Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AtaO napisał(a):
No to teraz musimy poczekać aż do poniedziałku na info, czy Goya złapała się na klatkę-łapkę.....

Klatka zostanie rozstawiona dopiero w poniedziałek ze względu na to,że w weekend to my tam wejść nie możemy,a jakby się złapała to kto by jej tam chociaż wody dał?

Posted

Avilia napisał(a):
Klatka zostanie rozstawiona dopiero w poniedziałek ze względu na to,że w weekend to my tam wejść nie możemy,a jakby się złapała to kto by jej tam chociaż wody dał?

No to czekamy. Malutka uważaj na siebie....

Posted

ewu napisał(a):
No to czekamy. Malutka uważaj na siebie....

Goya robi się grubiutka:) I nawet odważyła się nas obszczekać!
Jest problem,bo prawdopodobnie nie będzie gdzie suńki dać jak ją schwytamy.
Ona z boksu ucieka.

Posted

Będę dzwoniła do Pani która miała Ją zabrać - zobaczymy,ale jestem w pracy i to jeszcze z grypą jelitową,więc nie wiem czy dopiero wieczorem nie uda mi się tego ogarnąć.

Posted

[quote name='Klaudus__']Będę dzwoniła do Pani która miała Ją zabrać - zobaczymy,ale jestem w pracy i to jeszcze z grypą jelitową,więc nie wiem czy dopiero wieczorem nie uda mi się tego ogarnąć.

Ciebie też dopadło? Ja też mam jelitówkę, siedzę w domu :placz:

Posted

Avilia napisał(a):
Niestety nadal bez sukcesów;/ Wczoraj do klatki dostała masę pachnących rzeczy,liczyłyśmy na to,że jednak w nocy się złapie.
Omija klatkę.

ale jednak pies to ma intuicję:)

Posted

asiuniab napisał(a):
wow Avilia, ależ wieści, i przepraszam, że pytam, gdzie Ona teraz jedzie?

Nigdzie;/ Musimy spróbować zabezpieczyć boks żeby się nie przeciskała.Ale niestety nie możemy ręczyć za pracowników-żeby jej nie wypuścili "przypadkiem" jak poprzednio...

Posted

Avilia napisał(a):
Nigdzie;/ Musimy spróbować zabezpieczyć boks żeby się nie przeciskała.Ale niestety nie możemy ręczyć za pracowników-żeby jej nie wypuścili "przypadkiem" jak poprzednio...

o matko, to nie dobrze, tzn. że ten dt z fb się wykruszył?

Posted

asiuniab napisał(a):
o matko, to nie dobrze, tzn. że ten dt z fb się wykruszył?

Klaudia próbowała się tam dodzwonić-niestety bezskutecznie.Będzie jeszcze próbować,ale czarno to widzę.

Posted

Sunia już w kojcu.O boże jak ona się boi!:( Ja jeszcze nie widziałam tak przerażonego człowiekiem psa!Gdyby mogła to zapadłaby się pod ziemię byle tylko jej widać nie było...:( I co my z nią zrobimy?