sybil Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 wieso napisał(a):teraz ma moznosc wylatania sie a kondycja przyjdzie sama :) a i Klementynka sie zalapala na filmik :) No właśnie, też przyuważyłam Klementynę, chociaż nie kwapiła się do biegania, Kluseczka kochana. Neska odzyskała radość życia :multi: Quote
Poker Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ona jest w świetnej kondycji pycho-fizycznej.Zupełnie jak pies nie ze schroniska. Quote
malawaszka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Poker napisał(a):Ona jest w świetnej kondycji pycho-fizycznej.Zupełnie jak pies nie ze schroniska. no te moje też takie fajne są, Frodek tylko widać, że nie lubi mocniejszego tonu i ma momenty, że się boi, ale jak się do niego łagodnie i z radością podchodzi to on aż kipi z radochy Quote
ULKA12 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Neska na samym początku przy gwałtowniejszym ruchu padała na ziemię ale szybko doszła do siebie. Może była krótko w schronisku? Jutro z Neską jedziemy na sterylkę. Aaaa i najważniejsze Neska bardzo ładnie reaguje na koty interesuje sie ich jedzeniem bardziej, niz nimi, spokojnie w domu może być kot. Edited August 25, 2012 by ULKA12 Quote
malawaszka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 o to dobra wiadomość o kotach :lol: Frodek raczej nie ignoruje kotów... Quote
Poker Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 I co z wizytą PA? W razie czego muszę zaplanować czasowo. Quote
malawaszka Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Poker napisał(a):I co z wizytą PA? W razie czego muszę zaplanować czasowo. chyba nic z tego dzisiaj bo nie mam odpowiedzi jeszcze, ale LILU odpisała i pomoże w razie czego - dziękuję!!!! Quote
weszka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Zapisuję sobie. Cudne są wszystkie już poza tym mordorem. Quote
ULKA12 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Neska już po sterylce, na razie cierpi ale mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Quote
WATACHA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ULKA12 napisał(a):Neska już po sterylce, na razie cierpi ale mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Ale szybciutko Quote
Saththa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 WATACHA napisał(a):Ale szybciutko włąsnie :) Dopeiro przeczytałam ze sterylka a to juz po :lol: Quote
ULKA12 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Neska weszła na miejsce innej suni, która miała być sterylizowana, która niestety dostała cieczki. A szkoda było aby zabieg odwoływać do tego bałyśmy się, że ona również dostanie cieczki a wtedy adopcja przesunęła by się co najmniej o kolejne 2 miesiące. A, że jest w dobrej kondycji nie było na co czekać. Neska niestety źle zniosła narkozę i teraz bez przerwy wymiotuje i ogólnie ma słabe samopoczucie, mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej. Do tego od nowa muszę zdobywać jej zaufanie bo chyba mnie obwinia za swój stan. Quote
Saththa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 A to dlatgo takie tempo. ak sie poczuje lepiej to pewnie jej przejdzie;) Quote
wilczy zew Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ULKA12 napisał(a):Do tego od nowa muszę zdobywać jej zaufanie bo chyba mnie obwinia za swój stan. z Mordziastą też tak miałam Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Ula i jak Neska? lepiej???? nie miałam wczoraj netu :angryy: co za beznadzieja! a psiaki miały cudne odwiedziny - dzięki Margi :multi: Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 pewnie lepiej bo z Ulą się wczoraj umówiłam, że będzie dzwoniła jakby się coś działo złego, brak telefonu to dobra wiadomość :) Quote
ULKA12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Z Neską zdecydowanie lepiej, już nie jest taka skurczona i wymioty ustały. Teraz to nawet na przysmak się skusiła. Oczywiście kołnierz jest beee i jak tylko może togo sobie zdejmuje. Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 a to pipka! oby nie majstrowała przy szwach! a jakie ma szwy? rozpuszczalne? Quote
ULKA12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Tak, rozpuszczalne. Ranka jak zwykle maleńka i mało widoczna :-) Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 ULKA12 napisał(a):Tak, rozpuszczalne. Ranka jak zwykle maleńka i mało widoczna :-) super!!!!!! Quote
ULKA12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Wczorajsza Neska, jeszcze bidulka. http://www.fotosik.pl" target="_blank"></a>"]http:// http://www.fotosik.pl" target="_blank"></a>"]http:// Wyraźnie nie chce być fotografowana w takim stanie :-) Quote
ULKA12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Wredna Neska chyba polubiła wizyty u weta bo koniecznie chce tam trafić. Kołnierz oczywiście zdjęty rana już nie wygląda tak ładnie. Zapryskałam jej to sreberkiem i zrobiłam takie prowizoryczne ubranko ale coś mam wrażenie, że do jutra będzie zdjęte. Kołnierza jej nie zakładałam bo aby go założyć ciaśniej musiałabym ją udusić. Quote
Recommended Posts