Mazowszanka13 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Może spróbuję jutro przedrzeć się przez posty AS i czegoś mądrego poszukać. Quote
AtaO Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Lobaria']Właśnie nic nie wiem :( Wysłąłąm info do Magdy, ale Ona wyjechała na 3 tyg daleko, Zuzia u koleżanki i nic nie wiadomo - czy wysłała fakturę od weta czy nie...[/QUOTE] A ja znalazłam taki post( z 7.08 #4425) na wątku Akcja Sterylizacja: [INDENT] mazowszanka do kąta :mad: co to za karteczka ? Opis według wzoru miał być . Troszkę droga ta sterylka jak na bezdomniaka, a i przyszły oryginal i kopia a kopię powinna sobie zostawic lecznica ? Doszły faktury za Zuzię zgłoszoną przez mazowszankę i za Nanę zgłaszający Kacper nicku nie podano . Zostana opłacone jutro. Ewa [/INDENT] Czyli faktura za Ziuzię dotarła i została już opłacona :) [INDENT][CENTER] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WSTRZYMANA-szukamy-tymczasowego-konta."][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg214/scaled.php?server=214&filename=28529484.jpg&res=medium[/IMG][/URL] [IMG]http://i44.tinypic.com/so2t84.jpg[/IMG] [/CENTER] [/INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=19482507&noquote=1"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/clear.gif[/IMG] [/URL] [LIST] [*] [/LIST] Quote
AtaO Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Mazowszanka'][B]AtaO [/B]nick chyba mój jako osoby zgłaszającej. Najlepiej skontaktujcie się z Lobarią, jeśli ona załatwiła swój zwrot to już wszystko wie. Mam słaby zasięg i nie mam siły buszować po wątkach.[/QUOTE] Masz rację - to logiczne, że Twój nick jako osoby zgłaszającej należy podać :) Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Dzięki, że załatwione. Czy ja wiem, czy droga? 300 zł, a to była sterylka aborcyjna. Za Izi na Śląsku wzięli 400 zł!!! Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Lobaria']Dzięki, że załatwione. Czy ja wiem, czy droga? 300 zł, a to była sterylka aborcyjna. Za Izi na Śląsku wzięli 400 zł!!![/QUOTE] mi też się wydaje, że cena przystępna, mnie za kastrację policzyli 250 zł, a wiadomo sterylka, to większa ingerencja; Quote
AtaO Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) [quote name='Lobaria']Dzięki, że załatwione. Czy ja wiem, czy droga? 300 zł, a to była sterylka aborcyjna. Za Izi na Śląsku wzięli 400 zł!!![/QUOTE] Ja też uważam, że to nie dużo - biorąc pod uwagę, że była to aborcyjna. A może nie było to ujęte na fakturze i dlatego taka opinia:razz: A w przypadku Izi to był już podobno ostatni moment i pewnie dlatego taka była cena. Teraz mi się jeszcze przypomniało, że po sterylce aborcyjnej Izi została w szpitaliku i dopiero na drugi albo nawet trzeci dzień (już nie pamiętam) odebrana była z Lecznicy. Edited August 17, 2012 by AtaO Quote
AtaO Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='asiuniab']mi też się wydaje, że cena przystępna, mnie za kastrację policzyli 250 zł, a wiadomo sterylka, to większa ingerencja;[/QUOTE] No to jak za kastracje to rzeczywiście dużo. U nas kosztuje 150,00:razz: Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='AtaO']No to jak za kastracje to rzeczywiście dużo. U nas kosztuje 150,00:razz:[/QUOTE] u nas z tego co słyszałam 120 zł kosztuje w marcu, a to miesiąc gdzie jakoś jest bardzo tanio, niestety; Quote
AtaO Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='asiuniab']u nas z tego co słyszałam 120 zł kosztuje w marcu, a to miesiąc gdzie jakoś jest bardzo tanio, niestety;[/QUOTE] Ja też słyszałam o takich akcjach, wtedy jest najtaniej - ale nie zawsze można akurat w takim terminie;) Quote
