Tengusia Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Izabela124. napisał(a):Witam się :) Widziałam piesia i koniki :D moze kiedys wezme ze soba aparacik na konie co by pokazac ze jezdze na duzym koniu a nie na kucyku :eviltong::evil_lol::lol: Asiaczek napisał(a):No i co? Byłaś na konikach? Pzdr. bylam pewnie ze bylam :grins: uczylam sie skakac :multi: raz prawie przeskoczylam przez konia ale sprytna bestia ze mnie szybko chwycilam sie szyi konia i nie spadlam :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 a ja też byłam u moich kochanych koników w "Przystani ocalenie" tylko tam sa koniki tylko do kochania i przytulania :):):):) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Tengusia napisał(a): bylam pewnie ze bylam :grins: uczylam sie skakac :multi: raz prawie przeskoczylam przez konia ale sprytna bestia ze mnie szybko chwycilam sie szyi konia i nie spadlam :diabloti: Hahaha, jaka cffffaniara z Ciebie:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Basia&Safi napisał(a):a ja też byłam u moich kochanych koników w "Przystani ocalenie" tylko tam sa koniki tylko do kochania i przytulania :):):):) :grins: Asiaczek napisał(a):Hahaha, jaka cffffaniara z Ciebie:) Pzdr. trza kombinowac jak sie pozapominalo jak na koniu jezdzic :roflt: Quote
Tengusia Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 furciaczek napisał(a):Fote daj!! no co ty ja i foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... w przyszlym tygodniu mam kilka dni urlopu to cosik ci tam pstrykne jak bedziesz grzeczna :diabloti: Alicja napisał(a):witaj zUa kobieto :grins: czyste ZuO :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt: .... to zeby was nie zawiesc nie dam wam fotek bo ZuA kobieta fotek nie daje :evilbat::evilbat::evilbat: szczegolnie wtedy kiedy zadnych nowych fotek nie ma :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
maciaszek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zaglądamy, ale ponieważ fotek nie ma to strzelamy focha i idziemy dalej ;). Quote
chita Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tengusia napisał(a):widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt:: nie zagladam bo nie chce Ci przeszkadzac w zakuwaniu do kolejnego egzaminu:evilbat: daj zdjecia Bolka:cool3: on mi sie z Al'em Bundy'm kojarzy:eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tengusia napisał(a):widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt: .... to zeby was nie zawiesc nie dam wam fotek bo ZuA kobieta fotek nie daje :evilbat::evilbat::evilbat: szczegolnie wtedy kiedy zadnych nowych fotek nie ma :diabloti::evil_lol::eviltong: Nic z tego nie rozumiem... Gdzie się nie obejrzę - tam tajemnice jakieś... pzdr. Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 maciaszek napisał(a):Zaglądamy, ale ponieważ fotek nie ma to strzelamy focha i idziemy dalej ;). hmmm niby logiczne :hmmmm: chita napisał(a):nie zagladam bo nie chce Ci przeszkadzac w zakuwaniu do kolejnego egzaminu:evilbat: daj zdjecia Bolka:cool3: on mi sie z Al'em Bundy'm kojarzy:eviltong: nie ma co zakuwac bo testow zdawac nie bede :eviltong: zdjec Al'a nie mam :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Nic z tego nie rozumiem... Gdzie się nie obejrzę - tam tajemnice jakieś... pzdr. to dobrze widac moja ZuA opinia jeszcze sie nie rozeszla :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Boleslaw - grubasny - wielgasny :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Fazulec - gupi jak zawsze :diabloti: - ja aparat w lapke, smakolyk w druga - nie robie zdjecia Fazulec patrzy na mnie, przykladam paluszek naciskam zeby pstrykac Fazulec patrzy na boki :mdleje: Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 z ciekawych informacji, wracalam dzisiaj z konikow, ide sobie wloczac moje zmeczone nozki za soba, patrze a tam takie male, biale, na grubych lapkach, radosnie stoi na srodku chodnika i ani rusz nie chce isc, podchodze wiec i grzecznie pytam czy mozna toto wytarmosic troszke, no i potem sie zaczelo najpierw nie smialo, potem coraz bardziej wylewnie na koniec biale cudo probowalo zgwalcic moja noge lobuziak jeden - wytlumaczylam mu zeby se suczki poszukal a moje nogi zostawil w spokoju :diabloti: .... zgaduj zgadula czym tez bylo owe biale cudo :roll: Quote
fioneczka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 http://img168.imageshack.us/img168/3980/pa278499.jpg prawie jak ślubne :p Fazula to taka drobineczka przy Bolesławie :loveu: Quote
fioneczka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tengusia napisał(a):z ciekawych informacji, wracalam dzisiaj z konikow, ide sobie wloczac moje zmeczone nozki za soba, patrze a tam takie male, biale, na grubych lapkach, radosnie stoi na srodku chodnika i ani rusz nie chce isc, podchodze wiec i grzecznie pytam czy mozna toto wytarmosic troszke, no i potem sie zaczelo najpierw nie smialo, potem coraz bardziej wylewnie na koniec biale cudo probowalo zgwalcic moja noge lobuziak jeden - wytlumaczylam mu zeby se suczki poszukal a moje nogi zostawil w spokoju :diabloti: .... zgaduj zgadula czym tez bylo owe biale cudo :roll: hmmmm mały biały dupelek :diabloti: Quote
Alicja Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :hmmmm: staffior ?? stare dobre małżeństwo ;) http://img168.imageshack.us/img168/3980/pa278499.jpg Quote
wejherstaff Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tengusia napisał(a):z ciekawych informacji, wracalam dzisiaj z konikow, ide sobie wloczac moje zmeczone nozki za soba, patrze a tam takie male, biale, na grubych lapkach, radosnie stoi na srodku chodnika i ani rusz nie chce isc, podchodze wiec i grzecznie pytam czy mozna toto wytarmosic troszke, no i potem sie zaczelo najpierw nie smialo, potem coraz bardziej wylewnie na koniec biale cudo probowalo zgwalcic moja noge lobuziak jeden - wytlumaczylam mu zeby se suczki poszukal a moje nogi zostawil w spokoju :diabloti: .... zgaduj zgadula czym tez bylo owe biale cudo :roll: BF :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Basia&Safi napisał(a):tez bym obtawiała BF :):):) po tym gwałcie doszłyście :hmmmm: ;) Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='furciaczek']Ladne te szkardki:loveu::loveu: dziekowac :loveu: [quote name='fioneczka']http://img168.imageshack.us/img168/3980/pa278499.jpg prawie jak ślubne :p Fazula to taka drobineczka przy Bolesławie :loveu: Fazulec to taki kurdupelek :evil_lol: kto ja widzial na zywo ten wie :cool3: [quote name='fioneczka']hmmmm mały biały dupelek :diabloti: prawie blisko :diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: staffior ?? stare dobre małżeństwo ;) http://img168.imageshack.us/img168/3980/pa278499.jpg nie :eviltong: [quote name='wejherstaff']BF :roll: :evil_lol: [quote name='Basia&Safi']tez bym obtawiała BF :):):) [quote name='Alicja']po tym gwałcie doszłyście :hmmmm: ;) :roflt: .... nie :eviltong: a wiec male i cudaczne bylo szczeniorem bulteriera z klapnietymi jeszcze ucholami, malec byl tak rozkoszny ze poprostu nie moglam przejsc obok nie rzucajac sie na niego :diabloti: chwile porozmawialam z pania ktora wyrazila podziw ze zaadoptowalam doroslego amstaffa (doskonale pamietam jak sie balam na poczatku tego mojego osiolka :evil_lol:) i byla strasznie hmmm "smutna" bo ludzie na bulteriery podobnie jak na inne bullowate nie reaguja zbytnia sympatia, zdarza sie ze pani slyszy teksty w stylu ta biale swinia, swinia morderca itp .... ech szkoda ze ludzie nadal sa tacy ograniczeni :shake: mysle ze nawet sie ucieszyla ze ktos zamiast wyzywac jakiego to potwora ma na smyczy rzucil sie z wielka sympatia na malucha :diabloti: malenstwo mialo moze 3 miesiace i te grubasne lapska ach co za rozkosz i te szpileczki w mordce juz zapomnialam jak to jest jak zatapiaja sie w rece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts