Avilia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='__Lara']Avilia, czy możesz podać adres na jaki może przyjść klatka-łapka?[/QUOTE] Już wysyłam PW. Quote
__Lara Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Ok. Dziewczyny opłacą wysyłkę, a potem przy odeslaniu my będziemy musieli to najwyżej się przeleje z KPPP. Quote
Avilia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 A sunia nas wczoraj obszczekała jak podjeżdżałyśmy autem:-o Tylko szkoda,że nadal przed nami chowa się w krzaki. Myślę,że na jedzenie do klatki łapki by weszła.To dla niej jedyna szansa. Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='__Lara']Ok. Dziewczyny opłacą wysyłkę, a potem przy odeslaniu my będziemy musieli to najwyżej się przeleje z KPPP.[/QUOTE] Czyli jest szansa :) Quote
__Lara Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Klatka-łapka wczoraj została wysłana do Avilli. A właśnie, co u malej? Jest na terenie wokół punktu? Quote
asiuniab Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 tak mi Jej szkoda, jest taka samotna i przez to musi być samodzielna na swój własny sposób:( Quote
Avilia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='__Lara']Klatka-łapka wczoraj została wysłana do Avilli. A właśnie, co u malej? Jest na terenie wokół punktu?[/QUOTE] Sunia caly czas trzyma sie tego samego miejsca.Trzymajcie kciuki aby tylko do klatki weszla! Czy chetny DT nadal jest na nia chetny? Quote
ewu Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='__Lara']Halooo, jest tu ktoś???[/QUOTE] Ja jestem:) Quote
ewu Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [B]Taki wpis był wtedy na fb:[/B] [B]Asiuniab napisała:[/B] podam wiadomość z fb, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę: [LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kiedy można wyciągnąć Goyę? Czy jutro byłoby to możliwe? [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Mogłaby pojechać już jutro do Wapienicy na tymczas, gdzie miałaby porządną opiekę i oswajanie (P. Aleksandra - z fundacji Drachma - została uprzedzona, że sunia wymaga szczególnej troski). [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Mysłowice już jej nie dostaną, sunia sama też już nie czmychnie a stałego domku dalej trzeba jej intensywnie szukać.[/FONT][/COLOR] [/LEFT] Quote
__Lara Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ahhhh, to ta Pani Aleksandra ma ją wziąć. ja z nią rozmawiałam kiedyś, ale tutaj chyba ktoś inny wszystko ustalał. Avilia, jakby co to mam nr tel do tej Pani :) Quote
Avilia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='__Lara']Ahhhh, to ta Pani Aleksandra ma ją wziąć. ja z nią rozmawiałam kiedyś, ale tutaj chyba ktoś inny wszystko ustalał. Avilia, jakby co to mam nr tel do tej Pani :)[/QUOTE] Ale kto to ustalał?Żeby nie było,że dzwoni 5 tysięcy osób w jednej sprawie.Wolałabym aby zadzwoniła tam osoba która to ustalała. Quote
__Lara Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Z tego co wyczytałam na wątku to ta Pani zgłosiła sie na FB, a potem chyba Lobaria to nadzorowała, nie wiem też czy Klaudia też nie rozmawiała z tą Panią. Tylko gdzie jest Lobaria? :/ Quote
Lobaria Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='__Lara']Z tego co wyczytałam na wątku to ta Pani zgłosiła sie na FB, a potem chyba Lobaria to nadzorowała, nie wiem też czy Klaudia też nie rozmawiała z tą Panią. Tylko gdzie jest Lobaria? :/[/QUOTE] Jestem, na fb chyba Bożena Kulka to ustalała, ale przecież Avilia może tam coś napisać, jeśli Bożenki nie ma... [B]Rozmawiałam przed chwilą z Bożenką, jest w Austrii, ale namiary na Panią z dt ma Klaudia - Bożenka wszystko przekazała, jak wiozła karmę do punktu!!![/B] Quote
Avilia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Lobaria']Jestem, na fb chyba Bożena Kulka to ustalała, ale przecież Avilia może tam coś napisać, jeśli Bożenki nie ma... [B]Rozmawiałam przed chwilą z Bożenką, jest w Austrii, ale namiary na Panią z dt ma Klaudia - Bożenka wszystko przekazała, jak wiozła karmę do punktu!!![/B][/QUOTE] Napisałam na wydarzeniu. Quote
Lobaria Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Avilia']Napisałam na wydarzeniu.[/QUOTE] Skontaktuj się z Klaudią - wie wszystko od Bożenki :) Quote
Lobaria Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 I daj, proszę, link do wydarzenia, nie mogę znaleźć... Quote
AtaO Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Lobaria']I daj, proszę, link do wydarzenia, nie mogę znaleźć...[/QUOTE] O ten Ci chodziło ? Odszukałam przez wątek szczeniaczków :) [URL]https://www.facebook.com/events/258654277577695/[/URL] Quote
__Lara Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja też jakby co mam nr tel do tej Pani to jeśli Klaudia to ustalała to mogę przekazać :) Avilia, czy klatka dotarła? :) Quote
Avilia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='__Lara']Ja też jakby co mam nr tel do tej Pani to jeśli Klaudia to ustalała to mogę przekazać :) Avilia, czy klatka dotarła? :)[/QUOTE] Klatka jeszcze nie dotarła. Quote
Avilia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Avilia napisał(a):Klatka jeszcze nie dotarła. No i już dotarła:) Quote
Recommended Posts