MonikaP Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 caroolcia napisał(a):Na razie staram się podchodzić do tego wszystkiego rozsądnie Wiem, wiem, zastanawiam się tylko, czemu reagujesz takim popłochem, jak tylko zaczynam wspominać o ogłoszeniach i nowym domu :evil_lol: . Quote
caroolcia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzisiaj miałam chwilkę czasu i zrobiłam bonce ogłoszenia na gratce i kilku jeszcze serwisach ;) łobuziak z niej - wczoraj na spacerku wywrociła mojego TZ - a swoją drogą chuchro z niego :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 A jakieś świeżutkie zdjęcia możemy prosić??? Quote
caroolcia Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 zaraz pogrzebie co tam jeszzce mi na kompie zostalo ;) jakas sesja pewnie będzie w weekend bo donvitow wpadnie z Maksi i będzie ciąg dalszy oswajania suczek ;) Czy któraś z kochanych cioteczek umie zrobić bonowy banerek:razz: ? Quote
caroolcia Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 i prosze bardzo - nowe foteczki (widziała j tylko Monika ;)) Quote
GoniaP Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Oj Karola, Ty to potrafisz uszczęśliwić skrzywdzone przez los boksie :crazyeye: Bona wygląda tak, jakby od zawsze była pod Twoją opieką. Zrobiłaś z niej bardzo szczęśliwego psa - i za to Ci po stokroć dziękuję. Quote
caroolcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ach widze ze wczorajsze posty poznikały...;( Quote
caroolcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bonka poogłaszana gdzie można, zleciłam dzisiaj sobotnie wydanie w wyborczej - mam nadzieję, ze tym razem nie nabroiłam w treści i wydrukują ;) Ale na razie zero - cisza absolutna... Quote
la_pegaza Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 i tu Bońkę ;) http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/index.php lepiej cisza niż telefony że włosy stają :eek2: Quote
caroolcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bardziej mnie martwi charakterek Bony i agresja wobec osob trzecich na spacerkach, ale moze gonia da radę umówić nas ze szkoleniowcem i on coś mądrego podpowie.... Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 wczoraj majac dosyć stresu na spacerkach - zrobiłam kolena próbę z kagańcem i na tyle odwróciło jej uwagę, że bardziej niż na obszczekiwaniu zależało jej na zdjęciu tego wstrętnego cosia z morki - by ło mi jej żal ale wytrzymałam i pod koniec spacerku nie było tak żle. marcin na wieczornym z kolei ją spuścił i jak byli w pobliżu domu kazał iść do domku - trafiła bezbłednie i bgzrecznie czekała pod furtką ;) ale z niej rozdwojona istotka :roll: Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):wczoraj majac dosyć stresu na spacerkach - zrobiłam kolena próbę z kagańcem i na tyle odwróciło jej uwagę, że bardziej niż na obszczekiwaniu zależało jej na zdjęciu tego wstrętnego cosia z morki - by ło mi jej żal ale wytrzymałam i pod koniec spacerku nie było tak żle. marcin na wieczornym z kolei ją spuścił i jak byli w pobliżu domu kazał iść do domku - trafiła bezbłednie i bgzrecznie czekała pod furtką ;) ale z niej rozdwojona istotka :roll: Karolina, nie martw się. Ona po prostu potrzebuje szkolenia i twardej ręki. Psy uwielbiają reguły ;) Co byś powiedziała na to, byśmy spędziły piątkowe popołudnie na placu treningowym pod okiem speca? Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):jestem za ;) a to już konret propozycja??? Wstępna. O której możesz w piątek wystartować z Bonką? Tam się jedzie ode mnie w piątki bitą godzinę :cool1: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 w piatki + remont katowickiej ;( wolna bedę o 15-16, wystarczyloby? Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):w piatki + remont katowickiej ;( wolna bedę o 15-16, wystarczyloby? pewnie! Czyli umawiam się na (od) 17, ok? Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):tam na miejscu? tak, ale pojedziemy razem. Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 w międzyczasie foteczki z wczorajszej sesji mały piesek u Pańci na kolankach jak mogłaś wstac i mnie z kolanek zgonić :shake: Bonia spód ;) Bona, czy batman.... Bona tyl Bona góra Bona front Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 GoniaP napisał(a):tak, ale pojedziemy razem. mi pasuje, jak potweirdzisz to daj znac o ktorej dokładnie i skąd wyruszamy ;) super jak sie uda ;) może ktośmądrzejszy coś doradzi... Quote
Recommended Posts