Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witam się :)
Widziałam piesia i koniki :D

moze kiedys wezme ze soba aparacik na konie co by pokazac ze jezdze na duzym koniu a nie na kucyku :eviltong::evil_lol::lol:

Asiaczek napisał(a):
No i co? Byłaś na konikach?

Pzdr.

bylam pewnie ze bylam :grins: uczylam sie skakac :multi: raz prawie przeskoczylam przez konia ale sprytna bestia ze mnie szybko chwycilam sie szyi konia i nie spadlam :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):

bylam pewnie ze bylam :grins: uczylam sie skakac :multi: raz prawie przeskoczylam przez konia ale sprytna bestia ze mnie szybko chwycilam sie szyi konia i nie spadlam :diabloti:

Hahaha, jaka cffffaniara z Ciebie:)

Pzdr.

Posted

Basia&Safi napisał(a):
a ja też byłam u moich kochanych koników w "Przystani ocalenie" tylko tam sa koniki tylko do kochania i przytulania :):):):)

:grins:

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, jaka cffffaniara z Ciebie:)

Pzdr.

trza kombinowac jak sie pozapominalo jak na koniu jezdzic :roflt:

Posted

furciaczek napisał(a):
Fote daj!!

no co ty ja i foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... w przyszlym tygodniu mam kilka dni urlopu to cosik ci tam pstrykne jak bedziesz grzeczna :diabloti:

Alicja napisał(a):
witaj zUa kobieto :grins:

czyste ZuO :evilbat::evilbat::evilbat:

Posted

widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt: .... to zeby was nie zawiesc nie dam wam fotek bo ZuA kobieta fotek nie daje :evilbat::evilbat::evilbat:

szczegolnie wtedy kiedy zadnych nowych fotek nie ma :diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt::

nie zagladam bo nie chce Ci przeszkadzac w zakuwaniu do kolejnego egzaminu:evilbat:

daj zdjecia Bolka:cool3: on mi sie z Al'em Bundy'm kojarzy:eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt: .... to zeby was nie zawiesc nie dam wam fotek bo ZuA kobieta fotek nie daje :evilbat::evilbat::evilbat:
szczegolnie wtedy kiedy zadnych nowych fotek nie ma :diabloti::evil_lol::eviltong:

Nic z tego nie rozumiem...
Gdzie się nie obejrzę - tam tajemnice jakieś...

pzdr.

Posted

maciaszek napisał(a):
Zaglądamy, ale ponieważ fotek nie ma to strzelamy focha i idziemy dalej ;).

hmmm niby logiczne :hmmmm:

chita napisał(a):
nie zagladam bo nie chce Ci przeszkadzac w zakuwaniu do kolejnego egzaminu:evilbat:

daj zdjecia Bolka:cool3: on mi sie z Al'em Bundy'm kojarzy:eviltong:

nie ma co zakuwac bo testow zdawac nie bede :eviltong: zdjec Al'a nie mam :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Nic z tego nie rozumiem...
Gdzie się nie obejrzę - tam tajemnice jakieś...

pzdr.

to dobrze widac moja ZuA opinia jeszcze sie nie rozeszla :evilbat::evilbat::evilbat:

Posted

Fazulec - gupi jak zawsze :diabloti: - ja aparat w lapke, smakolyk w druga - nie robie zdjecia Fazulec patrzy na mnie, przykladam paluszek naciskam zeby pstrykac Fazulec patrzy na boki :mdleje:

Posted

z ciekawych informacji, wracalam dzisiaj z konikow, ide sobie wloczac moje zmeczone nozki za soba, patrze a tam takie male, biale, na grubych lapkach, radosnie stoi na srodku chodnika i ani rusz nie chce isc, podchodze wiec i grzecznie pytam czy mozna toto wytarmosic troszke, no i potem sie zaczelo najpierw nie smialo, potem coraz bardziej wylewnie na koniec biale cudo probowalo zgwalcic moja noge lobuziak jeden - wytlumaczylam mu zeby se suczki poszukal a moje nogi zostawil w spokoju :diabloti: .... zgaduj zgadula czym tez bylo owe biale cudo :roll:

Posted

Tengusia napisał(a):
z ciekawych informacji, wracalam dzisiaj z konikow, ide sobie wloczac moje zmeczone nozki za soba, patrze a tam takie male, biale, na grubych lapkach, radosnie stoi na srodku chodnika i ani rusz nie chce isc, podchodze wiec i grzecznie pytam czy mozna toto wytarmosic troszke, no i potem sie zaczelo najpierw nie smialo, potem coraz bardziej wylewnie na koniec biale cudo probowalo zgwalcic moja noge lobuziak jeden - wytlumaczylam mu zeby se suczki poszukal a moje nogi zostawil w spokoju :diabloti: .... zgaduj zgadula czym tez bylo owe biale cudo :roll:

hmmmm mały biały dupelek :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):

BF :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ladne te szkardki:loveu::loveu:

dziekowac :loveu:

[quote name='fioneczka']http://img168.imageshack.us/img168/3980/pa278499.jpg prawie jak ślubne :p

Fazula to taka drobineczka przy Bolesławie :loveu:

Fazulec to taki kurdupelek :evil_lol: kto ja widzial na zywo ten wie :cool3:

[quote name='fioneczka']hmmmm mały biały dupelek :diabloti:

prawie blisko :diabloti:

[quote name='Alicja']:hmmmm:
staffior ??

stare dobre małżeństwo ;)
http://img168.imageshack.us/img168/3980/pa278499.jpg

nie :eviltong:

[quote name='wejherstaff']BF :roll: :evil_lol:

[quote name='Basia&Safi']tez bym obtawiała BF :):):)

[quote name='Alicja']po tym gwałcie doszłyście :hmmmm: ;)

:roflt: .... nie :eviltong:

a wiec male i cudaczne bylo szczeniorem bulteriera z klapnietymi jeszcze ucholami, malec byl tak rozkoszny ze poprostu nie moglam przejsc obok nie rzucajac sie na niego :diabloti: chwile porozmawialam z pania ktora wyrazila podziw ze zaadoptowalam doroslego amstaffa (doskonale pamietam jak sie balam na poczatku tego mojego osiolka :evil_lol:) i byla strasznie hmmm "smutna" bo ludzie na bulteriery podobnie jak na inne bullowate nie reaguja zbytnia sympatia, zdarza sie ze pani slyszy teksty w stylu ta biale swinia, swinia morderca itp .... ech szkoda ze ludzie nadal sa tacy ograniczeni :shake: mysle ze nawet sie ucieszyla ze ktos zamiast wyzywac jakiego to potwora ma na smyczy rzucil sie z wielka sympatia na malucha :diabloti: malenstwo mialo moze 3 miesiace i te grubasne lapska ach co za rozkosz i te szpileczki w mordce juz zapomnialam jak to jest jak zatapiaja sie w rece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: