Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Ale może już nie są? Które to jedne niedobre? jakieś nie ze świetokrzyskiego zapewne.... Biggosowa i Józefka? Tia...no teraz toś wymyśliła, wiesz :diabloti: przecież ja z Bocianową Biggosową jesteśmy wery grzeczne :loveu: Quote
wegielkowa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Tia...no teraz toś wymyśliła, wiesz :diabloti: przecież ja z Bocianową Biggosową jesteśmy wery grzeczne :loveu:[/QUOTE] a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać:). Kocham Józefkę:) Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Ale może już nie są? Które to jedne niedobre? jakieś nie ze świetokrzyskiego zapewne.... Biggosowa i Józefka?[/QUOTE] One też??? :crazyeye: [quote name='wegielkowa']a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać:). Kocham Józefkę:)[/QUOTE] Kolejna miłość Ziutencji wyznaje :roll: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać:). Kocham Józefkę:)[/QUOTE] Zaraz idę, zaraz idę, bo już tak krzyczysz na mnie tu i na kieleckim, że pójdę sobie :eviltong: Ja też Cię Kocham Wągliczku :loveu: [quote name='Gosiapk']One też??? :crazyeye: [/QUOTE] A skąd, coś wąglik pokręcił :evil_lol: [quote name='wegielkowa']Kolejna miłość Ziutencji wyznaje :roll:[/QUOTE] Łojjj....prawda :oops: :loveu: :oops: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='wegielkowa']a tak sobie napisałam, żeby sprawdzić, czy do łóżka poszliście we trójkę spać :). Kocham Józefkę:)[/QUOTE] Że niby jak? Tak wszytkie razem? Do jednego? Quote
Gusiaczek Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Uuuuuuuuuuu, zimny poranek .... zatem tym cieplej witam:) Mizianki dla stadka:) Quote
Ziutka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Gusiaczek']Uuuuuuuuuuu, zimny poranek .... zatem tym cieplej witam:) Mizianki dla stadka:)[/QUOTE] Cześć Gusiaczku :) no ziiiimny jak nie wiem co, brrr! Quote
Nutusia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jaki zimny? 10 stopni... Gusiaczku, toć dla Ciebie to już prawie upał! ;) Wiem, wiem, "prawie" robi ogromną różnicę :) Quote
malagos Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Ten wiaterek taki dokuczliwy, ale PANIOM Z KIELECKIEGO nie dziwny, nie? :diabloti: Meldujemy się w piątkowe popołudnie i oświadczam, że sama sobie daję rade z tym swoim (i nie swoim) bydłem, aż do poniedziałku. Stado grzeczne, tylko Pchełka coś kaszle? chrząka? zaraz poszukam jakiegoś leku nie-w-zastzyku, bo sama nie podam.......:roll: Quote
malagos Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Zamówiłam 2 worki karmy, dla psów 5 - 10 kg oraz smaczki (batoniki mięsne do gryzienia), żujki ze skóry - przydadzą się Pchełce :) Choć i Szelka ślicznie się bawi zabawkami :) Quote
malagos Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Mazowszanko, bardzo Ci dziękuję za bazarek na te 3 biedy - kupię obróżki, zaszczepimy Szelkę, na jedzenie codzienne też idzie kasy niemało ........ Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='malagos']Ten wiaterek taki dokuczliwy, ale PANIOM Z KIELECKIEGO nie dziwny, nie? :diabloti: Meldujemy się w piątkowe popołudnie i oświadczam, że sama sobie daję rade z tym swoim (i nie swoim) bydłem, aż do poniedziałku. Stado grzeczne, tylko Pchełka coś kaszle? chrząka? zaraz poszukam jakiegoś leku nie-w-zastzyku, bo sama nie podam.......:roll:[/QUOTE] A u nas w kieleckiem dziś nie wieje:) Szanowna Pani Bocianowa:) Quote
beta ata Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Mam mała obrózke nadwyżkową, kupiłam dla tymczasowiczki Melki, jak miala do mnie przyjechać, ale ona już miala , dziewczyny z wolontariatu kupiły jej taka sliczną, wypasioną :-) Chcesz? przeslac mogę. Różowa jest :cool3: Mam też czarna, uzywaną, ale malo i w bardzo dobrym stanie. Jekie rozmiary potrzebujesz dla psic? Bo mam tez jeszcze jakies większe na zbyciu. Quote
