ANETTTA Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 oooooooooooooooooj ona lepiej trafic nie mogła ..................................wygrała 6 w psiego totolotka ...tak jak moje bidulki jeden rudzik z ulicy dokladnie z cpn a drugi ben z targu ,,kupiony ....,z dysplazja ...jakie by były jego losy ....:shake: Quote
t_kasiek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 musze pojechac odwiedzic Adusie :) moze w ta niedziele jak nie bedzie padac :D:D:D Quote
wtatara Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Kasia odwiedza ale zdjęć niema..... Adusia ma problemy z pęcherzem. Moje psiaki z brzuszkiem, tylko Klara się trzyma Quote
ANETTTA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kasia nas tu zaniedbuje ...ale ona ma wytłumaczenie ..pisze prace ..powodzenia Quote
t_kasiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ANETTTA napisał(a):Kasia nas tu zaniedbuje ...ale ona ma wytłumaczenie ..pisze prace ..powodzenia Kasia postara sie najpozniej w przyszlym tygodniu pojechac do Adzi i zrobic jakies foteczki :) A wogole co do Adzi to nie wiem czy mama pisala, ze okazalo sie ze panna jest wysterylizowana :crazyeye: wyszlo to przez przypadek, kiedy Ada miala robione USG bo zaczela siusiac :( bardzo sie wszyscy martwili ze to cos z nerkami.....okazalo sie, ze infekcja.....i dodatkowo problemy, ktorych chyba sie juz niepozbedzie bo wiaze sie z wiekiem :( no i narazie ma leki ktore jej pomagaja - niewiadomo czy nie bedzie ich musiala brac do konca zycia.... Ale poza tym ma sie bardzo dobrze :) Quote
Lipizzan Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Prosimy o foteczki :mad::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
t_kasiek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 byłam w Wigilie u Adki - foteczki sa u mamy na aparacie, wiec teraz musze czekac az mi je przesle..... Quote
t_kasiek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wtatara napisał(a):wkleję jutro zdjęcia tej niedzwiedzicy no i gdzie te ZDJĘCIA ?????????????? Quote
Lipizzan Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 wtatara napisał(a):wkleję jutro zdjęcia tej niedzwiedzicy To było pisane 3 I 2009 a dziś już mamy 7 I 2009 więc te zdjęcia DAWNO POWINNY BYĆ WKLEJONE.:mad::mad::mad::mad: PLISSSS Quote
wtatara Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no i jak się Wam podobam. Troszkę za bardzo przytyłam. Jednak jestem juz starsza Pani Quote
ANETTTA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 az miło patrzec na taka szczęściare .......az z niej to bije .....:multi::multi::multi::multi: Quote
wtatara Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 kojec stoi pusty, a ja mieszkam w salonie Quote
Jagoda1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 wtatara napisał(a):kojec stoi pusty, a ja mieszkam w salonie ... bo czekam na wiosnę;). Quote
wtatara Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no ale w kojcu tez można czekać na wiosnę. Pamietam ile łukasz z tata i braćmi robili koło tego kojca- a tu co Quote
ANETTTA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no wiesz tez mi wielki salon ......................bez Adki ...:diabloti: toz to ona jest jego ozdobą ......................................salon bez kudeł i maślanych oczu ........wielka atrakcja jesli sie myle to mnie nakierujcie ...kto ma odwagę :angryy:co !!!!! Quote
Lipizzan Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No właśnie chcemy fotek bo już zapomnieliśmy jak wygląda :diabloti::eviltong: Quote
t_kasiek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 witam, witam :) bylismy w piatek u Ady, ale niestety nie wzielam aparatu :( ale powinnam miec na kompie jakies wczesniejsze, ktorych wam nie wklejałam - poszukam U Ady w miare dobrze, poza tym, ze coraz mniej chodzi....ma coraz wieksze problemy ze stawami i ciezko sie jej wstaje.....ale jest szczesliwa i bardzo kocha swoj domek :) Quote
Recommended Posts