WATACHA Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Dziewczyny spijcie trochę więcej , bo na dłuższą metę to może być niebezpieczne.Współczuje szaleńca. Quote
Pysia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 zyty p/a w Warszawie w dzielnicy Praga Południe. Pilne.... Dla naszej nowej podopiecznej- Laleczki. Wczoraj dotarła do nas ( do mnie na DT) a dzisiaj juz jest chętny domek. Może jechać do niego jak dobrze pójdzie juz w niedziele. Ale wizyta aaaaaaaaa Quote
malawaszka Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 jezu jakaś ty dopolona :lol: mówiłam Ci, że wysłałam pytanie do dziewczyny co tam mieszka - wyślij też - może szybciej odpisze :eviltong: to Sleepingbyday Quote
Pysia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nie mówqiłaś. Powiedziałaś tylko że szukasz! Może chciałaś powiedzieć ale nie zdarzyłaś ;p Możliwe że pojedzie w niedziele? Bo mnie ta Szura na wątrobie siedzi hahaha Quote
malawaszka Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 no nie wiem jeszcze czy możliwe że pojedzie w niedzielę - ja mam dzisiaj taki młyn psi, że głowa mała - nic jeszcze w pracy nia zrobiłam :shock: bo cały czas na telefonie wiszę - właśnie Agent ma odwiedziny :mdleje: Quote
JankaBezZiemii Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='malawaszka']no nie wiem jeszcze czy możliwe że pojedzie w niedzielę - ja mam dzisiaj taki młyn psi, że głowa mała - nic jeszcze w pracy nia zrobiłam :shock: bo cały czas na telefonie wiszę - właśnie Agent ma odwiedziny :mdleje:[/QUOTE] aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! może może może Quote
WATACHA Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='malawaszka']no nie wiem jeszcze czy możliwe że pojedzie w niedzielę - ja mam dzisiaj taki młyn psi, że głowa mała - nic jeszcze w pracy nia zrobiłam :shock: bo cały czas na telefonie wiszę - właśnie Agent ma odwiedziny :mdleje:[/QUOTE] Czyli coś się dzieje :)? Monika zgubiłam Twój wątek :(.Chciałam skasować coś innego, a strona się przesunęła i klikło mi chyba na niego. Quote
Margi Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10925-Sznupkowy-Oddzia%C5%82-Psychiatryczny-vs-Geriatria-i-koty-no-i-ja?p=22134459#post22134459[/url] Quote
WATACHA Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Margi'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/10925-Sznupkowy-Oddzia%C5%82-Psychiatryczny-vs-Geriatria-i-koty-no-i-ja?p=22134459#post22134459"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10925-Sznupkowy-Oddział-Psychiatryczny-vs-Geriatria-i-koty-no-i-ja?p=22134459#post22134459[/URL][/QUOTE] :Rose::calus::iloveyou: Quote
malawaszka Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 no kurcze ja siedzę jak na szpilkach... a tymczasem... PILNE!!!! SZUKAMY POMOCY dla sznaucera olbrzyma - złapany wczoraj w okolicach Radomia przez Pania Kasię ze schroniska. pies wystraszony, w łapie miał wbity od dawna drut - przeszedł operację, drut usunięto. Łapa na RTG wygląda prawie dobrze - palce trochę zniekształcone przez ten drut. Musiał bardzo cierpieć. Pies od ponad roku koczował we wsi, przeganiany przez mieszkańców, pomieszkiwał pod domem jakiegoś pijaczka, nie dawał się złapać, podejść do siebie - taki dzikus skrzywdzony. Poszukiwany dom stały lub tymczasowy, ten pies potrzebuje czasu żeby zaufać ludziom na nowo. Ma około 8 lat. teraz przebywa w lecznicy w Radomiu, ale musi ją opuścić. [IMG]https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10250066_772155082816102_2372789099628064866_n.jpg[/IMG] Quote
marako Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Jaki biedak, tak kocham olbrzymy, ale teraz niemożliwe jest wzięcie tu kogokolwiek pod dach. Nawet jak wyprawię Indię, to teraz w pracy najgorętszy okres do końca czerwca i kompletnie bym nie poradziła sobie z tymczasem. Quote
