Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha szalone baby :lol: psiule zainstalowane, bardzo fajne wszystkie - do Uli zawiozłam czarną średniaczkę w obawie jakiejś niespodzianki cieczkowej, a u mnie jest chłopak i suczka dzieciaczek - dzieciaczek wielkości średniaków jest no i właściwie po ciemku to ja nie wiem ile ona ma ze sznaucera haha będę miała piękną czarną ONkę chyba z jakąś może mikro bródką - ale jest cudowna, porobię jutro foty to zobaczycie :loveu:

bardzo bym chciała, żeby wszystkie pieski tam w tym schronisku były takie jak te - nie są chude, no chłopak trochę jest, ale nie szkielet - taki normalny, ale za to ma powycinane już te frędzle okropne, suczki obydwie grubiutkie

Posted

[quote name='WATACHA']A ja chyba idę smażyć kotlety ;)[/QUOTE]

Matko jak nie marchewka po nocy to kotlety.
[quote name='wilczy zew']jakie te kotlety?[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']schabowe dla męża :)[/QUOTE]

a zmarchewką?
[quote name='wilczy zew']to dobrze :)

dobrze,że już jesteście :multi:[/QUOTE]

I ja sie cieszę :) Super ze juz poinstalowane i w domu.

Burze bede miała albo tylko tak głośno bedzie.

Wracam do spania :)

Posted

Doczekałam się jednak :)
Jak fajnie , że wszystko poszło gładko.
Własnie mi się wydawało, że ta mała ma okrąglutki brzuszek.Czekamy na zdjęcia i relacje po pierwszej nocce.

Posted

no oczywiście, że jojczą tam teraz... ja pewnie nie pośpię, zresztą jestem tak nabuzowana że spanie mi minęło... tylko w samochodzie jak wytrzeszczałam patrzały to mnie szczypały i chciało się spać :D nie lubię i nie umiem jeździć w nocy! a Pati-C dopiero wraca do Wawy :mdleje: będzie w domu koło 4-5 :mdleje: ja to jestem cienki bolek na takie jazdy

Posted

Ja nie doczekałam więc rano doczytuję.
Dobrze,że psiaczki już rozlokowane.Teraz czeka was dzień pełen wrażeń przy poznawaniu się.:lol:

Posted

[quote name='Poker']Tyż się doczekałam . Teraz imiona trzeba powymyślać.[/QUOTE]

jakie imiona, jakie imiona?...imię...dla pieska :eviltong:, bo dziewczynki już mają :lol:.Nikt nie zgłaszał sprzeciwów:p.....nooooooooo chyba, że Prezesowa się nie zgadza to wtedy już inna sprawa :evil_lol:

Posted

Moja czarnulka, trochę wycofana, jest wpatrzona w człowieka ale każdy gwałtowniejszy gest powoduje padnięcie na ziemię. Do psów ok ale nie da sobie w kaszę dmuchać jak jej się bardzo nie podoba potrafi się odezwać ale to raczej tak na zasadzie:dajcie mi spokój. Na smyczy chodzi, trochę się plącze ale to do opanowania. Wczoraj na koty nie reagowała w ogóle, no poza tym, że zjadła ich jedzenie :-), psich chrupek nie chciała.
ma bardzo fajną sierść taką twardą, ogon cięty albo z takim krótkim sie urodziła, broda niewielka :-) Zdjęcia będą po południu.

Nadając im imiona pamiętajcie, że ja je będę musiała używać na co dzień i bardzo bym chciała sobie nie połamać języka:evil_lol: Jeśli bym mogła prosić to jakieś imię bez litery "R" i dla tej mojej to musi być coś delikatnego, bo ona taka delikatna i subtelna jest.

Posted

No ja właśnie wróciłam ze spaceru zapoznawczego haha... ta mała to... no szczeniak szaleniec - pisałam już, że wolę staruszki? :D Ale fajna jest - ja bym ją nazwała Mamba - Czarna Mamba :D vel owczarek poniemiecki :D jak postawi uszy to :crazyeye: wylękniona momentami, ale bez paniki i szybko się przekonuje.
Chłopak... tu nie będzie łatwo i boję się, że nas zima zastanie :( na jednym oku ma zaćmy trochę, ta łapka kulejąca, jakieś tłuszczaki też są, nie wiem czy on słabo słyszy czy ma mnie jeszcze w d...e ;) boi się i na pewno był bity... jak wypuściłam ich z kojca na wybieg to nie chciał podejść, uciekał przede mną, dopiero na spokojnie go zachęciłam parówką, ale łatwo nie będzie bo nie rzuca się na jedzenie jak ta mała Mambucha, ale jak mi zaufał to zaglądał na mnie co jakiś czas i się cieszył, no ale wielkiego kontaktu nie ma z nim jeszcze - wącha sobie, znaczy, radochę miał z tarzania w trawie ogromną :loveu: nie mam pomysłu na imię dla niego bo jeszcze nie wiem jaki jest

Nocka bardzo grzecznie minęła, na początku tam było jęczane i marudzone, ale jak szłam spać to już spali, rano też spokój był o dziwo - chyba im dobrze, że są we dwójkę