Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Wdzianko superaśne tylko dlaczego biednej suni po operacji każą ogródek podlewać??

Bo w życiu nie ma nic za darmo :-)
Z ubranka się proszę nie nabijać bo to i tak szczyt moich możliwości w tym względzie :-). Najważniejsze, że spełniło swoją rolę i ranka już zdecydowanie ładniejsza i suchutka bo nie memlana.

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja wiem? Mamba jest wielkości sznaucera średniego teraz - waży pewnie około 16 kg bo Frodek 15 a on okrąglejsza

No to moim zdaniem małe mieszkanie nie powinno być przeszkodą :(

Posted

farmerka63 napisał(a):
Nie rozumiem...Mamba do budy ????

malawaszka napisał(a):
ranyboskie skądżeś to wzięła???!!!! :mdleje: :lol:

to szeroko rozumiane zapędzenie się;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
no te dziewczyny co grymaszą na metraż

oj tam zaraz grymaszą - nie grymaszą tylko tylko poinformowały mnie nie wiedząc czy dla mnie jest to przeszkodą czy nie - a ponieważ to nie jest bernardyn tylko Mamba to może sobie mieszkać w małym mieszkanku

Posted

Spotkaliśmy się w Strzelcach Opolskich w pięknym Parku Miejskim :loveu: wróciłam do domu, powyprowadzałam burki i... padłam oczywiście ... Froduś ma strasznie fajną Rodzinę :loveu: po pierwszych straszkach, przekupiony smakołykami przylgnął do swojego Pana, siadał na Jego stopie i był grzeczny :multi: teraz właśnie Pani Justyna dzwoniła, że dojechali, Frodek zwiedza mieszkanie i jest cały zadowolony :multi: ależ jestem szczęśliwa!!!!

Dzięki, że tu jesteście z nami! :Rose: