Zofija Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Gruzja jak byla u Furciaczka to nawiazała jakiś tam kontakt po 3 miesiącach. Quote
Nilsson Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/246796-robi-si%C4%99-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87 Zapraszamy na bazarek dla ślepego Cezara Quote
bela51 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 I co dalej bedzie z tą biedulką ? Taka pogoda, leje....:-( Quote
stzw Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 To jest kaukaz, nie rozpuści się. Gorzej, jak zacznie się sezon polowań. Quote
Echinacea Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 cholera, te polowania..:shake::placz: Quote
Echinacea Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Zofija']Gruzja jak byla u Furciaczka to nawiazała jakiś tam kontakt po 3 miesiącach.[/QUOTE] długo.. ale zrozumiałe.. Quote
Zofija Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Jeju, jakie polowania? Gruzja podeszła do miski postawionej pod oknem, troszkę ujadła, po czym wzieła miskę w zęby i uciekła z nią w pole. I tam ją rano Ci Państwo znaleźli. Byli bardzo zdziwieni. Ale jak obejrzeli film z kamery... A wiecie dlaczego troszkę zjadła? Bo miska byłaby za ciężka.....W sensie to plastikowa miska i takiej z pełnym jedzeniem nie dałoby się przenieść. Ja nie mam słów na tego psa. On mnie wykończy. Ona jest za mądra i za dzika Quote
Zofija Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Poprosiłam, zeby na razie miskę kłdli przy furtce.... Jak mi się ją kiedyś uda złapać. To jak jej to kaukazowate doopsko złoję Quote
Echinacea Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Zofija']Jeju, jakie polowania? Gruzja podeszła do miski postawionej pod oknem, troszkę ujadła, po czym wzieła miskę w zęby i uciekła z nią w pole. I tam ją rano Ci Państwo znaleźli. Byli bardzo zdziwieni. Ale jak obejrzeli film z kamery... A wiecie dlaczego troszkę zjadła? Bo miska byłaby za ciężka.....W sensie to plastikowa miska i takiej z pełnym jedzeniem nie dałoby się przenieść. Ja nie mam słów na tego psa. On mnie wykończy. Ona jest za mądra i za dzika[/QUOTE] Cześć, ja miałam na myśli regularne polowanie myśliwskie, nie to na Gruzję:cool3:, tyko żeby przypadkiem idiota myśliwy jakiś jej nie odstrzelił. albo i inny nadgorliwiec z bronią ( case berneńczyka, głośno było o tym).tego się boję. A Gruzja jest cwana... Quote
Malgoska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Mądra psina. Ale jesr. Ma co jeść i jest pod kontrolą. Uda się. Tylko potrzeba czasu. A Ci Państwo nie chcą takiej mądrej suni??? Quote
Zofija Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Malgoska']Mądra psina. Ale jesr. Ma co jeść i jest pod kontrolą. Uda się. Tylko potrzeba czasu. A Ci Państwo nie chcą takiej mądrej suni???[/QUOTE] Oni mają cuuuuuuuuudną oneczkę Efinkę. Przeurocza. Już ją oczywiście wygłaskałam i wycałowałam. Taki słodki pychol. Nic nie wspominali, że chcą Gruzję:). Zadzwonię dzisiaj. Czy znowu wyniosła miskę, czy raczyła zjeść na miejscu Quote
3 x Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 dobrze, że trafiła na ludzi którzy są w porządku i rozumieją o co chodzi najbardziej sie bałam, że jakies oszołomy będą ją przeganiac, bo podchodzi pod płot i np: "się patrzy" albo 'macha ogonem i rozprasza ich psa" czy inne farmazony wierzę, że w końcu się uda fajnie by było jakby wcześniej niz później ale ważne ze wogole ! Quote
Malgoska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Dobrze, że na nich trafiła. A czy pieski miały się okazję poznac? Quote
