caroolcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To fakt, nie wpspomnaiłam jaka głupakwka była na koniec spacerku - dzikie szaleństwo: skoki, biegi i inne...;) Monika, czy ja wam mam jakoś pomagac w szukaniu domku Boni, czy mam siedzieć cicho i się nie wtrącac? Quote
MonikaP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 :oops: O matko, tak mi wstyd...:oops: Miałyśmy z Gonią przez ostatnie dni bardzo ciężkie przeżycia (będzie o tym wątek...) i trochę się już pogubiłam i poopóźniałam. Karolino, przede wszystkim zdjęcia są wspaniałe :loveu: . I te świnki w bajorku, i Donvitow, co się uprał i w ogóle :evil_lol: . Jeśli masz jakiś dom dla Bonki na oku, ew. możesz "rozpuścić wici", to będę bardzo wdzięczna za wszelkie wiadomości. Sama natomiast prosiłabym o jakieś "reprezentacyjne" zdjęcia Bony na maila : [email protected] - tzn. takie zdjęcia, które Twoim zdaniem najlepiej oddają jej urodę, osobowość, czar itd. ;-). Zrobimy ogłoszenia. Quote
caroolcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hmmm i to był twój błąd! teraz to ci skrzynke zawale!:evil_lol: bonia taka fotogeniczna...hihihi ja z mojej strony nie ma sprawy rozpuszcze...a czy takie medium jak allegro wam odpowiada czy jesteście przeciwne? Ojej co się stało.....? Quote
MonikaP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Takie medium jak allegro jak najbardziej nam odpowiada :-). Quote
caroolcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ok, to postaram się coś ładnego przygotować i wyślę tobie do akceptacji? w jakiej rozdzielczości wysąłc zdjęcia Bonki? PS. Bonka przez płot nie szczeka na ludzi (pomagała mi siąć trawę - tzn dbała, żeby nie była za gęsto i wynosiła w futerku - chyba w domu też mi wykiełkuje):evil_lol: Quote
la_pegaza Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Burbik uśmiech jak banan na zdjęciu powyżej :lol: Quote
MonikaP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 caroolcia napisał(a):ok, to postaram się coś ładnego przygotować i wyślę tobie do akceptacji? w jakiej rozdzielczości wysąłc zdjęcia Bonki? PS. Bonka przez płot nie szczeka na ludzi (pomagała mi siąć trawę - tzn dbała, żeby nie była za gęsto i wynosiła w futerku - chyba w domu też mi wykiełkuje):evil_lol: Hm, myślę, że zdjęcia do 200 kilo wystarczą :-). Moja Tośka zza płotu jest barrrdzo groźnym bokserem obronno-stróżującym :diabloti: . Trawę też przerzedza - pasąc się na niej jak koza :evil_lol: . Quote
Donvitow Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Monika Koty !!!. Bubia-Bona słodka. Ciągnie tylko przd spacerkiem. Jak wracaliśmy było lepiej. Z obszczekiwaniem przechodniów./ Jak wcześniej ją podrywałem z komendą "noga"- Marcin tak ją uczy -było tylko UUUUUUUU.? jest lepiej. Sunia chętna do nauki i wszystkiego. Jest słodziak.Bez uszkodzeń psychicznych. Pozdrawiam Quote
MonikaP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Tak!!!! Koty!!!!! Tak jest, Don Co....eeee...Donvitow, tak jest! Napisałam dwa razy pw w tej sprawie do Ciebie i dwa razy wywiało je w kosmos :angryy: . Zamelduję się, przysięgam. :look3: Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zrobione - Bonieczka na allegro http://www.allegro.pl/item179986770_cudna_bokserka_szuka_kochajacego_domku.html Quote
la_pegaza Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jakbyś mogła to dorzuć baner adopcyjnej ;) :modla: Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jasne -uhhhhh - ale ze mnie gapa! miałam to przecież zrobić!!!:oops: dzięki za przypomnienie Quote
la_pegaza Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dzięki :Rose: czasem Ci co nie mogą adoptować tam trafiają i pomagają nam w inny sposób :) Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ale ze mnie sierota komplete - probuje wkleic na allegro banerek i chcialam tak jak na dogo, ale nie wychodzi...;( Quote
MonikaP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Karolciu, ogłoszenie piękne, dziękuję!!! Ja się postaram dać ogłoszenie do Wyborczej - do działu internetowego o zwierzakach. Co jakiś czas któreś z nich drukują w wersji papierowej - może Boni się poszczęści ;-). Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no tak, ale mam nadzieję, że nie tak od razu... Quote
MonikaP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 caroolcia napisał(a):no tak, ale mam nadzieję, że nie tak od razu... Karoooolaaaaa????? :mad: Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Przepraszam, już będę grzeczna :roll: i oczywiście bedę szukać intensywnie :lol: Quote
MonikaP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 caroolcia napisał(a):Przepraszam, już będę grzeczna :roll: i oczywiście bedę szukać intensywnie :lol: Oj, ja chyba muszę porozmawiać z Twoim Tatą... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no wiesz co!!! ładne rzeczy... no tak kiedy brakuje argumentów to się po groźby sięga... :lol: Quote
MonikaP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 caroolcia napisał(a):no wiesz co!!! ładne rzeczy... no tak kiedy brakuje argumentów to się po groźby sięga... :lol: No wieeesz :cool3: ... Jeśli już dojdziesz do wniosku, że bez bąków Bąki, znaczy się Bonki żyć nie możesz, to przecież jej siłą nie wyadoptujemy komuś innemu, ale... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Na razie staram się podchodzić do tego wszystkiego rozsądnie Quote
caroolcia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a musze się pochwalić że piesiaki już 3 dzień zostaja razem - nie zamknięte i jest super, a ja nie mam wyrzutow sumienia,że mała w zamknięciu :lol: Wczoraj na spacerku kiedy spuściłam sunieczke ze smyczy (widziałyście człowieka psa - film?) no istne szaleństwo - głupawka na maksa i galopem kółeczka o srednicy 1 km ;) a ja się zastanwiam czy nie miała przodka charta - bo dokłądnie tak Bonia wygląda w galopie ;) Quote
Recommended Posts