Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']przechlapane ma :grins:[/QUOTE]

niom :diabloti:

[quote name='Cieplutkaa.']Kochana! Wstawiaj szybko zdjęcia, a nie się opieprzasz. Jakże wspaniale, że znalazłam Twoją galerię, czyż nie?:diabloti:[/QUOTE]

alez wspaniale pewnie ze wspaniale :evil_lol: ... fot i tak nie dam bo nie mam :eviltong:

Posted

a ja tym razem nie zaciskam bo wtedy sie nie udalo to teraz posylam Ci pozytywne wibracje:ghost_2:

i pamietaj jak Cie uczylam zawracac na rondzie:mad::cool1::diabloti:

Posted

[quote name='chita']hahah wiedzialam bo kciukow nie trzymalam:eviltong:

:klacz::klacz::klacz:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no i wydało się kto zrypał ostatnio egzamin Tengusi :roflt:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83']Ja przyszłam zacisnąć kciuki za jutro:lol:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']Czyli zaczynamy dziś już zaciskać ... :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='maciaszek']Zaciskamy! :)[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Mówimy o egzaminie na prawo jazdy, tak?

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='agaga21']jestem i trzymam kciuki za egzamin:lol:[/QUOTE]

[quote name='furciaczek']Oooo to i ja zaciskam!![/QUOTE]

[quote name='chita']a ja tym razem nie zaciskam bo wtedy sie nie udalo to teraz posylam Ci pozytywne wibracje:ghost_2:

i pamietaj jak Cie uczylam zawracac na rondzie:mad::cool1::diabloti:[/QUOTE]

dziekuje wam bardzo za wsparcie, wczoraj nic nie pisalam bo balam sie zapeszyc :diabloti:

[quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][B][SIZE=7][COLOR=Red]ZDAŁA !!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3]BRAWO :Rose:[/SIZE][/B][/FONT]
[/CENTER]
[/QUOTE]

[quote name='chita']hahah wiedzialam bo kciukow nie trzymalam:eviltong:

:klacz::klacz::klacz:[/QUOTE]

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]no i wydało się kto zrypał ostatnio egzamin Tengusi :roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE]

alez mnie radosc rozpiera :multi::multi::multi::multi: uczucie zdanego egzaminu bezcenne :multi::multi::multi::multi:

ale stresika mialam, wczoraj z uporem maniaka czytalam ksiazke zeby skupic sie na niej a nie na egzaminie, niestety rano i tak stres byl potezny, wypilam sobie meliske i caly czas staralam sobie wmawiac ze zdam, ze przeciez potrafie ... w momencie kiedy stalam juz w WORDzie zadne przekonywania nic nie dawaly i myslalam ze zeswiruje ... tym razem wywolali mnie chyba 4 moze 5 ... pierwsza poszla babka taka kolo 50, podejscie trzecie, pierwszy raz zawalila teorie, drugi raz nie wyjechala dobrze luku, teraz nawet nie pojechala po luku, ruszyla, egzaminator ja zatrzymal i to by bylo tyle z jej egzaminu - powod nie wlaczyla swiatel (tak przynajmniej mysle bo nie widzialam zeby sie swiecily a za nic innego nie mogl jej oblac bo ledwo co autem ruszyla) ... ale to tylko tak w ramach ciekawostek

dzisiaj mialam milego egzaminatora, pierwsze pytanie "jak tam samopoczucie" wiec patrze na niego, czuje ze krew cala mi z organizmu juz odplynela i mowie "ze zestresowana jestem" on na to "czym pani sie stresuje" - glupie pytanie ale coz nikt nie mowil ze faceci blyszcza inteligencja :diabloti: luk o dziwo wyjechany za pierwszym razem (poprzednie dwa egzaminy luk wyjechalam za drugim razem) ... calosc egzaminu, spokojna, z ciekawszych momentow:
- dwa razy przejechane zolte swiatlo (ten poprzedni napewno by mnie za to oblal ten przymknal oko)
- raz zatrzymalam sie w ostatniej chwili jak zolte sie zaswiecilo biednego egzaminatora troche potrzaslo :diabloti:
- raz skret w prawo zapomnialam wlaczyc kierunkowskazu - egzaminator zapytal "o czym pani zapomniala?" - i tutaj mysl "ty idiotko jak moglas bez kierunkowskazu pojechac"
- autostrada i tu masakra, korek, auto rozpedzone, co chwile sie ktos wpycha, trzeba hamowac, wyjazd zakorkowany, jazda na jedynce praktycznie bez zadnego odstepu miedzy jednym autem a drugim - autko mi zgaslo - egzaminator mowi "prosze myslec co pani robi zeby wiecej autko nie zgaslo"
- wlaczanie sie do ruchu wyjezdzam z drogi podporzadkowanej, mam jechac w lewo wiec musze puscic auta z prawej i z lewej strony, masakra, auta jada non stop, nikt nie chce mnie puscic ale udalo sie wpasowac w luke

cala reszta luzik :diabloti: nie macie pojecia jak bardzo sie ciesze :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='chita']wiem ze jeszcze wczesnie ale....:drinking:[/QUOTE]
eeee tam za wczesnie :drink1:

jak juz skonczylam egzamin, wysiadlam z autka podeszla do nas dziewczyna z redbulla, powiedziala podajac mi i egzaminatorowi puszke "prosze zeby dodala skrzydel" na co egzaminator popatrzal na mnie i powiedzial "jej to juz skrzydel dodawac nie trzeba" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nooo i o to chodziło ... prawko jest, teraz pora ze skarpety oszczędności wyjąć, auto kupić i mamy nową ciotkę która będzie umiejętności szlifować wożąc bezdomnieki do ich nowych domków :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

[SIZE=4][B]GRATULACJE !!!![/B][/SIZE]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gratuluję świeżo upieczona kierownico :multi:
:knajpa:

Moja siostra pierwszy raz oblała z powodu świateł właśnie z tym że egzaminator dał jej trochę więcej czasu bo zdążyła wyjechać z placu i dopiero wtedy skończył egzaminować. Powiedział że do ostatniej chwili miał nadzieję że sobie przypomni o tych nieszczęsnych światłach.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

jestem pijana ale szczesliwa, wracalam z knajpy i skakac mi sie z radosci chcialo .... boshe jakie to wspaniale uczucie :multi::multi::multi:

dzieki dziewczyny za wsparcie, wymieniac was nie bede bo moglabym pominac kogos i wtedy byloby glupio ;) Alicja szykuj sie nie znasz dnia ani godziny jak do ciebie przyjade :diabloti: Basia, Groszek, Daria wy rowniez i cala reszta .... boshe jaka ja szczeslliwa jestem, niby zwykle prawko a ile radosci :multi::evil_lol::diabloti::loveu:;):p:cool3:

Posted

Ja też spóznione gratulacje przesyłam:multi: I oby to Ci dodało skrzydeł na dłużej;)
Na smseka nie odpisałam bo po moich ostatnich wydatkach nie stać mnie na karte:evil_lol:
Pozdrówka!!!