Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
Na razie staram się podchodzić do tego wszystkiego rozsądnie

Wiem, wiem, zastanawiam się tylko, czemu reagujesz takim popłochem, jak tylko zaczynam wspominać o ogłoszeniach i nowym domu :evil_lol: .

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj miałam chwilkę czasu i zrobiłam bonce ogłoszenia na gratce i kilku jeszcze serwisach ;)

łobuziak z niej - wczoraj na spacerku wywrociła mojego TZ - a swoją drogą chuchro z niego :evil_lol:

Posted

zaraz pogrzebie co tam jeszzce mi na kompie zostalo ;) jakas sesja pewnie będzie w weekend bo donvitow wpadnie z Maksi i będzie ciąg dalszy oswajania suczek ;)
Czy któraś z kochanych cioteczek umie zrobić bonowy banerek:razz: ?

Posted

Oj Karola, Ty to potrafisz uszczęśliwić skrzywdzone przez los boksie :crazyeye: Bona wygląda tak, jakby od zawsze była pod Twoją opieką. Zrobiłaś z niej bardzo szczęśliwego psa - i za to Ci po stokroć dziękuję.

Posted

Bonka poogłaszana gdzie można, zleciłam dzisiaj sobotnie wydanie w wyborczej - mam nadzieję, ze tym razem nie nabroiłam w treści i wydrukują ;)
Ale na razie zero - cisza absolutna...

Posted

wczoraj majac dosyć stresu na spacerkach - zrobiłam kolena próbę z kagańcem i na tyle odwróciło jej uwagę, że bardziej niż na obszczekiwaniu zależało jej na zdjęciu tego wstrętnego cosia z morki - by ło mi jej żal ale wytrzymałam i pod koniec spacerku nie było tak żle. marcin na wieczornym z kolei ją spuścił i jak byli w pobliżu domu kazał iść do domku - trafiła bezbłednie i bgzrecznie czekała pod furtką ;) ale z niej rozdwojona istotka :roll:

Posted

caroolcia napisał(a):
wczoraj majac dosyć stresu na spacerkach - zrobiłam kolena próbę z kagańcem i na tyle odwróciło jej uwagę, że bardziej niż na obszczekiwaniu zależało jej na zdjęciu tego wstrętnego cosia z morki - by ło mi jej żal ale wytrzymałam i pod koniec spacerku nie było tak żle. marcin na wieczornym z kolei ją spuścił i jak byli w pobliżu domu kazał iść do domku - trafiła bezbłednie i bgzrecznie czekała pod furtką ;) ale z niej rozdwojona istotka :roll:
Karolina, nie martw się. Ona po prostu potrzebuje szkolenia i twardej ręki. Psy uwielbiają reguły ;)
Co byś powiedziała na to, byśmy spędziły piątkowe popołudnie na placu treningowym pod okiem speca?

Posted

caroolcia napisał(a):
jestem za ;) a to już konret propozycja???
Wstępna. O której możesz w piątek wystartować z Bonką? Tam się jedzie ode mnie w piątki bitą godzinę :cool1:

Posted

w międzyczasie foteczki z wczorajszej sesji

mały piesek u Pańci na kolankach

jak mogłaś wstac i mnie z kolanek zgonić :shake:

Bonia spód ;)

Bona, czy batman....

Bona tyl

Bona góra

Bona front

Posted

GoniaP napisał(a):
tak, ale pojedziemy razem.

mi pasuje, jak potweirdzisz to daj znac o ktorej dokładnie i skąd wyruszamy ;) super jak sie uda ;) może ktośmądrzejszy coś doradzi...