malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 jakie suplementy powinna dostawać Mamba jak trochę zmiękły jej uszy? mam wrażenie, że ona trochę urosła ale przecież nie jakoś dużo w tydzień, zęby ma już dawno wymienione, a wydaje mi się, że uszy jej się zrobiły mniej sztywne i jak biegnie to klapią - chodzi o wapno czy jakieś glukozaminy? powiem Wam, że strasznie mi szkoda ją oddawać - serio mogłabym mieć takiego psa - nawet bródka jej odrobinkę urosła hahaha specjalnie dla mnie chyba :D ale jest genialna! to dzieciak przecież, a jest tak mądra, tak wpatrzona w człowieka że szok!!!! Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 ja nie wiem bo sznupom radary same stoją jak mają stać choćby nie wiem jak cudować żeby leżały haha Quote
Poker Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Zawiń uszy jak onkom ;) i nie stań się zbieraczką :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 foty są kiepskiej jakości bo zachmurzone niebo, ale no patrzcie jaka cudna Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 niektórzy z tej radości zaczęli chodzić po lesie :evil_lol: Quote
Margi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Mamba świetnie się bawiła z dziewczynkami.:-) Mnie się wydaje,że ona troszkę zrobiła się masywniejsza. Nie płacze sama w kojcu? Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 nie płacze - jest boska! jak był Frodo to on się wydzierał jak widział kogoś, a Mamba siedzi i patrzy z nastawionymi radarami, szczeknie kilka razy i grzecznie czeka, jak wracamy ze spaceru to pędzi w stronę kojca, siada i czeka na wpuszczenie i na smakołyki - oj będą mieli z niej ludzie pociechę! jest bardzo grzeczna! Quote
Saththa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 http://img100.imageshack.us/img100/4403/dsc0075s.jpg ale cudna;) po lesie biegac nie wolno :) ale ejst cudna i jak sie bawiii ahhhhhh :iloveyou: Quote
wilczy zew Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Saththa napisał(a):po lesie biegac nie wolno :) gdzie Ty to wyczytałaś :stupid: myślę,że na te uszy nic jej nie trzeba podawać,normalne odrzywianie wystarcza,w czasie wzrostu psa mogą klapać Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 malawaszka napisał(a):nie płacze - jest boska! jak był Frodo to on się wydzierał jak widział kogoś, a Mamba siedzi i patrzy z nastawionymi radarami, szczeknie kilka razy i grzecznie czeka, jak wracamy ze spaceru to pędzi w stronę kojca, siada i czeka na wpuszczenie i na smakołyki - oj będą mieli z niej ludzie pociechę! jest bardzo grzeczna! Wbiłaś mi nóż w serce, a teraz jeszcze nim świdrujesz :( Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Wbiłaś mi nóż w serce, a teraz jeszcze nim świdrujesz :( co poradzę Kamila - to jest naprawdę pies doskonały w moim odczuciu i sama będę buczeć jutro jak pojedzie bo jest przecudna, to jest materiał na takiego "Psa Życia" i jak mi ktoś tego psa zmarnuje to chyba zatłukę... Quote
wilczy zew Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Wbiłaś mi nóż w serce, a teraz jeszcze nim świdrujesz :( :calus: ..... Quote
wilczy zew Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='malawaszka'] to jest materiał na takiego "Psa Życia" i jak mi ktoś tego psa zmarnuje to chyba zatłukę... pomogę.... Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ona musi byc czlonkiem rodziny w samym srodku inaczej sie zmarnuje, gdybym nie miala Kredki to juz by byla u mnie....do agillity wspaniala... Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 No jak zmarnują, to mieszkam blisko i zrobię interwencję. A ostatnio jestem na fali, o czym pani z Vectry się już przekonała :lol: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 wieso napisał(a):zerce, zrob zanim zmarnuja :) nie podpuszczaj dziewczyny ;) są jakieś wieści od Froda? Quote
Recommended Posts