Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']Ale może już nie są? Które to jedne niedobre? jakieś nie ze świetokrzyskiego zapewne.... Biggosowa i Józefka?
Tia...no teraz toś wymyśliła, wiesz :diabloti: przecież ja z Bocianową Biggosową jesteśmy wery grzeczne :loveu:

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Tia...no teraz toś wymyśliła, wiesz :diabloti: przecież ja z Bocianową Biggosową jesteśmy wery grzeczne :loveu:[/QUOTE] a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać:). Kocham Józefkę:)

Posted

[quote name='wegielkowa']Ale może już nie są? Które to jedne niedobre? jakieś nie ze świetokrzyskiego zapewne.... Biggosowa i Józefka?[/QUOTE]

One też??? :crazyeye:

[quote name='wegielkowa']a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać:). Kocham Józefkę:)[/QUOTE]

Kolejna miłość Ziutencji wyznaje :roll:

Posted

[quote name='wegielkowa']a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać:). Kocham Józefkę:)[/QUOTE]
Zaraz idę, zaraz idę, bo już tak krzyczysz na mnie tu i na kieleckim, że pójdę sobie :eviltong:
Ja też Cię Kocham Wągliczku :loveu:
[quote name='Gosiapk']One też??? :crazyeye: [/QUOTE]
A skąd, coś wąglik pokręcił :evil_lol:
[quote name='wegielkowa']Kolejna miłość Ziutencji wyznaje :roll:[/QUOTE]
Łojjj....prawda :oops: :loveu: :oops:

Posted

[quote name='wegielkowa']a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać :). Kocham Józefkę:)[/QUOTE]

Że niby jak? Tak wszytkie razem? Do jednego?

Posted

[quote name='Gusiaczek']Uuuuuuuuuuu, zimny poranek .... zatem tym cieplej witam:)
Mizianki dla stadka:)[/QUOTE]
Cześć Gusiaczku :)
no ziiiimny jak nie wiem co, brrr!

Posted

Ten wiaterek taki dokuczliwy, ale PANIOM Z KIELECKIEGO nie dziwny, nie? :diabloti:
Meldujemy się w piątkowe popołudnie i oświadczam, że sama sobie daję rade z tym swoim (i nie swoim) bydłem, aż do poniedziałku. Stado grzeczne, tylko Pchełka coś kaszle? chrząka? zaraz poszukam jakiegoś leku nie-w-zastzyku, bo sama nie podam.......:roll:

Posted

Zamówiłam 2 worki karmy, dla psów 5 - 10 kg oraz smaczki (batoniki mięsne do gryzienia), żujki ze skóry - przydadzą się Pchełce :) Choć i Szelka ślicznie się bawi zabawkami :)

Posted

Mazowszanko, bardzo Ci dziękuję za bazarek na te 3 biedy - kupię obróżki, zaszczepimy Szelkę, na jedzenie codzienne też idzie kasy niemało ........

Posted

[quote name='malagos']Ten wiaterek taki dokuczliwy, ale PANIOM Z KIELECKIEGO nie dziwny, nie? :diabloti:
Meldujemy się w piątkowe popołudnie i oświadczam, że sama sobie daję rade z tym swoim (i nie swoim) bydłem, aż do poniedziałku. Stado grzeczne, tylko Pchełka coś kaszle? chrząka? zaraz poszukam jakiegoś leku nie-w-zastzyku, bo sama nie podam.......:roll:[/QUOTE]
A u nas w kieleckiem dziś nie wieje:) Szanowna Pani Bocianowa:)

Posted

Mam mała obrózke nadwyżkową, kupiłam dla tymczasowiczki Melki, jak miala do mnie przyjechać, ale ona już miala , dziewczyny z wolontariatu kupiły jej taka sliczną, wypasioną :-)
Chcesz? przeslac mogę. Różowa jest :cool3:
Mam też czarna, uzywaną, ale malo i w bardzo dobrym stanie. Jekie rozmiary potrzebujesz dla psic? Bo mam tez jeszcze jakies większe na zbyciu.

Posted

[quote name='beta ata']Mam mała obrózke nadwyżkową, kupiłam dla tymczasowiczki Melki, jak miala do mnie przyjechać, ale ona już miala , dziewczyny z wolontariatu kupiły jej taka sliczną, wypasioną :-)
Chcesz? przeslac mogę. Różowa jest :cool3:
Mam też czarna, uzywaną, ale malo i w bardzo dobrym stanie. Jekie rozmiary potrzebujesz dla psic? Bo mam tez jeszcze jakies większe na zbyciu.[/QUOTE]

Obróżki się oczywiście przydadzą, dziękuję bardzo! :) np. szyja u Szelki to 30 cm, u Pchełki 20 cm, u Misi tez 30 cm. Mam duże obróżki, bo kupowałam na bazarku "na wszelki wypadek", a że biorę małe sunie, potem idą najczęściej w świat z tymi obróżkami, to i sie wyczerpały......

Prawie umówieni jesteśmy z Miśką na sterylkę na środę.

Posted

Szeleczki - bardzo :) Szampon na szczęście nie, bo wszystkie maja skórę zdrową.
Dziś zrobiłam kilka zdjęć w sadzie, gdzie spędzamy każdą wolną chwilkę. Sunie się bawią, szaleją, ze trudno je uchwycić, chyba że.... wszystkie kopią dołki! Kret to wróg! Jedna zaczyna, zaraz całe stado mi drzewka podkopuje!

Posted

Taaaa, powinno......... a tu cisza.........
Zwłaszcza dom dla Pchełki potrzebny! chociaż tymczasowy domowy! W kojcu próbowałam ją zamknąć, płacze. Jak wychodzę na tyle godzin, nie mogę zostawić jej w domu, dałam więc budkę na tarasie i koce i materacyk. Ale teraz chłodno, Pchełka zaczęła kasłać.
W srodę zabieram Miśkę do domu - to już dodatkowy pies w domu, a umowa z rodziną jest tylko na jedną tymczasowiczkę.
Proszę, czy może ktoś jej dać dom tymczasowy, taki z prawdziwego zdarzenia, z nauką czystości i zachowania?

Posted

To Misia już odważna się zrobiła.
Dziwię się, że nie ma odzewu. Zwykle małe suczki szybko schodzę, zwłaszcza u Ciebie ;)
Nie pomogę z DT, niestety. Nawet gdybym była na wsi, bo moje cholery szczeniaków nie lubią.
Szkoda, bo ja bym takiego szczeniaczka chciała pomieć.

Posted

Czekam na adres:)
[quote name='malagos']Szeleczki - bardzo :) Szampon na szczęście nie, bo wszystkie maja skórę zdrową.
Dziś zrobiłam kilka zdjęć w sadzie, gdzie spędzamy każdą wolną chwilkę. Sunie się bawią, szaleją, ze trudno je uchwycić, chyba że.... wszystkie kopią dołki! Kret to wróg! Jedna zaczyna, zaraz całe stado mi drzewka podkopuje!

Posted

Ech........ sadu zazdraszam:)
Cudne są:)

[quote name='malagos']Szeleczki - bardzo :) Szampon na szczęście nie, bo wszystkie maja skórę zdrową.