marako Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Już 4 doby minęły. Rana wygląda dobrze (w niedzielę miała zmianę opatrunku u weta). Nawet w niedzielę zaczęła stawać na tej łapie. Ale już wczoraj przestała i chodzi na trzech. W środę jadę do kontroli i zobaczymy. India nas opuści w tym tygodniu, chyba się zapłaczę. Robiłam jej dziś rtg zębów (czy wyjdą po tym złamaniu kości jarzmowej). Wszystkie piękne i duże już się pchają do wychodzenia. Guz zmalał, prawie nie do wyczucia. Chciałam się upewnić, czy będzie wystawowa, bo chyba niezły domek jej się trafił, ale z ambicjami do pokazywania na wystawach. (będzie kochaną jedynaczką, trochę szkoda, ale lepiej niż jedną z 10 w kojcu, bo i takie miałam osoby chętne, po opisie, że jest ładna). Nawet robiłam jej próbę reakcji na strzały (mąż strzelił, jak sikała i nawet nie raczyła przerwać, tylko się obejrzała, co to za hałas). Dziewczyna jest bombowa, odważna i przebojowa. Ale też uwielbia się przytulać. Szkoda, że nie mamy czasu na zajęcie się nią - lepiej będzie miała u kogoś innego, niż u nas i to jest główny powód, że nie zatrzymujemy jej. No i z tymczasów musiałabym zrezygnować, a tego nie chciałabym. Quote
Pysia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 O! Super! To trzymam kciuki aby wszystko się powiodło :) Quote
Margi Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 To superowo,że Indii fajny domek się trafił,bo to cudowna sunia.:loveu: Grace trzymaj się dziewczyno.Ma być dobrze.:kciuki: Quote
malawaszka Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='marako']Już 4 doby minęły. Rana wygląda dobrze (w niedzielę miała zmianę opatrunku u weta). Nawet w niedzielę zaczęła stawać na tej łapie. Ale już wczoraj przestała i chodzi na trzech. W środę jadę do kontroli i zobaczymy. India nas opuści w tym tygodniu, chyba się zapłaczę. Robiłam jej dziś rtg zębów (czy wyjdą po tym złamaniu kości jarzmowej). Wszystkie piękne i duże już się pchają do wychodzenia. Guz zmalał, prawie nie do wyczucia. Chciałam się upewnić, czy będzie wystawowa, bo chyba niezły domek jej się trafił, ale z ambicjami do pokazywania na wystawach. (będzie kochaną jedynaczką, trochę szkoda, ale lepiej niż jedną z 10 w kojcu, bo i takie miałam osoby chętne, po opisie, że jest ładna). Nawet robiłam jej próbę reakcji na strzały (mąż strzelił, jak sikała i nawet nie raczyła przerwać, tylko się obejrzała, co to za hałas). Dziewczyna jest bombowa, odważna i przebojowa. Ale też uwielbia się przytulać. Szkoda, że nie mamy czasu na zajęcie się nią - lepiej będzie miała u kogoś innego, niż u nas i to jest główny powód, że nie zatrzymujemy jej. No i z tymczasów musiałabym zrezygnować, a tego nie chciałabym.[/QUOTE] ojejku Grace bidulo - niech tam już będzie dobrze z łapką!!! i za super dom Indii trzymam :kciuki: Quote
wilczy zew Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Grace kuruj łapkę!! India to taki prawdziwy olbrzymek z charakteru :loveu: Quote
Saththa Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 3mam za Agenta i za Grace :) I za Indie też :) a i Marako dziś mnie olśniło skąd Twój nick się wział :B-fly: Quote
malawaszka Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Saththa']Marako dziś mnie olśniło skąd Twój nick się wział :B-fly:[/QUOTE] :roflt: Agent niestety nic z tego - rodzina fajna, ale on zbyt nieokrzesany i niewychowany dla nich - nie podołaliby. Jednak musi pobyć u Aśki i się ogarnąć, miesiące w hotelu zmarnowane kompletnie :shake: on nie umie nic :shake: Aśka mówi, że nawet na imię nie reaguje za specjalnie... a do tego musiał być pogryziony bo ma ślady i strupy - strupy nie mogą być ze schroniska bo to by musiałby być jakieś długotrwającestrupymutanty :roll: Quote
zerduszko Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='wilczy zew']wkurzają mnie takie hotele[/QUOTE] Bardzo mało jest innych :roll: Niestety się potwierdziło, ze jak w hotelu to pod ręką :roll: Quote
marako Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Saththa']3mam za Agenta i za Grace :) I za Indie też :) a i Marako dziś mnie olśniło skąd Twój nick się wział :B-fly:[/QUOTE] Sporo osób pisze maroko bo myślą, że to od mojej miłości do tego kraju. Quote
Recommended Posts