Lobaria Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Skontaktuję się z Bożenka, to Ona chyba z potencjalnym dt miała kontakt Quote
AtaO Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Biedna sunia....:) pozbawiona czworonoga-przyjaciela, z którym spedziła całe lata, a jakby tego było mało to jeszcze szczeniaki Ją opuściły, bo znalazły domki. A człowiek nie kojarzy się Jej pewnie z niczym miłym wręcz przeciwnie.....Masakra, co Ona musi przeżywać.......:(:(:(. Jak Jej pomóc ? Quote
ewu Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Boże trzeba coś zrobić, biedactwo kochane:( Quote
__Lara Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ewu napisał(a):Boże trzeba coś zrobić, biedactwo kochane:( Dobiły mnie te zdjęcia :( jedynie dobrze, że się złapała.... Avilia, możecie już odesłać klatkę czy chcecie jeszcze poczekać na wszelki wypadek? Quote
Avilia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 __Lara napisał(a):Dobiły mnie te zdjęcia :( jedynie dobrze, że się złapała.... Avilia, możecie już odesłać klatkę czy chcecie jeszcze poczekać na wszelki wypadek? Możemy odesłać. Quote
ewu Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Trzeba pomyśleć o suni.Fatalnie ,że dt się wycofał...:( Quote
AtaO Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ewu napisał(a):Trzeba pomyśleć o suni.Fatalnie ,że dt się wycofał...:( Wycofał się, czy tylko nie ma z nim kontaktu ? Quote
__Lara Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 AtaO napisał(a):Wycofał się, czy tylko nie ma z nim kontaktu ? No właśnie???? Avilia, to podam Ci adres na jaki klatkę trzeba odesłać. Tym razem już na nasz koszt, bo to tak działa. Nie wiem czy się złożymy na to czy opłacimy z KPPP? Quote
__Lara Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 I co z nią będzie? :( siedzi w boksie? Quote
Avilia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 __Lara napisał(a):I co z nią będzie? :( siedzi w boksie? Siedzi przerażona jak nie wiem:( Ona w Punkcie nie ma przyszłości,,nie wyjdzie tu na prostą... Quote
Klaudus__ Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 __Lara napisał(a):I co z nią będzie? :( siedzi w boksie?Siedzi i udaje,że Ją nie ma... :( Quote
AtaO Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Kto ma jakiś pomysł....gdzie bidulkę umieścić....kto może się Nią odpowiednio zająć ? Co Ona biedna musi przeżywać.....:( Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 AtaO napisał(a):Kto ma jakiś pomysł....gdzie bidulkę umieścić....kto może się Nią odpowiednio zająć ? Co Ona biedna musi przeżywać.....:( Szkoda ,że ten domek się wycofał.Może Malagos zaprosić , Ona miała kiedyś sunię z dworca, może coś doradzi . Małej jest sterylka potrzebna ale musi się wyciszyć. Zróbmy taką akcję jak dla Aramisa i zbierzemy deklaracje, inaczej klops.Musimy zaprosić ludzi i zrobić raban. Quote
__Lara Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ewu napisał(a):Szkoda ,że ten domek się wycofał.Może Malagos zaprosić , Ona miała kiedyś sunię z dworca, może coś doradzi . Małej jest sterylka potrzebna ale musi się wyciszyć. Zróbmy taką akcję jak dla Aramisa i zbierzemy deklaracje, inaczej klops.Musimy zaprosić ludzi i zrobić raban. No chyba trzeba.... może podzielimy się rozsyłką zaproszeń? Quote
malagos Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jestem, ewu......... miałam kilka takich starchulców. I po jednym przypadku, suni ze Szczytna, która ze stresu umarła mi na rękach, nie wiem, jak postępować z nimi......... Czy ta suczka reaguje agresją? Gryzie zapędzona "w kozi róg"? Quote
Avilia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 malagos napisał(a):Jestem, ewu......... miałam kilka takich starchulców. I po jednym przypadku, suni ze Szczytna, która ze stresu umarła mi na rękach, nie wiem, jak postępować z nimi......... Czy ta suczka reaguje agresją? Gryzie zapędzona "w kozi róg"? Niestety Klaudię zaatakowała jak została w róg zapędzona. Quote
__Lara Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 O ludzie :( to jeszcze strach do niej podejść :( Quote
malagos Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 (edited) __Lara napisał(a):O ludzie :( to jeszcze strach do niej podejść :( tu chyba potrzeba fachowca, psychologa, czy jak to nazwać........ A ja mam taki nowy klopot.......... http://www.dogomania.pl/forum/threads/231936-Śladami-pewnego-ogłoszenia-czyli-smutna-historia-maleńkiej-suni-z-pola-kukurydzy?p=19640630#post19640630 Edited September 8, 2012 by malagos Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 malagos napisał(a):tu chyba potrzeba fachowca, psychologa, czy jak to nazwać........ A ja mam taki nowy klopot.......... http://www.dogomania.pl/forum/threads/231936-Śladami-pewnego-ogłoszenia-czyli-smutna-historia-maleńkiej-suni-z-pola-kukurydzy?p=19640630#post19640630 Dzięki Małgosiu ,że jesteś. Bardzo trudno pomóc suni ale musimy....szukamy. Quote
Avilia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 __Lara napisał(a):Pomożecie rozsyłać wątek????? Podniosę prośbę... Quote
BasiaD Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Podnoszę bidulkę na początek..Pomoc potrzebna na cito... Quote
__Lara Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Coś nie widać chętnych... Zapraszam na bazarek, którego dochód przeznaczony jest na spłatę długów psitulaków w hotelach: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232141-Kolczykowe-szale%C5%84stwo!-Na-zabrza%C5%84skie-psitulaki!-Do-28-09-12-godz-20-00?p=19655463#post19655463 Quote
Recommended Posts