malawaszka Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Zapisałam nas do fanimani.pl - okazuje się, że mocno jestem opóźniona w takich różnych sprawach - wszyscy już tam są od dawna :/ ale ja nie wyrabiam z tym wszystkim :( przydałby się ktoś kto by się zajmował takimi różnymi nowościami, social media czy co tam... :( https://fanimani.pl/sznaucery-w-potrzebie-podgrupa-fundacji-viva/ Zrób zakupy w jednym z 700 współpracujących z nami sklepów Chcesz kupić artykuły spożywcze, książkę, ubrania albo sprzęt elektroniczny, a może jeszcze coś innego? Robiąc zakupy przez FaniMani.pl, wskazany procent wartości Twojej transakcji wraca do wybranej przez Ciebie organizacji w formie darowizny. I to nic Cię nie kosztuje. Quote
ania0112 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Kurde A ja zaledwie kilka dni temu zamawialam książkę z empiku... nigdy nie słyszałam o fanimani :) Quote
Pysia Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 no a ja wczoraj zrobiłam dla znajomych zakupy na 370 zł. w zooplus... Wcześnie napisałaś... Quote
malawaszka Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 napisałam od razu jak zarejestrowałam się tam.... wcześniej też pojęcia nie miałam o tym... pamiętajcie "na zaś" bo nic drożej nie płacimy a grosiki wracają Quote
malawaszka Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 wydarzenie Teddyego wreszcie zrobiłam, udostępniajcie, zapraszajcie znajomych https://www.facebook.com/events/1474272582876093/ Quote
Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Malawaszko na wątku "Maleństwa ze schronu..." mari 23 poszukuje sznaucerkowatego :) Advanced Member Members 13028 postów Napisany Dzisiaj, 20:26 kochane szmaucerkowe ciocie - smutno mi, bo odszedł nagle, na zawał serca kochany Maksio [*] pan miał go adoptowanego ode mnie, jest zrozpaczony, to samotny pan po 60-tce może znajdzie się dla niego kopia Maksia? ( DOlny Sląsk, okolice Srody Sląskiej) ręczę za pana - miłość i dobre warunki gwarantowane Quote
ULKA12 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ja tylko chciałam uprzejmie donieść, że Monika wczoraj robiła sesję zdjęciową Czorcikową i do dzisiaj nigdzie jej nie można podziwiać tzn sesji. Na pewno Malawaszka chce sobie te zdjęcia przywłaszczyć i samotnie napawać się urodą Czorcikowego pyszczka. Nam tej przyjemności odmawiając. Uprzejmie proszę o wywarcie nacisku na wyżej wzmiankowaną aby opublikowała zdjęcia szerszej publiczności. Dziękuję 1 Quote
malawaszka Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 aaa żebyś wiedziała - kocham go... masakra... i pozazdrościłam mu urody i dziś ostrzygłam Piździę i Tinę i mam już swoje śłiczne czarnuszki :P włala Quote
ania0112 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Śliczny! Kto to jest czorcik? Chłopak z tej czwórki?A ttedy już zmienił miejscowke ?" Quote
malawaszka Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Nie ma już Vikuni... jest ból, potworny ból, bunt na niesprawiedliwość świata, jest moje rozsypane serce...Stanęłyśmy pod ścianą - leki przestawały działać, wyższe dawki powodowały okropne skutki uboczne... to małe kochane stworzonko już dłużej nie dało rady. Nienawidzę dziś świata za to co się stało, za to że ktoś kiedyś ją tak strasznie skrzywdził, za to, że mimo walki, nie udało mi się jej pomóc... Kocham Cię Vikulinko moja i nigdy nie zapomnę... a teraz już śpij spokojnie ['] Quote
mala_czarna Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Słoneczko kochane, jedyne pocieszenie, że Monika tak Cie kochała, dbała, że dała Ci kochany i opiekuńczy dom, na te ostatnie dni. Jestem w szoku, byłam pewna, że już ku dobremu idzie. Wszystkie brodate mordki tam na Ciebie czekają, i moja Wiki też!!! [*] [*] Quote
danyww Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 [*] Nie jestem w stanie więcej napisać. Trzymaj się Monika. Quote
rozi Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Jak to nie udało Ci się jej pomóc! Pomogłaś najbardziej na świecie. Quote
Margi Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Viki [*] Na koniec życia miałaś najlepszy dom pod słońcem. Trzymaj się Monika. Quote
sybil Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Vikuniu żegnaj . Bądź szczęśliwa po Tamtej Stronie i biegaj zdrowa z pieseczkami, które wcześniej odeszły. Czas z Moniką był najszczęśliwszy w Twoim życiu. Moniko, bardzo mi przykro i żal 1 Quote
Recommended Posts