Zofija Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Malgoska']Dobrze, że na nich trafiła. A czy pieski miały się okazję poznac?[/QUOTE] chyba nie, ale Efi lubi wszystkich i ludzi i inne pieski. Bardzo towarzyski i wesoły psiur Quote
Zofija Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='3 x']dobrze, że trafiła na ludzi którzy są w porządku i rozumieją o co chodzi najbardziej sie bałam, że jakies oszołomy będą ją przeganiac, bo podchodzi pod płot i np: "się patrzy" albo 'macha ogonem i rozprasza ich psa" czy inne farmazony wierzę, że w końcu się uda fajnie by było jakby wcześniej niz później ale ważne ze wogole ![/QUOTE] ja, aż nie wierzę, ze Ci ludzie są tacy... Quote
Nilsson Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Echinacea']Cześć, ja miałam na myśli regularne polowanie myśliwskie, nie to na Gruzję:cool3:, tyko żeby przypadkiem idiota myśliwy jakiś jej nie odstrzelił. albo i inny nadgorliwiec z bronią ( case berneńczyka, głośno było o tym).tego się boję. A Gruzja jest cwana...[/QUOTE] Nie odstrzeli,rozmawiałam z myśliwym i mają zakaz strzelania do psów. Quote
Zofija Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Gruzja podeszła już pod same drzwi ( to daleko od furtki). I co? Podjadła, miseczka w pychol i truchtem na trawę...:). Jak mi podpowiedziała stwz, we wtorek/środę- Pani da duuużą porcję mokrej karmy i będzie próbowała zamknąć furtkę. No i już nic więcej nie piszę. Jestem umówiona z wszystkimi. Zobaczymy. Póki , co miski są stawiane pod drzwiami. Aha-cwaniara jeszcze wraca po drugą miskę z suchą karmą:) Quote
Poker Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jest postęp w tym podstępie.Musi się w końcu udać. Quote
Echinacea Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Zofija']Gruzja podeszła już pod same drzwi ( to daleko od furtki). I co? Podjadła, miseczka w pychol i truchtem na trawę...:). Jak mi podpowiedziała stwz, we wtorek/środę- Pani da duuużą porcję mokrej karmy i będzie próbowała zamknąć furtkę. No i już nic więcej nie piszę. Jestem umówiona z wszystkimi. Zobaczymy. Póki , co miski są stawiane pod drzwiami. Aha-cwaniara jeszcze wraca po drugą miskę z suchą karmą:)[/QUOTE] Wraca po drugą miskę:cool3::lol:cwana sunia. bardzo się cieszę, że ci państwo tacy pomocni i kochani! Quote
Zofija Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Echinacea']Wraca po drugą miskę:cool3::lol:cwana sunia. bardzo się cieszę, że ci państwo tacy pomocni i kochani![/QUOTE] ja też. Przecież wiemy jak różnie reagują ludzie na psy... Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Zofija']Gruzja podeszła już pod same drzwi ( to daleko od furtki). I co? Podjadła, miseczka w pychol i truchtem na trawę...:). Jak mi podpowiedziała stwz, we wtorek/środę- Pani da duuużą porcję mokrej karmy i będzie próbowała zamknąć furtkę. No i już nic więcej nie piszę. Jestem umówiona z wszystkimi. Zobaczymy. Póki , co miski są stawiane pod drzwiami. Aha-cwaniara jeszcze wraca po drugą miskę z suchą karmą:)[/QUOTE] no to trzymamy kciuki :) spryciula jedna :) Quote
Zofija Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Gruzja jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej właściciele ją złapali.... jest w kojcu i na razie nie będzie wypuszczana!Pojadę tam. Nie będzie wypuszczana. Tylko spacery na smyczy! Quote
Becia66 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 co za news, bardzo sie cieszę. Jakie dalsze zamiary ? I jak to się stało, że się udało ją złapać ? Gratulacje. Quote
Recommended Posts