Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamuśka już samotna - Czekoladka już odebrana z punktu, ma wspaniały dt w Wawie,
Moze zacznie wychodzić z budy i Klaudii jakoś sie uda nawiazać z nią kontakt...

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Mamuśka już samotna - Czekoladka już odebrana z punktu, ma wspaniały dt w Wawie,
Moze zacznie wychodzić z budy i Klaudii jakoś sie uda nawiazać z nią kontakt...[/QUOTE]
O jak dobrze,że Czekoladka już w domku:) Napisz więcej , bo nic nie wiem . Cieszę się bardzo:)
Teraz trzeba pomyśleć o mamie.

Posted

[quote name='ewu']O jak dobrze,że Czekoladka już w domku:) Napisz więcej , bo nic nie wiem . Cieszę się bardzo:)
Teraz trzeba pomyśleć o mamie.[/QUOTE]

To jest wspaniały, psiolubny dt, który poszuka Czekoladce domek stały - poprzeczka dla domu sałego będzie wyjatkowo wysoka :) Już chyba są 3, a na pewno 2 kandydatury.

Posted

[quote name='Lobaria']To jest wspaniały, psiolubny dt, który poszuka Czekoladce domek stały - poprzeczka dla domu sałego będzie wyjatkowo wysoka :) Już chyba są 3, a na pewno 2 kandydatury.[/QUOTE]
Wow:) :) :)

Posted

[quote name='Lobaria']
Moze zacznie wychodzić z budy i Klaudii jakoś sie uda nawiazać z nią kontakt...Niestety Klaudia nie jest cudotwórcą - czego bardzo żałuję...
Sunia znalazła jakieś potajemne wyjście i wychodzi na wolność w poszukiwaniu dzieci - wraca do kojca,bo jeszcze stoi tam klatka, gdzie była z maluchami...
Czasu mało...
Za chwilkę wyjdzie i nie wróci i co potem...? :(

Posted

[quote name='Klaudus__']Niestety Klaudia nie jest cudotwórcą - czego bardzo żałuję...
Sunia znalazła jakieś potajemne wyjście i wychodzi na wolność w poszukiwaniu dzieci - wraca do kojca,bo jeszcze stoi tam klatka, gdzie była z maluchami...
Czasu mało...
Za chwilkę wyjdzie i nie wróci i co potem...? :(

Napiszę to na fb, gdzie - po uratowaniu maluchów - dobre dusze chcą pomóc mamusi...Obysmy zdążyli...

Posted

[quote name='__Lara']Masakra :( ją trzeba szybko wysterylizować, bo znowu będą małe :(
Koniecznie!!!!!!!!!!!!!!! To teraz najważniejsze!!!!

Posted

podam wiadomość z fb, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę:

[FONT=lucida grande]Kiedy można wyciągnąć Goyę? Czy jutro byłoby to możliwe?[/FONT]

[FONT=lucida grande]Mogłaby pojechać już jutro do Wapienicy na tymczas, gdzie miałaby porządną opiekę i oswajanie (P. Aleksandra - z fundacji Drachma - została uprzedzona, że sunia wymaga szczególnej troski). [/FONT]

[FONT=lucida grande]Mysłowice już jej nie dostaną, sunia sama też już nie czmychnie a stałego domku dalej trzeba jej intensywnie szukać.[/FONT]

Posted

[quote name='asiuniab']podam wiadomość z fb, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę:

[FONT=lucida grande]Kiedy można wyciągnąć Goyę? Czy jutro byłoby to możliwe?
[/FONT]

[FONT=lucida grande]Mogłaby pojechać już jutro do Wapienicy na tymczas, gdzie miałaby porządną opiekę i oswajanie (P. Aleksandra - z fundacji Drachma - została uprzedzona, że sunia wymaga szczególnej troski). [/FONT]

[FONT=lucida grande]Mysłowice już jej nie dostaną, sunia sama też już nie czmychnie a stałego domku dalej trzeba jej intensywnie szukać.[/FONT]

Powiadomiłam już Klaudię, mam nadzieję, że się uda.

Posted

[quote name='__Lara']A gdzie jest Wapiennica? Byłoby cudownie!!![/QUOTE]
Koło Bielska, mam tam Rodzinę:) Rzut beretem od Pszczyny.

Posted

[quote name='malagos']To płatny tymczas, czy darmowy?[/QUOTE]

To fundacja Drachma, tu link do wydarzenia, o kosztach nie było mowy.

[URL]http://www.facebook.com/messages/#!/events/258654277577695/[/URL]

Posted

[quote name='Lobaria']To fundacja Drachma, tu link do wydarzenia, o kosztach nie było mowy.

[URL="http://www.facebook.com/messages/#%21/events/258654277577695/"]http://www.facebook.com/messages/#!/events/258654277577695/[/URL][/QUOTE]
Pisali o sobocie, poczekają?