń, ale małe, większość to drobnica. Tyle, że absolutnie ekologiczne :) Dwoje dzieci, tej Uli, co adoptowała Sylwusia od Gallegro, bawiło się z tymczasami. Cała trójka psów i dzieci szaleli po sadzie, a my się śmieliśmy. Czyli psy przetestowane na dzieci :) Quote
Gosiapk Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) malagos napisał(a):A ja chętnie adoptuję kocyk, może być używany :) U nas była akcja Jabłuszko - zaproszeni sąsiedzi i my zrywaliśmy jabłka w sadzie. Jest tego kilka skrzyń, ale małe, większość to drobnica. Tyle, że absolutnie ekologiczne :) Dwoje dzieci, tej Uli, co adoptowała Sylwusia od Gallegro, bawiło się z tymczasami. Cała trójka psów i dzieci szaleli po sadzie, a my się śmieliśmy. Czyli psy przetestowane na dzieci :) Znajdzie się i kocyk używany dla psiaków. Zaiteresowana? Jeśli tak to napisz na PW jak odbierzesz. :hmmmm: Edited October 10, 2012 by Gosiapk Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Witam się chłodnym, ale słonecznym porankiem:) Quote
anica Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 I ja się witam :) tak tu miło ,że aż nie da rady!... chociaż w biegu nie zajrzeć :))))) Quote
malagos Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Kochane jesteście, że tu zaglądacie :) Bardzo mi miło :) Gusiaczku, doszły szeleczki - jak będę miała chwilkę czasu, założę je Pchełce i zobaczymy, co powie. Ogromne dzięks za nie :multi: :multi: Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 malagos napisał(a):Kochane jesteście, że tu zaglądacie :) Bardzo mi miło :) Gusiaczku, doszły szeleczki - jak będę miała chwilkę czasu, założę je Pchełce i zobaczymy, co powie. Ogromne dzięks za nie :multi: :multi: Nie ma za co, naprawdę:) O, jak szybko - wczoraj wysłane:) Szeleczki mają regulację - niewielką, ale może uda się dopasować. Pozdrawiam Quote
mestudio Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 DT dać nie mogę bo sama znowu mam nadwyżkę, ale za to mam takie same piękne jabłuszka na drzewach, właśnie przymierzam się do zrywania:-). Quote
tanitka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 niestety ja tez nie mam jak pomóc z DT, ale 100 zł wysłałam dla suczek Malagos. Quote
Mazowszanka13 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Mam młyn z bazarkami to i nie zaglądam, ale myślę o Was :) Quote
Recommended Posts