asiuniab Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 to Goya ma tam wspaniałego kolegę Marianka:) Goya daj się michelle otworzyć; Quote
michelle04 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Zagadka: jaka jest róznica pomiędzy zdjęciem powyżej i poniżej?? Podpowiem,że są dwie znaczące różnice :) Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 To drugie zdjęcie to pewnie zaraz po przyjeździe do Ciebie do hoteliku, a pierwsze już po oswojeniu się Goyi z nowym miejscem. Ale to jedna różnica...., a druga ? Nic mi nie przychodzi do głowy....może ktoś inny wpadnie na pomysł .... Quote
michelle04 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='AtaO']To drugie zdjęcie to pewnie zaraz po przyjeździe do Ciebie do hoteliku, a pierwsze już po oswojeniu się Goyi z nowym miejscem. Ale to jedna różnica...., a druga ? Nic mi nie przychodzi do głowy....może ktoś inny wpadnie na pomysł ....[/QUOTE] Nieeeeeeeeeee :) Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) Cholera, trudna ta zagadka....:oops::placz: Zaraz zajrzy tu Lobaria i może rozwiąże :) Edited September 22, 2012 by AtaO Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='AtaO']Cholera, trudna ta zagadka....:oops::placz: Zaraz zajrzy tu Lobaria i może rozwiąże :)[/QUOTE] Nie wiem, jaka druga różnica / bo mi grzybnięci porostami d.... zawracają /, ale na drugim zdjęciu maleńka ma szeleczki i niebieską obróżkę :) Dała sobie takie świństwa założyć - Michelle - jesteś wspaniała :) Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Lobaria - jesteś spostrzegawcza, brawo:), ale tak szczerze mówiąc to na pierwszym zdjęciu są one niewidoczne:razz: Ciekawe jak udało się tego dokonać ? Quote
michelle04 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lobaria']Nie wiem, jaka druga różnica / bo mi grzybnięci porostami d.... zawracają /, ale na drugim zdjęciu maleńka ma szeleczki i niebieską obróżkę :) Dała sobie takie świństwa założyć - Michelle - jesteś wspaniała :)[/QUOTE] Bingo :) Obróżka z adresówką to pierwsza różnica a druga to szeleczki-Cioteczka ma oko :) Quote
michelle04 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nagroda dla spostrzegawczej Cioteczki Goya na spacerze :) Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ale przyznasz, że na pierwszym ani szeleczki, ani adresówka i tak nie byłyby widoczne.....:razz:. No dobra niech Wam będzie....:) Postępy niewiarygodne - Goya spaceruje na smycz - rewelacja :multi:, będą z Niej ludzie;) po pobycie u Ciebie. Quote
michelle04 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='AtaO']Ale przyznasz, że na pierwszym ani szeleczki, ani adresówka i tak nie byłyby widoczne.....:razz:. No dobra niech Wam będzie....:) Postępy niewiarygodne - Goya spaceruje na smycz - rewelacja :multi:, będą z Niej ludzie;) po pobycie u Ciebie.[/QUOTE] To nie moja zasluga tylko Tupka,który byl *modelem* na którym pokazywalam Goyi,że szeleczki to nic zlego i każdy szanujący się piesek je nosi,tak samo jak i obróżkę :) Pojętna jest,więc zrozumiala i pozwolila na tą zmianę :) Owszem przyznaję,że zagadka byla trudna :) Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ojej ja cały dzień na telefonach w sprawie Rubika a tu Goya w szelkach na spacerze:) Niesamowite wieści:) Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='michelle04']Kanapa to fajna rzecz :) Super zdjęcie:) Wieeelka kanapa i mini piesio:) Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dzięki za nagrodę - zagadka nie była trudna dla kogoś, kto śledził wątek i wiedział, że Goya to dzikuska i boi się tych świństw, które ludziska chcą Jej założyć:mad: Michelle - wielki ukłon dla Ciebie i Tupka :loveu: Wyprowadzisz Goyę na lu... / tfu. tfu... / ...na psię , która będzie kochać :) Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='AtaO']Ale przyznasz, że na pierwszym ani szeleczki, ani adresówka i tak nie byłyby widoczne.....:razz:. No dobra niech Wam będzie....:) Postępy niewiarygodne - Goya spaceruje na smycz - rewelacja :multi:, będą z Niej ludzie;) po pobycie u Ciebie.[/QUOTE] Będą ludzie:):) Ciocia a pojedziesz ze mną do Tychów do jednej Cioteczki na kawę? Jesteśmy zaproszone:) Sorki za offa:) Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='ewu']Będą ludzie:):) Ciocia a pojedziesz ze mną do Tychów do jednej Cioteczki na kawę? Jesteśmy zaproszone:) Sorki za offa:)[/QUOTE] Spoko, jak trza to pojadę....;) Quote
Avilia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 O matko Michelle!!!Czapki z głów! Nie wierzę,że udało Ci się tego dokonać tak szybko! Mało tego-wyjść z nią na spacer! Jestem pełna podziwu:) Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 michelle04 - jaki będzie koszt szczepień Goi ? I poproszę o nr konta na pw :) Skan/ zdjęcie / rachunku lub paragonu też by się przydał, aby wstawić na fb :) Quote
Avilia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Acha,a ja mam paragon za wykup.Wstawię jak zeskanuję:) A zeskanuję jak podłączę skaner;P Quote
kugel Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Avilia']O matko Michelle!!!Czapki z głów! Nie wierzę,że udało Ci się tego dokonać tak szybko! Mało tego-wyjść z nią na spacer! Jestem pełna podziwu:)[/QUOTE] Mój kapelusz z głowy poleciał podmuchem! ta fotka kiedy dzis weszłam na wydarzenie po prostu mnie zatkała ! spacer z Goyą na smyczce ! to cud ! i wielka radośc ! Quote
michelle04 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Goya bardzo boi się smyczy,a zapięcie ją na nią wymaga kombinacji alpejskich,a gdy już się to uda to nie podoba się jej,że chodzę za nią i próbuje wowczas przede mną uciekać :( jednak gdy widzi chlopakow wowczas się uspokaja; dalej je tylko w nocy,gdy nikt nie widzi,przy domownikach jedzenia nie ruszy;nadal ucieka przede mną po calym pokoju,ale gdy wciśnie się już w swoj ulubiony kącik pod stoleczkiem wówczas kladę się przed nią pokazuję rękę i zaczynam glaskać,a ona mi na to pozwala chociaż trzęsie się jak osika i odwraca glówkę do ściany,ale nie ugryzie :) Quote
michelle04 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Lobaria']michelle04 - jaki będzie koszt szczepień Goi ? I poproszę o nr konta na pw :) Skan/ zdjęcie / rachunku lub paragonu też by się przydał, aby wstawić na fb :) Szczepienie planujemy w ten weekend,więc wówczas napiszę o kosztach i wstawię rachunek :) Quote
Recommended Posts