Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To drugie zdjęcie to pewnie zaraz po przyjeździe do Ciebie do hoteliku, a pierwsze już po oswojeniu się Goyi z nowym miejscem.
Ale to jedna różnica...., a druga ? Nic mi nie przychodzi do głowy....może ktoś inny wpadnie na pomysł ....

Posted

[quote name='AtaO']To drugie zdjęcie to pewnie zaraz po przyjeździe do Ciebie do hoteliku, a pierwsze już po oswojeniu się Goyi z nowym miejscem.
Ale to jedna różnica...., a druga ? Nic mi nie przychodzi do głowy....może ktoś inny wpadnie na pomysł ....[/QUOTE]

Nieeeeeeeeeee :)

Posted

[quote name='AtaO']Cholera, trudna ta zagadka....:oops::placz:

Zaraz zajrzy tu Lobaria i może rozwiąże :)[/QUOTE]

Nie wiem, jaka druga różnica / bo mi grzybnięci porostami d.... zawracają /, ale na drugim zdjęciu maleńka ma szeleczki i niebieską obróżkę :)

Dała sobie takie świństwa założyć - Michelle - jesteś wspaniała :)

Posted

Lobaria - jesteś spostrzegawcza, brawo:), ale tak szczerze mówiąc to na pierwszym zdjęciu są one niewidoczne:razz:
Ciekawe jak udało się tego dokonać ?

Posted

[quote name='Lobaria']Nie wiem, jaka druga różnica / bo mi grzybnięci porostami d.... zawracają /, ale na drugim zdjęciu maleńka ma szeleczki i niebieską obróżkę :)

Dała sobie takie świństwa założyć - Michelle - jesteś wspaniała :)[/QUOTE]

Bingo :) Obróżka z adresówką to pierwsza różnica a druga to szeleczki-Cioteczka ma oko :)

Posted

Ale przyznasz, że na pierwszym ani szeleczki, ani adresówka i tak nie byłyby widoczne.....:razz:. No dobra niech Wam będzie....:)

Postępy niewiarygodne - Goya spaceruje na smycz - rewelacja :multi:, będą z Niej ludzie;) po pobycie u Ciebie.

Posted

[quote name='AtaO']Ale przyznasz, że na pierwszym ani szeleczki, ani adresówka i tak nie byłyby widoczne.....:razz:. No dobra niech Wam będzie....:)

Postępy niewiarygodne - Goya spaceruje na smycz - rewelacja :multi:, będą z Niej ludzie;) po pobycie u Ciebie.[/QUOTE]

To nie moja zasluga tylko Tupka,który byl *modelem* na którym pokazywalam Goyi,że szeleczki to nic zlego i każdy szanujący się piesek je nosi,tak samo jak i obróżkę :) Pojętna jest,więc zrozumiala i pozwolila na tą zmianę :)

Owszem przyznaję,że zagadka byla trudna :)

Posted

Dzięki za nagrodę - zagadka nie była trudna dla kogoś, kto śledził wątek i wiedział, że Goya to dzikuska i boi się tych świństw, które ludziska chcą Jej założyć:mad:

Michelle - wielki ukłon dla Ciebie i Tupka :loveu:

Wyprowadzisz Goyę na lu... / tfu. tfu... / ...na psię , która będzie kochać :)

Posted

[quote name='AtaO']Ale przyznasz, że na pierwszym ani szeleczki, ani adresówka i tak nie byłyby widoczne.....:razz:. No dobra niech Wam będzie....:)

Postępy niewiarygodne - Goya spaceruje na smycz - rewelacja :multi:, będą z Niej ludzie;) po pobycie u Ciebie.[/QUOTE]
Będą ludzie:):)
Ciocia a pojedziesz ze mną do Tychów do jednej Cioteczki na kawę? Jesteśmy zaproszone:)
Sorki za offa:)

Posted

[quote name='ewu']Będą ludzie:):)
Ciocia a pojedziesz ze mną do Tychów do jednej Cioteczki na kawę? Jesteśmy zaproszone:)
Sorki za offa:)[/QUOTE]

Spoko, jak trza to pojadę....;)

Posted

[quote name='Avilia']O matko Michelle!!!Czapki z głów! Nie wierzę,że udało Ci się tego dokonać tak szybko!
Mało tego-wyjść z nią na spacer!
Jestem pełna podziwu:)[/QUOTE]

Mój kapelusz z głowy poleciał podmuchem! ta fotka kiedy dzis weszłam na wydarzenie po prostu mnie zatkała ! spacer z Goyą na smyczce ! to cud ! i wielka radośc !

Posted

Goya bardzo boi się smyczy,a zapięcie ją na nią wymaga kombinacji alpejskich,a gdy już się to uda to nie podoba się jej,że chodzę za nią i próbuje wowczas przede mną uciekać :( jednak gdy widzi chlopakow wowczas się uspokaja; dalej je tylko w nocy,gdy nikt nie widzi,przy domownikach jedzenia nie ruszy;nadal ucieka przede mną po calym pokoju,ale gdy wciśnie się już w swoj ulubiony kącik pod stoleczkiem wówczas kladę się przed nią pokazuję rękę i zaczynam glaskać,a ona mi na to pozwala chociaż trzęsie się jak osika i odwraca glówkę do ściany,ale nie ugryzie :)

Posted

[quote name='Lobaria']michelle04 - jaki będzie koszt szczepień Goi ?

I poproszę o nr konta na pw :) Skan/ zdjęcie / rachunku lub paragonu też by się przydał, aby wstawić na fb :)

Szczepienie planujemy w ten weekend,więc wówczas napiszę o kosztach i wstawię rachunek :)