Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']Oj, szkoda, że się nie udało... Ale..... do trzech razy sztuka! :)[/QUOTE]

szkoda to fakt, rano bylam strasznie tym podlamana ale juz mi przeszlo, porozmawialam z kilkoma bliskimi mi osobami, potem pojechalam na koniki i juz jest lepiej ;) narazie postanowilam wogole o tym nie myslec, w listopadzie wykupie sobie jazdy i miejmy nadzieje ze pojdzie mi lepiej ;)

Posted

[quote name='Tengusia']pewnie ze bedzie dobrze innej opcji nie ma prawda :grins: caly czas pamietam ze pierwsza wycieczka swoim samochodzikiem bedzie do Rybnika :diabloti:[/QUOTE]

..... :grins:

Posted

[quote name='groszek83']No to do 23 razy sztuka:eviltong:
Masuj zadek w takim razie żeby ci sie wygodnie w siodle w niedziele siedziało;)

masowalam i po niedzieli boli dwa razy bardziej :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

[quote name='chita']http://img840.imageshack.us/img840/1052/p9188335.jpg

jaki wytrzeszcz piekny:evil_lol:

na swoj sposob kazdy jest piekny podobno :hmmmm: :eviltong:

[quote name='Alicja']..... :grins:

ty tam sie nie usmiechaj tylko trzymaj kciuki juz od dzisiaj to moze sie uda zdac :roflt:

[quote name='Asiaczek']Cos się przewróciło kopytkami do góry...
http://img4.imageshack.us/img4/2227/p9188316.jpg

Też uwazam, że do 3 razy sztuka:)

Pzdr.

oby oby ;)

[quote name='Basia&Safi']ja tez chce na konika :)

a ja w niedziele bylam znow :eviltong: co prawda zmeczona jestem, zakwasy mam okrutne a na zadku ledwo siedze ale warto bylo :grins: teraz musze czekac do niedzieli na kolejna jazde :placz: ale jak juz zdam to prawko i bede miec swoje autko to bede jezdzic czesciej :multi:

Posted

zapozyczone fotki z forum qnwortal klaczki na ktorej mialam przyjemnosc jezdzic :grins: nazywa sie Roszada i jest strasznie wysoka bo ma 177 cm w klebie takze mam nie lada problem zeby sie na nia wdrapac :roflt:

oprocz tej klaczki dziewczyna ma jeszcze jedna klacz ktorej poki co nie widzialam ale wiem ze jest nizsza bo ma jakies 160 cm w klebie i jesli pogoda pozwoli bede na niej jezdzic w niedziele :grins:

Posted

[quote name='furciaczek']Sliczne konisie:loveu::loveu:

niom :grins:

[quote name='groszek83']http://www.qnwortal.com/forum,zalaczniki,25553
na takiego kunia to ja bym się bała wsiąść:lol:
Ja jednak preferuje troche mniejsze stworzonka.

eeee tam fajnie jest na takim koniku :diabloti:

[quote name='Alicja']Drabinkę Ci pod kónia podstawiali :hmmmm:

Cho ...jadę do Poronina , to rzut beretką do Zakopca ,a ty znasz tam te spady ;)

nie podstawiali :eviltong: pierwszym razem sama wsiadalam i mialam nie lada problem :roflt: za drugim razem byl maz dziewczyny ktora mnie uczy (wlascicielki koni) i on mnie podsadzal :diabloti:

[quote name='Basia&Safi']mozesz mi nie pokazywac koniów :(:(:(:( bo ja tez chcem ;( nie mam kiedy z kim i gdzie :(:(:(:(

oc ze mna fajnie bedzie :grins:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
mozesz mi nie pokazywac koniów :(:(:(:( bo ja tez chcem ;( nie mam kiedy z kim i gdzie :(:(:(:(

A jak dla mnie możesz koniki pokazywać, bo mnie ni huhu nie rajcuja...
Pewnie daltego, że ja jestem spod znaku Byczka i twardo stąpam po ziemi... A koniki sa dla mnie za wysokie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak dla mnie możesz koniki pokazywać, bo mnie ni huhu nie rajcuja...
Pewnie daltego, że ja jestem spod znaku Byczka i twardo stąpam po ziemi... A koniki sa dla mnie za wysokie...

Pzdr.

ja tam strzelec a tez po ziemi stapam całą stopą ;)

Posted

[quote name='Basia&Safi']a gdzie Ty jeździsz na te koniki ? moze w jakis weekend bym sie przykulała do kato jakos :)

Katowice Zarzecze ... w niedziele jesli tylko nie bedzie padac to tez jade i zapytam Asi czy moglabym kiedys z kolezanka podjechac ;) powiedz mi tylko czy umiesz jezdzic konno ?

[quote name='Asiaczek']A jak dla mnie możesz koniki pokazywać, bo mnie ni huhu nie rajcuja...

Pzdr.

[quote name='Alicja']ja tam strzelec a tez po ziemi stapam całą stopą ;)

to wy se stapajcie na nozkach a ja w niedziele znow wskocze na konika :diabloti: konie to moja pasja z lat dziecinstwa i pasja zostanie do konca mego zycia :loveu:

[quote name='agnethka']cuuuudne koniki <3

niom :loveu:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
jeździłam duzo :) musze sobie tylko przypomniec to anglezowanie i takie tam pierdoły :) i bedzie git hehe

no to super :grins: zapytam wiec Asi w niedziele i jak cos nastepnym razem moze uda sie pojechac razem ;)