asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Avilia napisał(a):No i już dotarła:) no to teraz trzeba ją "zastawić", jak to okropnie brzmi;) Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Avilia napisał(a):No i już dotarła:) Ooo, super :) dzięki za info :) To teraz do dzieła ;) Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 __Lara napisał(a):Ooo, super :) dzięki za info :) To teraz do dzieła ;) Trzymam kciuki:) Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 No to teraz musimy poczekać aż do poniedziałku na info, czy Goya złapała się na klatkę-łapkę..... Quote
Avilia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 AtaO napisał(a):No to teraz musimy poczekać aż do poniedziałku na info, czy Goya złapała się na klatkę-łapkę..... Klatka zostanie rozstawiona dopiero w poniedziałek ze względu na to,że w weekend to my tam wejść nie możemy,a jakby się złapała to kto by jej tam chociaż wody dał? Quote
ewu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Avilia napisał(a):Klatka zostanie rozstawiona dopiero w poniedziałek ze względu na to,że w weekend to my tam wejść nie możemy,a jakby się złapała to kto by jej tam chociaż wody dał? No to czekamy. Malutka uważaj na siebie.... Quote
Avilia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 ewu napisał(a):No to czekamy. Malutka uważaj na siebie.... Goya robi się grubiutka:) I nawet odważyła się nas obszczekać! Jest problem,bo prawdopodobnie nie będzie gdzie suńki dać jak ją schwytamy. Ona z boksu ucieka. Quote
__Lara Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 a jakby zaraz załatwić transport do tej Pani z Bielska? Quote
Avilia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 __Lara napisał(a):a jakby zaraz załatwić transport do tej Pani z Bielska? Ale gdzieś mi się o oczy obiło,że to nieaktualne już. Quote
__Lara Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Avilia napisał(a):Ale gdzieś mi się o oczy obiło,że to nieaktualne już. Nieaktualne???????? :o to co z nią zrobić :( Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Będę dzwoniła do Pani która miała Ją zabrać - zobaczymy,ale jestem w pracy i to jeszcze z grypą jelitową,więc nie wiem czy dopiero wieczorem nie uda mi się tego ogarnąć. Quote
__Lara Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Klaudus__']Będę dzwoniła do Pani która miała Ją zabrać - zobaczymy,ale jestem w pracy i to jeszcze z grypą jelitową,więc nie wiem czy dopiero wieczorem nie uda mi się tego ogarnąć. Ciebie też dopadło? Ja też mam jelitówkę, siedzę w domu :placz: Quote
Avilia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ewu napisał(a):I co udało się? Niestety dziewczyna omija klatkę:( Jak na razie... Quote
Avilia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Niestety nadal bez sukcesów;/ Wczoraj do klatki dostała masę pachnących rzeczy,liczyłyśmy na to,że jednak w nocy się złapie. Omija klatkę. Quote
asiuniab Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Avilia napisał(a):Niestety nadal bez sukcesów;/ Wczoraj do klatki dostała masę pachnących rzeczy,liczyłyśmy na to,że jednak w nocy się złapie. Omija klatkę. ale jednak pies to ma intuicję:) Quote
asiuniab Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Avilia napisał(a):Przed chwilką się złapała! wow Avilia, ależ wieści, i przepraszam, że pytam, gdzie Ona teraz jedzie? Quote
Avilia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 asiuniab napisał(a):wow Avilia, ależ wieści, i przepraszam, że pytam, gdzie Ona teraz jedzie? Nigdzie;/ Musimy spróbować zabezpieczyć boks żeby się nie przeciskała.Ale niestety nie możemy ręczyć za pracowników-żeby jej nie wypuścili "przypadkiem" jak poprzednio... Quote
asiuniab Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Avilia napisał(a):Nigdzie;/ Musimy spróbować zabezpieczyć boks żeby się nie przeciskała.Ale niestety nie możemy ręczyć za pracowników-żeby jej nie wypuścili "przypadkiem" jak poprzednio... o matko, to nie dobrze, tzn. że ten dt z fb się wykruszył? Quote
Avilia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 asiuniab napisał(a):o matko, to nie dobrze, tzn. że ten dt z fb się wykruszył? Klaudia próbowała się tam dodzwonić-niestety bezskutecznie.Będzie jeszcze próbować,ale czarno to widzę. Quote
asiuniab Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Avilia napisał(a):Klaudia próbowała się tam dodzwonić-niestety bezskutecznie.Będzie jeszcze próbować,ale czarno to widzę. to nie dobrze:shake::shake: Quote
Avilia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Sunia już w kojcu.O boże jak ona się boi!:( Ja jeszcze nie widziałam tak przerażonego człowiekiem psa!Gdyby mogła to zapadłaby się pod ziemię byle tylko jej widać nie było...:( I co my z nią zrobimy? Quote
Recommended Posts