Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie suplementy powinna dostawać Mamba jak trochę zmiękły jej uszy? mam wrażenie, że ona trochę urosła ale przecież nie jakoś dużo w tydzień, zęby ma już dawno wymienione, a wydaje mi się, że uszy jej się zrobiły mniej sztywne i jak biegnie to klapią - chodzi o wapno czy jakieś glukozaminy?

powiem Wam, że strasznie mi szkoda ją oddawać - serio mogłabym mieć takiego psa - nawet bródka jej odrobinkę urosła hahaha specjalnie dla mnie chyba :D ale jest genialna! to dzieciak przecież, a jest tak mądra, tak wpatrzona w człowieka że szok!!!!

Posted

nie płacze - jest boska! jak był Frodo to on się wydzierał jak widział kogoś, a Mamba siedzi i patrzy z nastawionymi radarami, szczeknie kilka razy i grzecznie czeka, jak wracamy ze spaceru to pędzi w stronę kojca, siada i czeka na wpuszczenie i na smakołyki - oj będą mieli z niej ludzie pociechę! jest bardzo grzeczna!

Posted

Saththa napisał(a):
po lesie biegac nie wolno :)

gdzie Ty to wyczytałaś :stupid:

myślę,że na te uszy nic jej nie trzeba podawać,normalne odrzywianie wystarcza,w czasie wzrostu psa mogą klapać

Posted

malawaszka napisał(a):
nie płacze - jest boska! jak był Frodo to on się wydzierał jak widział kogoś, a Mamba siedzi i patrzy z nastawionymi radarami, szczeknie kilka razy i grzecznie czeka, jak wracamy ze spaceru to pędzi w stronę kojca, siada i czeka na wpuszczenie i na smakołyki - oj będą mieli z niej ludzie pociechę! jest bardzo grzeczna!

Wbiłaś mi nóż w serce, a teraz jeszcze nim świdrujesz :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Wbiłaś mi nóż w serce, a teraz jeszcze nim świdrujesz :(

co poradzę Kamila - to jest naprawdę pies doskonały w moim odczuciu i sama będę buczeć jutro jak pojedzie bo jest przecudna, to jest materiał na takiego "Psa Życia" i jak mi ktoś tego psa zmarnuje to chyba zatłukę...