Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A sunia nas wczoraj obszczekała jak podjeżdżałyśmy autem:-o
Tylko szkoda,że nadal przed nami chowa się w krzaki.
Myślę,że na jedzenie do klatki łapki by weszła.To dla niej jedyna szansa.

Posted

[quote name='__Lara']Klatka-łapka wczoraj została wysłana do Avilli. A właśnie, co u malej? Jest na terenie wokół punktu?[/QUOTE]

Sunia caly czas trzyma sie tego samego miejsca.Trzymajcie kciuki aby tylko do klatki weszla!

Czy chetny DT nadal jest na nia chetny?

Posted

[B]Taki wpis był wtedy na fb:[/B]
[B]Asiuniab napisała:[/B]
podam wiadomość z fb, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę:

[LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kiedy można wyciągnąć Goyę? Czy jutro byłoby to możliwe?
[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Mogłaby pojechać już jutro do Wapienicy na tymczas, gdzie miałaby porządną opiekę i oswajanie (P. Aleksandra - z fundacji Drachma - została uprzedzona, że sunia wymaga szczególnej troski). [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Mysłowice już jej nie dostaną, sunia sama też już nie czmychnie a stałego domku dalej trzeba jej intensywnie szukać.[/FONT][/COLOR]
[/LEFT]

Posted

Ahhhh, to ta Pani Aleksandra ma ją wziąć. ja z nią rozmawiałam kiedyś, ale tutaj chyba ktoś inny wszystko ustalał. Avilia, jakby co to mam nr tel do tej Pani :)

Posted

[quote name='__Lara']Ahhhh, to ta Pani Aleksandra ma ją wziąć. ja z nią rozmawiałam kiedyś, ale tutaj chyba ktoś inny wszystko ustalał. Avilia, jakby co to mam nr tel do tej Pani :)[/QUOTE]

Ale kto to ustalał?Żeby nie było,że dzwoni 5 tysięcy osób w jednej sprawie.Wolałabym aby zadzwoniła tam osoba która to ustalała.

Posted

Z tego co wyczytałam na wątku to ta Pani zgłosiła sie na FB, a potem chyba Lobaria to nadzorowała, nie wiem też czy Klaudia też nie rozmawiała z tą Panią.

Tylko gdzie jest Lobaria? :/

Posted

[quote name='__Lara']Z tego co wyczytałam na wątku to ta Pani zgłosiła sie na FB, a potem chyba Lobaria to nadzorowała, nie wiem też czy Klaudia też nie rozmawiała z tą Panią.

Tylko gdzie jest Lobaria? :/[/QUOTE]

Jestem, na fb chyba Bożena Kulka to ustalała, ale przecież Avilia może tam coś napisać, jeśli Bożenki nie ma...
[B]Rozmawiałam przed chwilą z Bożenką, jest w Austrii, ale namiary na Panią z dt ma Klaudia - Bożenka wszystko przekazała, jak wiozła karmę do punktu!!![/B]

Posted

[quote name='Lobaria']Jestem, na fb chyba Bożena Kulka to ustalała, ale przecież Avilia może tam coś napisać, jeśli Bożenki nie ma...
[B]Rozmawiałam przed chwilą z Bożenką, jest w Austrii, ale namiary na Panią z dt ma Klaudia - Bożenka wszystko przekazała, jak wiozła karmę do punktu!!![/B][/QUOTE]

Napisałam na wydarzeniu.

Posted

[quote name='Lobaria']I daj, proszę, link do wydarzenia, nie mogę znaleźć...[/QUOTE]

O ten Ci chodziło ? Odszukałam przez wątek szczeniaczków :)

[URL]https://www.facebook.com/events/258654277577695/[/URL]

Posted

[quote name='__Lara']Ja też jakby co mam nr tel do tej Pani to jeśli Klaudia to ustalała to mogę przekazać :)

Avilia, czy klatka dotarła? :)[/QUOTE]

Klatka jeszcze nie dotarła.