Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Froduś, ile on musiał wycierpieć :-(. Ten śrut z drugiej łapki to mu wyłuska wet, czy tak zostanie ? Jak to cudownie, że Państwo chcą wziąć Frodo i zapewnią mu najlepszą opiekę :kciuki::kciuki::kciuki:

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokazac :)

ULKA12 napisał(a):
A ja troszkę informacji o Nesce podsyłam, może do niej też się szczęście uśmiechnie.

Neska nie zna mieszkania w domu, co prawda zachowuje czystość, ale wszystkie domowe urządzenia budzą w niej strach. Dzisiaj zabrałam ją do mieszkania i było to dla niej bardzo traumatyczne przeżycie. Telewizor, odkurzacz to potwory przed którymi trzeba uciekać, nie mówiąc o schodach, po których trzeba było ją wnosić. Cały czas była napięta dopiero po jakiś 2h położyła się i usnęła ale była ciągle czujna. Pozytywne jest to, że powinna się szybko przyzwyczaić bo jest bardzo ciekawska i mam wrażenie, że to taka sunia "chciałabym a boję się". Ranka posterylkowa troszkę lepsza Neska łazi we własnoręcznie wykonanym przeze mnie ubranku z poszewki i jestem z niego dumna :-)

Posted

[quote name='wilczy zew']
przecież nie jesteś zbieraczką

no i właśnie dlatego pojadą do domków - te z kojca łatwiej mi oddawać bo nie lubię tego rozwiązania... ale co zrobić - lepsze to niż schroniska czy inne dziadostwa...

[quote name='Poker']Nie martw się , mogę Ci Frygę podesłać, to się trochę rozerwiesz :evil_lol:

haha mam w domu małą Furię - 3,8 kg żywej Furii :D strach się bać norrmalnie - muszę jakiś sprzęt do nagrywania skombinować to Wam pokażę jak ona się bawi haha

[quote name='ULKA12']A ja troszkę informacji o Nesce podsyłam, może do niej też się szczęście uśmiechnie.

Neska nie zna mieszkania w domu, co prawda zachowuje czystość, ale wszystkie domowe urządzenia budzą w niej strach. Dzisiaj zabrałam ją do mieszkania i było to dla niej bardzo traumatyczne przeżycie. Telewizor, odkurzacz to potwory przed którymi trzeba uciekać, nie mówiąc o schodach, po których trzeba było ją wnosić. Cały czas była napięta dopiero po jakiś 2h położyła się i usnęła ale była ciągle czujna. Pozytywne jest to, że powinna się szybko przyzwyczaić bo jest bardzo ciekawska i mam wrażenie, że to taka sunia "chciałabym a boję się". Ranka posterylkowa troszkę lepsza Neska łazi we własnoręcznie wykonanym przeze mnie ubranku z poszewki i jestem z niego dumna :-)

pokazać :loveu: biedna Nesunia! w ciągu kilku najbliższych dni podjadę na sesję Neski i szybko ogłaszamy!

[quote name='sybisia']Biedny Froduś, ile on musiał wycierpieć :-(. Ten śrut z drugiej łapki to mu wyłuska wet, czy tak zostanie ? Jak to cudownie, że Państwo chcą wziąć Frodo i zapewnią mu najlepszą opiekę :kciuki::kciuki::kciuki:

zostanie usunięty podczas kastracji - dr Niedzielski zadecyduje co i kiedy trzeba robić

Posted

malawaszka napisał(a):
no i właśnie dlatego pojadą do domków - te z kojca łatwiej mi oddawać bo nie lubię tego rozwiązania... ale co zrobić - lepsze to niż schroniska czy inne dziadostwa...

to nie jest aż tak złe rozwiązanie,najważniejsze że pomaga

Posted

bo to sa lobuzy :) jeszcze bedzie paczuszka i ten nieszczesny tunel ktory bedzie jechal w Twoja strone juz drugi raz....ale musimy poczekac bo lobuzowi z S popslo sie autko....

malawaszka napisał(a):
hihi ale najważniejsze, że udaje nam się zawsze ustalić :lol:

Posted

Czytałam o Frodzie na FB się uśmiechnełam tak ze prawie.... rozerwałam sobie buzie;)

A co do kojca... to ja uważam, ze lepszy kojec i super warunki niż gnicie w schronie...

Posted

Brawa dla Państwa, brawa dla maławaszka.:klacz:
Właśnie miałam się pytać czy wznawiać ogłoszenia Mamby. Czekam na kolejnych kandydatów.

Posted

hahah ale czad :lol:

z wizytą dla Mamby jeszcze czekam na info konkretniejsze, póki co jedyne co dziewczyny zmartwiło to to, że małe mieszkanko, ale kurde pies nie ma się w domu wybiegiwać tylko na spacerach c'nie??? a Mamba znowu jakimś gigantem nie będzie

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah ale czad :lol:

z wizytą dla Mamby jeszcze czekam na info konkretniejsze, póki co jedyne co dziewczyny zmartwiło to to, że małe mieszkanko, ale kurde pies nie ma się w domu wybiegiwać tylko na spacerach c'nie??? a Mamba znowu jakimś gigantem nie będzie

Jak małe? Ja mam małe i sobie u siebie wyobrażam Mambę :lol: Ona dużo większa od Gabrysia?

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak małe? Ja mam małe i sobie u siebie wyobrażam Mambę :lol: Ona dużo większa od Gabrysia?

a ja wiem? Mamba jest wielkości sznaucera średniego teraz - waży pewnie około 16 kg bo Frodek 15 a on okrąglejsza