Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jestem żadnym specjalistą, ale moim skromnym zdaniem ona jest po prostu dzika. Jej kontakt z człowiekiem musiał być znikomy. Dziki miot?
Gruzję jak się okazało Państwo gonili chyba z 2 kilometry, i na koniec Pan Sylwester prawie skoczył na nią:), a ona prawie go dwa razy ugryzła. Za to teraz to jest jej "Pan".
Jak rozmawiałam z ludźmi, którzy ją żywili podczas jej eskapady, to kiedy nikogo nie było , to Gruzia tarzała się w trawie na pleckach, radosna jak skowronek. Ona tylko na człowieka tak reaguje, jak dziki zwierz.

Posted

[quote name='bela51']A to strachulec, przyklejona całkiem do ziemi.:lol:
Zosiu, czy ona ma tam jakies psie towarzystwo ?[/QUOTE]

Belu -nie ma. A to by było idealne. Mały, wesoły pies. Który by ją nauczył. Ona ...Hm...Ja już rozumiem dlaczego Furciaczek poiwedziała, ze ona nie moze iść do miasta. Moim zdanie, po bezpośrednim kontakcie z Gruzją stwierdzam za Furciaczkiem-ona by padła na serce, w mieście.

Posted

[quote name='Becia66']mogła być psem kojcowym z człowiekiem tylko do karmienia więc i socjalizacja kiepska.[/QUOTE]

Wiesz co wątpię. Może się mylę. Moim zdaniem żyła dziko.

Posted

Niech jest jej ciężko. Co myśmy przeżyli jak ona sobie tak biegała????;). Gruzja uznaje Pana. Jak Pan przychodzi Gruzja wstaje i podchodzi, daje się spokojnie zapiąć i wychodzą na spacer. Pani nie uznaje. Chociaż Pani przychodzi do niej codziennie. To podczas spaceru na widok Pani Gruzja kładzie się na ziemi.... Sterylizowana będzie. Ale chcemy jeszcze poczekać, żeby się uspokoiła.
U Furciaczka było tak,ze Gosię zaczeła uznawać, a jej męża duzo później

• 4 weeks later...