Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To fakt, nie wpspomnaiłam jaka głupakwka była na koniec spacerku - dzikie szaleństwo: skoki, biegi i inne...;)

Monika, czy ja wam mam jakoś pomagac w szukaniu domku Boni, czy mam siedzieć cicho i się nie wtrącac?

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops: O matko, tak mi wstyd...:oops: Miałyśmy z Gonią przez ostatnie dni bardzo ciężkie przeżycia (będzie o tym wątek...) i trochę się już pogubiłam i poopóźniałam.
Karolino, przede wszystkim zdjęcia są wspaniałe :loveu: . I te świnki w bajorku, i Donvitow, co się uprał i w ogóle :evil_lol: .
Jeśli masz jakiś dom dla Bonki na oku, ew. możesz "rozpuścić wici", to będę bardzo wdzięczna za wszelkie wiadomości. Sama natomiast prosiłabym o jakieś "reprezentacyjne" zdjęcia Bony na maila : [email protected] - tzn. takie zdjęcia, które Twoim zdaniem najlepiej oddają jej urodę, osobowość, czar itd. ;-). Zrobimy ogłoszenia.

Posted

hmmm i to był twój błąd! teraz to ci skrzynke zawale!:evil_lol: bonia taka fotogeniczna...hihihi
ja z mojej strony nie ma sprawy rozpuszcze...a czy takie medium jak allegro wam odpowiada czy jesteście przeciwne?

Ojej co się stało.....?

Posted

ok, to postaram się coś ładnego przygotować i wyślę tobie do akceptacji?
w jakiej rozdzielczości wysąłc zdjęcia Bonki?

PS. Bonka przez płot nie szczeka na ludzi (pomagała mi siąć trawę - tzn dbała, żeby nie była za gęsto i wynosiła w futerku - chyba w domu też mi wykiełkuje):evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
ok, to postaram się coś ładnego przygotować i wyślę tobie do akceptacji?
w jakiej rozdzielczości wysąłc zdjęcia Bonki?

PS. Bonka przez płot nie szczeka na ludzi (pomagała mi siąć trawę - tzn dbała, żeby nie była za gęsto i wynosiła w futerku - chyba w domu też mi wykiełkuje):evil_lol:

Hm, myślę, że zdjęcia do 200 kilo wystarczą :-).
Moja Tośka zza płotu jest barrrdzo groźnym bokserem obronno-stróżującym :diabloti: . Trawę też przerzedza - pasąc się na niej jak koza :evil_lol: .

Posted

Monika Koty !!!. Bubia-Bona słodka. Ciągnie tylko przd spacerkiem. Jak wracaliśmy było lepiej. Z obszczekiwaniem przechodniów./ Jak wcześniej ją podrywałem z komendą "noga"- Marcin tak ją uczy -było tylko UUUUUUUU.? jest lepiej. Sunia chętna do nauki i wszystkiego. Jest słodziak.Bez uszkodzeń psychicznych.
Pozdrawiam

Posted

Tak!!!! Koty!!!!! Tak jest, Don Co....eeee...Donvitow, tak jest! Napisałam dwa razy pw w tej sprawie do Ciebie i dwa razy wywiało je w kosmos :angryy: . Zamelduję się, przysięgam. :look3:

Posted

Karolciu, ogłoszenie piękne, dziękuję!!! Ja się postaram dać ogłoszenie do Wyborczej - do działu internetowego o zwierzakach. Co jakiś czas któreś z nich drukują w wersji papierowej - może Boni się poszczęści ;-).

Posted

caroolcia napisał(a):
Przepraszam, już będę grzeczna :roll: i oczywiście bedę szukać intensywnie :lol:

Oj, ja chyba muszę porozmawiać z Twoim Tatą... :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
no wiesz co!!! ładne rzeczy... no tak kiedy brakuje argumentów to się po groźby sięga...
:lol:

No wieeesz :cool3: ... Jeśli już dojdziesz do wniosku, że bez bąków Bąki, znaczy się Bonki żyć nie możesz, to przecież jej siłą nie wyadoptujemy komuś innemu, ale... :evil_lol:

Posted

a musze się pochwalić że piesiaki już 3 dzień zostaja razem - nie zamknięte i jest super, a ja nie mam wyrzutow sumienia,że mała w zamknięciu :lol:
Wczoraj na spacerku kiedy spuściłam sunieczke ze smyczy (widziałyście człowieka psa - film?) no istne szaleństwo - głupawka na maksa i galopem kółeczka o srednicy 1 km ;) a ja się zastanwiam czy nie miała przodka charta - bo dokłądnie tak Bonia wygląda w galopie ;)