paula_t Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='asiuniab']mi też się wydaje, że cena przystępna, mnie za kastrację policzyli 250 zł, a wiadomo sterylka, to większa ingerencja;[/QUOTE] Ja w Krakowie tyle samo zapłaciłam. Wszystko zależy od miejscowości, choć nie powiem, żeby różnica 100zł była fair :/ Quote
__Lara Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='paula_t']Ja w Krakowie tyle samo zapłaciłam. Wszystko zależy od miejscowości, choć nie powiem, żeby różnica 100zł była fair :/[/QUOTE] Ano. Ale tak jest ze wszystkim :/ Quote
Mazowszanka13 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [SIZE=3][B]Znalazłam ![/B][/SIZE] [B]Post #4338, str.174[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174[/url] Dokładny opis co i jak, do pobrania wzór karteczki z opisem. Przeczytajcie to dokładnie, dziewczyny, żeby mnie znowu do kąta nie wysyłali i kijem w łeb nie walili. I proszą, aby banerek pobrać do umieszczenia na wątku ciachniętej suni. Quote
Mazowszanka13 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 A u mnie w łóżku coś się zalęgło. Dobrze, że moje psy tego nie widzą. [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8171/1003813hp.jpg[/IMG] Quote
asiuniab Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 jaki z Niej bije spokój, naprawdę super sunia:) Quote
__Lara Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='asiuniab']jaki z Niej bije spokój, naprawdę super sunia:)[/QUOTE] Dokładnie, mam takie samo wrażenie :) Quote
malagos Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ale jak to się odnalazło w świeżej pościeli, suczysko jedno, no! Quote
__Lara Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='malagos']Ale jak to się odnalazło w świeżej pościeli, suczysko jedno, no![/QUOTE] Hehehe, naturalne środowisko psa :evil_lol::evil_lol: Quote
Mazowszanka13 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='malagos']Ziutka zrobi ogłoszenie jutro.[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) Podziękuję Ziutce osobiście jak już zrobi. Quote
Mazowszanka13 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Właśnie aktywowałam pierwsze ogłoszenia Lilki na Warszawę zrobione przez [B]Ziutkę.[/B] [B]Jeszcze raz dziękuję Ci kochana[/B] :loveu: Oby Twoja ręka okazała się szczęśliwa :) Quote
malagos Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 :klacz::klacz::Cool!::Cool!: To już coś, czekamy na telefony i mejle :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Właśnie przeczytałam wątek Blunia, pies prześliczny :) Chorobcia, żeby na taką Lobarię trafić to bym mogła spać spokojnie :) Quote
__Lara Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Mazowszanka']Właśnie przeczytałam wątek Blunia, pies prześliczny :) Chorobcia, żeby na taką Lobarię trafić to bym mogła spać spokojnie :)[/QUOTE] Hehe, ano, żeby trafić. Wiem co to znaczy drżeć o tymczasa, bo ostatnio wydawałam mojego tymczasowego królasa. Quote
Mazowszanka13 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ratujcie dziewczyny ! :) Mam chętnego ze Świdnicy. Pani z dwiema córkami: 6 i 14 lat. [B]AtaO i malagos[/B] znają szczegóły. Co Wy na to ? Kto działa w tamtej okolicy ? [B]Malagos [/B]ratuj i Ty. Kto Ci sprawdzał Velę ? Zapomniałam zapytać Pani z jakiego ogłoszenia znalazła Lilkę. Quote
__Lara Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Mazowszanka']Ratujcie dziewczyny ! :) Mam chętnego ze Świdnicy. Pani z dwiema córkami: 6 i 14 lat. [B]AtaO i malagos[/B] znają szczegóły. Co Wy na to ? Kto działa w tamtej okolicy ? [B]Malagos [/B]ratuj i Ty. Kto Ci sprawdzał Velę ? Zapomniałam zapytać Pani z jakiego ogłoszenia znalazła Lilkę.[/QUOTE] To jest dolnośląskie? Na mapie dogo znalazłam tylko użytkownika: "rotek_" Quote
Recommended Posts