Lobaria Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Mamuśka już samotna - Czekoladka już odebrana z punktu, ma wspaniały dt w Wawie, Moze zacznie wychodzić z budy i Klaudii jakoś sie uda nawiazać z nią kontakt... Quote
ewu Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Lobaria']Mamuśka już samotna - Czekoladka już odebrana z punktu, ma wspaniały dt w Wawie, Moze zacznie wychodzić z budy i Klaudii jakoś sie uda nawiazać z nią kontakt...[/QUOTE] O jak dobrze,że Czekoladka już w domku:) Napisz więcej , bo nic nie wiem . Cieszę się bardzo:) Teraz trzeba pomyśleć o mamie. Quote
Lobaria Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ewu']O jak dobrze,że Czekoladka już w domku:) Napisz więcej , bo nic nie wiem . Cieszę się bardzo:) Teraz trzeba pomyśleć o mamie.[/QUOTE] To jest wspaniały, psiolubny dt, który poszuka Czekoladce domek stały - poprzeczka dla domu sałego będzie wyjatkowo wysoka :) Już chyba są 3, a na pewno 2 kandydatury. Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Lobaria']To jest wspaniały, psiolubny dt, który poszuka Czekoladce domek stały - poprzeczka dla domu sałego będzie wyjatkowo wysoka :) Już chyba są 3, a na pewno 2 kandydatury.[/QUOTE] Wow:) :) :) Quote
Klaudus__ Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Lobaria'] Moze zacznie wychodzić z budy i Klaudii jakoś sie uda nawiazać z nią kontakt...Niestety Klaudia nie jest cudotwórcą - czego bardzo żałuję... Sunia znalazła jakieś potajemne wyjście i wychodzi na wolność w poszukiwaniu dzieci - wraca do kojca,bo jeszcze stoi tam klatka, gdzie była z maluchami... Czasu mało... Za chwilkę wyjdzie i nie wróci i co potem...? :( Quote
Lobaria Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Klaudus__']Niestety Klaudia nie jest cudotwórcą - czego bardzo żałuję... Sunia znalazła jakieś potajemne wyjście i wychodzi na wolność w poszukiwaniu dzieci - wraca do kojca,bo jeszcze stoi tam klatka, gdzie była z maluchami... Czasu mało... Za chwilkę wyjdzie i nie wróci i co potem...? :( Napiszę to na fb, gdzie - po uratowaniu maluchów - dobre dusze chcą pomóc mamusi...Obysmy zdążyli... Quote
__Lara Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Masakra :( ją trzeba szybko wysterylizować, bo znowu będą małe :( Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='__Lara']Masakra :( ją trzeba szybko wysterylizować, bo znowu będą małe :( Koniecznie!!!!!!!!!!!!!!! To teraz najważniejsze!!!! Quote
malagos Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Może ona nie miała nigdy domu, swojego człowieka, nie zna milości?........ Quote
asiuniab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jej przydałby się ktoś, kto lubi wyzwania i chce pokochać psinkę mimo trudności ....... ale gdzie takie domki są ....... pewnie zapsione:( Quote
asiuniab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 podam wiadomość z fb, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę: [FONT=lucida grande]Kiedy można wyciągnąć Goyę? Czy jutro byłoby to możliwe?[/FONT] [FONT=lucida grande]Mogłaby pojechać już jutro do Wapienicy na tymczas, gdzie miałaby porządną opiekę i oswajanie (P. Aleksandra - z fundacji Drachma - została uprzedzona, że sunia wymaga szczególnej troski). [/FONT] [FONT=lucida grande]Mysłowice już jej nie dostaną, sunia sama też już nie czmychnie a stałego domku dalej trzeba jej intensywnie szukać.[/FONT] Quote
Lobaria Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='asiuniab']podam wiadomość z fb, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę: [FONT=lucida grande]Kiedy można wyciągnąć Goyę? Czy jutro byłoby to możliwe? [/FONT] [FONT=lucida grande]Mogłaby pojechać już jutro do Wapienicy na tymczas, gdzie miałaby porządną opiekę i oswajanie (P. Aleksandra - z fundacji Drachma - została uprzedzona, że sunia wymaga szczególnej troski). [/FONT] [FONT=lucida grande]Mysłowice już jej nie dostaną, sunia sama też już nie czmychnie a stałego domku dalej trzeba jej intensywnie szukać.[/FONT] Powiadomiłam już Klaudię, mam nadzieję, że się uda. Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='__Lara']A gdzie jest Wapiennica? Byłoby cudownie!!![/QUOTE] Koło Bielska, mam tam Rodzinę:) Rzut beretem od Pszczyny. Quote
ewu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Lobaria']Powiadomiłam już Klaudię, mam nadzieję, że się uda. Trzeba tego dopilnować. Jak z transportem? Quote
Lobaria Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Klaudii nie udało się wczoraj wydobyć suni z budy. Spróbuje w pn z sedalinem. A oto nasza bohaterka Quote
Lobaria Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='malagos']To płatny tymczas, czy darmowy?[/QUOTE] To fundacja Drachma, tu link do wydarzenia, o kosztach nie było mowy. [URL]http://www.facebook.com/messages/#!/events/258654277577695/[/URL] Quote
ewu Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='Lobaria']To fundacja Drachma, tu link do wydarzenia, o kosztach nie było mowy. [URL="http://www.facebook.com/messages/#%21/events/258654277577695/"]http://www.facebook.com/messages/#!/events/258654277577695/[/URL][/QUOTE] Pisali o sobocie, poczekają? Quote
asiuniab Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 malutka trzymaj się cieplutko, dobrzy ludzie o Tobie myślą; Quote
Recommended Posts