malagos Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='beta ata']Mam mała obrózke nadwyżkową, kupiłam dla tymczasowiczki Melki, jak miala do mnie przyjechać, ale ona już miala , dziewczyny z wolontariatu kupiły jej taka sliczną, wypasioną :-) Chcesz? przeslac mogę. Różowa jest :cool3: Mam też czarna, uzywaną, ale malo i w bardzo dobrym stanie. Jekie rozmiary potrzebujesz dla psic? Bo mam tez jeszcze jakies większe na zbyciu.[/QUOTE] Obróżki się oczywiście przydadzą, dziękuję bardzo! :) np. szyja u Szelki to 30 cm, u Pchełki 20 cm, u Misi tez 30 cm. Mam duże obróżki, bo kupowałam na bazarku "na wszelki wypadek", a że biorę małe sunie, potem idą najczęściej w świat z tymi obróżkami, to i sie wyczerpały...... Prawie umówieni jesteśmy z Miśką na sterylkę na środę. Quote
Gusiaczek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 U nas szeleczki na maliznę i szampon Hexoderm, chcesz? Quote
malagos Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Szeleczki - bardzo :) Szampon na szczęście nie, bo wszystkie maja skórę zdrową. Dziś zrobiłam kilka zdjęć w sadzie, gdzie spędzamy każdą wolną chwilkę. Sunie się bawią, szaleją, ze trudno je uchwycić, chyba że.... wszystkie kopią dołki! Kret to wróg! Jedna zaczyna, zaraz całe stado mi drzewka podkopuje! Quote
asiuniab Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 klęska urodzaju suń; fajne stadko, teraz też i fajne stadko domów powinno się zgłosić:) Quote
malagos Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Taaaa, powinno......... a tu cisza......... Zwłaszcza dom dla Pchełki potrzebny! chociaż tymczasowy domowy! W kojcu próbowałam ją zamknąć, płacze. Jak wychodzę na tyle godzin, nie mogę zostawić jej w domu, dałam więc budkę na tarasie i koce i materacyk. Ale teraz chłodno, Pchełka zaczęła kasłać. W srodę zabieram Miśkę do domu - to już dodatkowy pies w domu, a umowa z rodziną jest tylko na jedną tymczasowiczkę. Proszę, czy może ktoś jej dać dom tymczasowy, taki z prawdziwego zdarzenia, z nauką czystości i zachowania? Quote
Mazowszanka13 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 To Misia już odważna się zrobiła. Dziwię się, że nie ma odzewu. Zwykle małe suczki szybko schodzę, zwłaszcza u Ciebie ;) Nie pomogę z DT, niestety. Nawet gdybym była na wsi, bo moje cholery szczeniaków nie lubią. Szkoda, bo ja bym takiego szczeniaczka chciała pomieć. Quote
Ziutka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 DLa mnie też jest to dziwne, że nikt nie dzwoni o suczki :( Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Wiem, że ciężko Bocianom, ale stadko kapitalne:). Quote
Gusiaczek Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Czekam na adres:) [quote name='malagos']Szeleczki - bardzo :) Szampon na szczęście nie, bo wszystkie maja skórę zdrową. Dziś zrobiłam kilka zdjęć w sadzie, gdzie spędzamy każdą wolną chwilkę. Sunie się bawią, szaleją, ze trudno je uchwycić, chyba że.... wszystkie kopią dołki! Kret to wróg! Jedna zaczyna, zaraz całe stado mi drzewka podkopuje! Quote
Gusiaczek Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ech........ sadu zazdraszam:) Cudne są:) [quote name='malagos']Szeleczki - bardzo :) Szampon na szczęście nie, bo wszystkie maja skórę zdrową. Dziś zrobiłam kilka zdjęć w sadzie, gdzie spędzamy każdą wolną chwilkę. Sunie się bawią, szaleją, ze trudno je uchwycić, chyba że.... wszystkie kopią dołki! Kret to wróg! Jedna zaczyna, zaraz całe stado mi drzewka podkopuje! Quote
Mazowszanka13 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Każda suczka inna, wszystkie ładne :) Chociaż ja mam słabość do rasy wilk wiejski. A jeśli jest jeszcze miniaturowy, poręczny..... Quote
Recommended Posts