Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czyli tak jak wcześnie pisałam:
z 87 zł., które otrzymałam od Mazowszanki z bazarku, 47 zł stanowi zwrot dla mnie do paragonu z Lecznicy, pozostałe 40 zł przesłałam przed chwilą na konto Klaudii za wykup Lilki z Punktu. Po uregulowaniu tej kwoty w Punkcie Klaudia zamieści paragon.
Pełne rozliczenie prowadzone jest w #3 :).

Mazowszanko

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za wspaniały bazarek zorganizowany przez Ciebie, dzięki któremu wyszliśmy z długów
jak i za opiekę i cudowny dom, który Lilka miała u Ciebie.:Rose:

Edited by AtaO
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymałam na konto 150,00 za sterylkę Lilki z Fundacji Przyjaciele Czterech Łap :).
W obecnej sytuacji biorąc pod uwagę fakt, że Lilka jest już w DS i wszystkie Jej długi zostały spłacone, po konsultacji z Klaudus i Beatą z Fundacji, która f-rę przesłała, ustalono, że kwotę tę przekażę na konto Rumby, której stan i sytuację wszyscy znają.
Dziękuję w imieniu swoim i Rumby :)

Posted (edited)

Wczoraj wieczorem wysłaliśmy dopiero, bo trochę wszyscy zaganiani byliśmy. Szkoła, praca, jeszcze mały remont w domu...
A Lilka ma się dobrze, ale zaczyna żebrać jedzenie :P Chyba jej za dobrze, bo nie chce jeść ani karmy z puszki, ani suchej (dostaje też poza tym zupy). Wcina pierogi ruskie, a za parówkami aż się trzęsie. :)
Wcześniej robiła w domu, teraz, kiedy chce wyjść, kręci się w kółko przy drzwiach :)

Edited by Świdniczanka
Posted

[quote name='Świdniczanka']Wczoraj wieczorem wysłaliśmy dopiero, bo trochę wszyscy zaganiani byliśmy. Szkoła, praca, jeszcze mały remont w domu...
A Lilka ma się dobrze, ale zaczyna żebrać jedzenie :P Chyba jej za dobrze, bo nie chce jeść ani karmy z puszki, ani suchej (dostaje też poza tym zupy). Wcina pierogi ruskie, a za parówkami aż się trzęsie. :)
Wcześniej robiła w domu, teraz, kiedy chce wyjść, kręci się w kółko przy drzwiach :)[/QUOTE]

Czyli do przodu :) Z siusianiem, oczywiście :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Cioteczki, a robił ktoś wizytę poadopcyjną?
Niczego nie chciałabym obiecywać, ale jeśli byłabym w Świdnicy sprawdziłabym co sie dzieje z Lilką, no i jeszcze gdyby ktoś mógłby mnie zaanonsować, że przyjadę, tylko...dokładnie nie wiadomo kiedy :razz:

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczki, a robił ktoś wizytę poadopcyjną?
Niczego nie chciałabym obiecywać, ale jeśli byłabym w Świdnicy sprawdziłabym co sie dzieje z Lilką, no i jeszcze gdyby ktoś mógłby mnie zaanonsować, że przyjadę, tylko...dokładnie nie wiadomo kiedy :razz:

Dziekujemy bardzo za pamięć i chęć pomocy :loveu:

Wczoraj napisałam PW do rotek_ , która też bywa w Świdnicy, bo tam ma Mamę i ją odwiedza.
Nie odpisała mi jeszcze. Zróbmy tak: która będzie pierwsza gotowa ta pojedzie.
Oczywiście, że zaanonsuję wizytę. Podam Ci na PW mój telefon i namiary na Panią Lilki.
I zrób zdjęcia, błagam.

Posted

Rozmawiałąm przed chwilą ze Świdniczanką. Jest zadowolona z Lilki, na nic nie narzeka.
Chwali jej mądrość i oddanie. Niestety, Lilka utyła, bo ma ogromny apetyt jak każdy pies, który przeżył głód i tułaczkę. Nie wiem czy będą zdjęcia, bo Pani bez pomocy córki ani rusz.
Najwyżej michelle04 zrobi. Lilka śpi w łóżku. Jest zaczipowana.
O wizycie poadopcyjnej Pani uprzedzona.